Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Hacsak nincs valami terve azzal, hogy nem avatkozik bele, mikor mások megváltoztatják. Amit te viszont nem tudhatsz, mivel Isten útjai...
Amit mondasz, az a te személyes véleményed. És bizonyítani úgysem lehet.
Nekem pl az a személyes véleményem, hogy az ilyen apróságok nem számítanak. Ezzel együtt, vagy e nélkül is lehet valaki jó keresztény, élhet Istennek tetsző életet. És csak ez számít. Ha pedig ez tényleg így van, akkor Istent talán egyszerűen nem érdekelte, hogy Lilith benne van-e a Bibliában vagy sem. Mert nem ez a lényeg!
Nem biztos, hogy nekem igazam van. Az pedig valószinűtlen, hogy mindenben igazam lenne, de én ezt így képzelem el, és nem tudom miért kéne egy másik EMBERRE halgatnom, és az ő véleményét átvennem teljesen. Lehet, hogy tájékozottabb bizonyos témákban, de ez még nem garantálja, hogy neki van igaza.
Túl soxor tévedtek már nagy vallási vezetők is... Azért mert az egyház (bármelyik) valamiben valahogy állást foglal, azért még nem biztos, hogy igaza van. Az a baj szerintem, hogy ezt a vezetői viszont nem akaródznak belátni. :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest