- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Tibor_
csendes tag
Nagy problémám az, hogy ftp http szervert is akar az illető, és olyan legyen, hogy x-elni, és igen/nemelnie (y/n) kelljen, mindezt ráadásul grafikus felületen (ubuntu servert ajánlottam neki az nem felelt meg. és engemet is érdekelne, van valamilyes debian alapokra épült nagyon, nagyon felhasználóbarát distribució)
Gentoo linuxt még nem volt szerencsém felinstalálni, és megnézni -
Tibor_
csendes tag
Kétségbe esve láttam, nincs külön linux téma, így rögtön nyítok egyet.....
egyik chat ismerősőm kérdezte melyik distribuciót válassza én nyögdécseltem, hogy suse, az sose, a mandrake megromlott, és a ubuntu meg kivándorot a woodooval.
Amniért tényleg nyitottam ezt a témát, az, hogy milyen distribuciót válaszak, ami a sarge és ubuntu között állna elméletben, az ubuntu szép, a sarge használható, (pc-re egyiket se raknám) komolyan egy distrubició neve érdekelne csak válaszként.
(lehetőleg letölthető, általam még nem említett distrib érdekelne)
Köszönöm, hogy hozzászóltál
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest