Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Hacsak nincs valami terve azzal, hogy nem avatkozik bele, mikor mások megváltoztatják. Amit te viszont nem tudhatsz, mivel Isten útjai...
Amit mondasz, az a te személyes véleményed. És bizonyítani úgysem lehet.
Nekem pl az a személyes véleményem, hogy az ilyen apróságok nem számítanak. Ezzel együtt, vagy e nélkül is lehet valaki jó keresztény, élhet Istennek tetsző életet. És csak ez számít. Ha pedig ez tényleg így van, akkor Istent talán egyszerűen nem érdekelte, hogy Lilith benne van-e a Bibliában vagy sem. Mert nem ez a lényeg!
Nem biztos, hogy nekem igazam van. Az pedig valószinűtlen, hogy mindenben igazam lenne, de én ezt így képzelem el, és nem tudom miért kéne egy másik EMBERRE halgatnom, és az ő véleményét átvennem teljesen. Lehet, hogy tájékozottabb bizonyos témákban, de ez még nem garantálja, hogy neki van igaza.
Túl soxor tévedtek már nagy vallási vezetők is... Azért mert az egyház (bármelyik) valamiben valahogy állást foglal, azért még nem biztos, hogy igaza van. Az a baj szerintem, hogy ezt a vezetői viszont nem akaródznak belátni. :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest