Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Az EP 2 végén nagyon sok dolog számít ! Ugye ha az EP1-ben bepanaszolod Nathant és azt választod hogy ö drogozta be akkor Nathant
függesztik fel.DE ha az EP1-ben nem avatkozol közbe amikor David Kate-et zaklatja hanem lefotózod őket és az
EP2-ben szólsz is róla Jeffersonnak és David-et választod az EP2- végén és ráadásul ha van is róla fotód
hogy David zaklatta Kate-t akkor az igazgató David-et függeszti fel,
de ha nincs róla bizonyitékod akkor Max-et függesztik fel.Harmadik eset amikor Jefferson függesztik fel amiért az Ep2-ben megbántotta Kate-t ! -
Köszi srácok.

Akkor nekiszaladok harmadszorra is...amúgy nem kell visszamennem a korábbi epizódokhoz, a leírásotok alapján úgy tűnik, hogy az ep3-ban helyre tudom hozni. 
Köszi még egyszer. -
CJ4567
nagyúr
Hatalmas spoiler alert!
Elején töröld le a weblinket a fürdőszobában! Ugye elején Kate szobájában találsz egy levelet, abban láthatod hogy Katet az apja szereti. Beszélsz Kateval, én azt javasoltam hogy menjen be a rendőrségre, a másik módot még nem próbáltam, így ezt írom le. Majd amikor az étteremből mennétek el Chloeval, akkor vedd fel a hívást, mert plusznak értékeli, bár Chloe nem lesz valami boldog, de ha nem veszed fel a hívást akkor is ki tudod magyarázni, azzal hogy le voltál némítva(IRL is ezt szokták mondani
), majd a végén Katenél ha az EP1-ben közbeavatkoztál akkor az első választásnál mindkettő jó lesz, én a Things will get bettert mondtam. Utána ha elment rendőrségre akkor mindkettőt elfogadja, én jelen esetben a You were druggedet válaszottam, majd jön a következő sor, a Be strong a jó, itt mázlim volt hogy eltaláltam, ez és a következő nem múlik semmin de a következő sokkal könnyebb lesz ha megtaláltad a levelet Kate szobájában. Itt a your father lesz a jó, a levélből kiderül. A hatodikat guide alapján tudom csak(nem adta ki mert mind az öt perfekt volt), ha olvastad a bibliát Kate szobájában akkor tudni fogod, hogy a Matthew 11:28 lesz a jó, mert a Proverbs 21:15 volt áthúzva a jegyzeteiből. Itt részletesen megtalálod ha nagyon segítség kell, én nem használtam. Az utolsó promptot néztem ki a hozzászólás miatt.Wesker24 megelőzött

Wesker:
ha rendőrségre küldöd, azzal is meg lehet oldani hogy ne ugorjon le, és könnyebb is valamivel. -
wesker24
senior tag
Kate-et nekem is sikerült elsőre megmenteni ! 
Az Ep1-ben : Amikor David zaklatja akkor állj közéjük.
Töröld le Kate ajtajánál lévő firkát mindig.Az Ep2-ben: A fürdőszobában töröld le a web linket a tükörről amit Vicky ír fel.
Amikor kérdezi hogy mit tegyen mond azt hogy várjon mert bizonyítékra van szükség.
Kutasd át Kate szobáját alaposan semmit se hagyj ki 3 dolgot kell keresned.
- kishúga fényképét
- az apja képeslapját
- és a kedvenc bibliai idézetét
Amikor telefonon hív vedd fel
És a legvégén két fontos dolog számít a párbeszédnél.
- Be Strong
És amikor kérdi kire számíthat csak 2 jó megoldás van
- Your sister ( kishúga fényképe) és ide kell a kedvenc biblia idézete is
- Your father (apja képeslapja)Ennyi nem olyan bonyolult 
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok

Én is csatlakoznék a topikba, tegnap befejeztem az EP1-et, megfogott annyira hogy ma befejeztem az EP2-t, később az EP3(nem akarom egyszerre az egészet) (tervezem az eredetit, ez nagyon megfogott),
sikerült segítség nélkül megmenteni elsőre Katet 
-
MolGabi
aktív tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Jó lenne, ha július 14-én megjelenne a következő epizód, mert úgy látszik erre a 8 hetes kiadásra álltak rá. Remélem azért ennél jobban már nem nyújtják el a megjelenéseket, főleg így a fináléban.
A legutolsó epizódról lehet tudni valamit, hogy mikor jött volna eredetileg ? Augusztus vége - szeptember eleje körül ? Valahol korábban mintha láttam volna tervezett időpontokat, amiből nem jött be egyik sem ...
-
Én 22 eurot fizettem a Steamen (ep. 1 - 5 euro, ep. 2-5 - 17 euro), de így a harmadik rész vége felé azt mondom, hogy a dupláját is kiadnám érte, gondolkodás nélkül.
Fantasztikus játék... -
Zola01
tag
Hali!
Először is szeretném bevallani a bűnömet. Beszereztem a virágbolti verziót, hogy kipróbáljam a játékot, de annyira magával ragadott, hogy végigvittem az első 3 részt egyben.
Nagyon jó a játék, régen nem fogott meg ennyire egy történet sem, a szereplőket is megkedveltem.Steam-en venném a játékot. Szokott lenni valami leárazás? Esetleg van ahol olcsóbb, mint a steam-en?
Ha nincs olcsóbb, akkor is megveszem, csak gondoltam megkérdezem

-
fpeter07
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
A folytatásoknál mindig gond, hogy sok esetben meg sem közelítik az első rész minőségét. Film-trilógiáknál és folytatásos filmeknél csak párat tudnék megemlíteni, ami hozta a szintet. Játékoknál hasonló a helyzet. Splinter Cell, Prince of Persia régebbi részei nagyon jó alkotások. Crysis 2, Assassin's Creed 2 meg köszönőviszonyban sincs az első résszel. Mind a kettőnél messze-messze elhagyták a hangulatot. Mai napig nem tudom, hogy milyen lények ellen küzdöttem a Crysis 2-ben, ami azért vicces.
De egyébként tök jó, hogy évente csak pár játék tetszik (lehet öregszem?). Várok rájuk 2 évet és megveszem őket budget kategóriában. Így egészen jól lehet spórolni. Időm rájuk viszont csak nyáron van.

-
MolGabi
aktív tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Osztom a véleményed teljes mértékben.
Nem biztos, hogy ezzel az "első évaddal" jött sikerrel ismét sikert érnének el, főleg mert a Vampyr nevű játékukra fognak most időt fordítani, ami nekem mellesleg egyáltalán nem tetszik még videó alapján sem.
Ezt a vonalat lenne jó folytatni, nem belefogni megint egy új irányba.
Anno a Remember me-t ki sem próbáltam, elég volt a teszteket olvasni róla és videókat nézni, abszolút nem fogott meg. Max története viszont nagyon teli találat. Ha ezt a hullámot nem lovagolják meg most, akkor nagy hibát követhetnek el. Arról már nem is beszélve, hogy közel sem biztos, hogy a következő "évadok" is ilyen jóra sikerüljenek ...
Szerk.: valamint ha lesz folytatás, szerintem inkább hagyják el ezt az epizodikus kiadást, mert nagyon megtöri a játékélményt, hogy 6 hét (ugye ez már csak papíron létezik, inkább már kitolódott 2 hónapra ) kihagyással lehet folytatni a sztorit.
-
MolGabi
aktív tag
-
nonsen5e
veterán
Ha esetleg valakinek a valakijét érdekelné a játék, Steamen most 2.5€-ért megvásárolható az alapjáték és 16€-ért a teljes évad. [link]
-
fpeter07
veterán
3 hete vittem végig az ep 3.-at azóta nem volt időm vele játszani. És ti meg azt mondjátok, hogy olyan soká` jön a folytatás.
-
MolGabi
aktív tag
Nem jól tudod, visszatért az öreg és most már 18 rész lesz, nem csak 9 vagy mennyiről volt szó eddig.
Szerintem ez egy műbalhé volt, kis reklám erre az egészre. Sherilyn Fenn és Sheryl Lee "véletlenül" kotyogták ki egy valamilyen összejövetelen.
http://www.origo.hu/teve/20150525-18-resz-keszul-nagyot-szolhat-a-2015-os-twin-peaks-folytatasa.html
-
MolGabi
aktív tag
Vagy kapnánk a legvégén egy feliratot .... to be continued ...

-
fpeter07
veterán
Holnap hata film ihlette: ha a tortenet vegen Max meghal, akkor automatikusan visszakerul abba az idobe, amikor meg minden rendben volt. A kulonbseg az, hogy o elfelejti a dolgokat.
Masik elmelet: az egesz tortenet Max fejeben jatszodik le, valoszinuleg chloe elhagyasa idejen. Termeszetesen nagyon kreativ elme kell ehhez, de a szereplok lehetnek Max egyes szemelyisegei. Ez nem illik a ,,cselekveseid kihatassal vannak a jelenre, a multra, es a jovobe,, rendszerbe, de erdemes kicsit elgondolkodni rajta.
-
Penguin95
senior tag
Az alt. Chloe valószínűleg azt az idősíkot takarja, ahol Chloe lebénult. Először gondolom a tengerparta fognak lemenni a bálnák miatt. Utána Chloenál fent és lent vagyunk, majd jön a "focus", ahol ismét a képet nézzük, visszamegyünk William halálának napjára, és engedjük elmenni. Utána megint Chloe háza, és a tegnerpart, de immár a "rendes" idősíkban. Így szerintem még az alt. rész nem lesz akkora durranás. Nekem leginkább a sok "focus" nem tetszik, mivel gyanítom az jelöli azokat a részeket, ahol megmásítjuk a történelmet. Ha tippelnem kéne, Max próbálkozni fog, hogy mindenkit megmentsen. -
MolGabi
aktív tag
válasz
Penguin95
üzenetére
Főleg ha olyan emelkedő számsorrendben következnek majd a jelenetek a játékban ahogy vannak írva ebben a szövegben, akkor ha jól emlékszem az utolsó lesz a "Nightmare" nevű rész. Sőt, lesz több viharban játszódó rész is, régi farm, stb. ... én sem számítok egyébként semmi jóra. Fura még az "alternative ... Chloe" sorok is. -
MolGabi
aktív tag
Fordítás közben találtam ezt-azt, lehet gyártani az elméleteket ezek alapján - már ha egyáltalán "felhasználhatóak"
Episode4="Dark Room"
Episode4Sub1="Alternative Beach"
Episode4Sub10="Junkyard"
Episode4Sub11="Main Campus - Before The Party"
Episode4Sub12="Swimming Pool - Party"
Episode4Sub13="Jefferson's Car"
Episode4Sub14="Junkyard - Evening"
Episode4Sub2="Alternative Chloe's House - Downstairs"
Episode4Sub3="Alternative Chloe's House - Upstairs"
Episode4Sub4="Chloe's House - Focus"
Episode4Sub5="Chloe's House - Upstairs"
Episode4Sub6="Chloe's House - Downstairs"
Episode4Sub7="Beach - Frank's Showdown"
Episode4Sub8="Boys Dormitories"
Episode4Sub9="Old Farm"
Episode5="Polarized"
Episode5Sub1="Dark Room"
Episode5Sub10="Swimming Pool - Focus"
Episode5Sub11="Cliff - In The Storm"
Episode5Sub12="On The Road - Ending"
Episode5Sub13="High School Toilets - Focus"
Episode5Sub14="Cliff"
Episode5Sub15="Hospital - Ending"
Episode5Sub16="Nightmare"
Episode5Sub2="Dark Room - Focus"
Episode5Sub3="Art Class - Focus"
Episode5Sub4="Plane To San Francisco"
Episode5Sub5="San Francisco's Art Gallery"
Episode5Sub6="Max's Room - Focus"
Episode5Sub7="Chloe's Truck - In The Storm"
Episode5Sub8="E5_5B MainStreet"
Episode5Sub9="Diner - In The Storm" -
fpeter07
veterán
Szerintem ez a szín dolog csak az ember jellemével függ össze. Az osztályteremben ha jól tudom csak pár szín van felrajzolva, a többit nem használják fel. A kék szajkó rejtélyt még nem értem, pedig visszatérő jelenség. [link] Elvileg párosával élnek. Most vagy az első részben megmentett madarunk hitvesét engedtük ki az ablakon, vagy ő maga volt az a madár. Egyébként is adja magát a kérdés, hogy egy erdei madár mit keres a háztartásban? Kihez tartozhat? -
Penguin95
senior tag
(#251) ldave: Én már bármit el tudok képzelni az eddigiek után. Egyedül azt remélem, hogy a végén tényleg lesz valami nagy csattanó, amire senki nem számít.
(#252) freeknight:
Lehet lusták voltak megrajzolni egy WC-s nénit.
Az arca szerintem néhol hasonló (főleg a szeme és az orra), de hogy ennek van-e bármi szerepe, az kicsit nekem is sántít. Kíváncsi leszek, előkerül-e még ez a modell, és ha igen, akkor hol.Kate-ben én sem vagyok biztos, mivel akárhogy nézem, nem tudom tutira, milyen színű ruha van rajta a blúz alatt. A halála ugyan opcionális, de az eddigiek alapján mindenkié az.
Ugyebár Chloe-t jelen állás szerint megmentettük, de hogy meghalhat-e egyáltalán, az még kérdéses. Rachelről nagyjából semmit nem lehet tudni, Lisát meg vagy kinyírjuk vagy nem (ráadásul nem is ember). Ami még érdekes lesz, hogy a kis kék madár megmentése/halála mit fog eredményezni később. Ő is pont olyan kék. -
freeknight
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
A kép nagyon baba.

ДарСтав:
Szerintem a "vécés csajnak" nem sok köze van a sztorihoz, csak újrahasznosították Max karaktermodelljét, egyszerű fejlesztői lustaság, végülis kb 1,5 másodpercig lehet látni. Arcra egyébként szerintem nem hasonló, csak a ruha teljesen ugyanaz, más színben. Viszont ez a kék színű elmélet nagyon esélyes, ez tetszik! A kék egy bizonyos, feketével keveredett árnyalata lehet lényeges, amilyenek a pillangó szárnyai a játékban. Chloe haja és Rachel fülbevalója pont olyan színű. Viszont Kate szerintem nem visel kék színű dolgot, de ha belegondolunk, az ő halála csak opcionális. -
Penguin95
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ezen a képen nézd a fehér ruha alatti részt. Visel még valamit, ami feltehetően kék (de lehet fekete). "...ki tudja, lehet a következő részben egy meteor vágódna belé." 
A képen szintén jót röhögtem. 
-
nonsen5e
veterán
válasz
Penguin95
üzenetére
Ha így nézzük a helyzetet, akkor Alyssa melltartója (vagy mi lehet az ami két oldalt kicsit kilátszik) is kék, ráadásul szembetűnőbben mint Kate cucca, amit spéciel én nem vettem észre, és még mindig nem tudom mije kék. És Alyssát is el akarja találni a labda, le akarja fröcskölni minden, ki tudja, lehet a következő részben egy meteor vágódna belé. -
fpeter07
veterán
válasz
Penguin95
üzenetére
Kicsit finomítsd még a hipotézised. Én a WC-s lányon gondolkozom. Elvileg a tudatunk utazik térben és időben. (a testünk csak térben tud) Ez alapján Max nem lehet az a lány. Egy időben két helyen még ő sem tud lenni. Bár kitudja mennyi ideje volt Maxnak time-exercizingra. -
Penguin95
senior tag
Kigondoltam valami oltári baromságnak tűnő dolgot.
Volt már szó arról, hogy a kék dolgokat viselő karakterek valószínűleg meg fognak halni. Ugyebár ez lenne Chloe-val (haj), Katival (neki a fehér felsője alatt mintha kék lenne a másik ruhája), és gyaníthatóan Rachel sem marad ki (fülbevaló). Ebből kiindulva nekem gyanús, hogy a haláluk körülményeit is megtudhatjuk, ha megnézzük őket. Például ugye Chloe-t eredetileg lelövi Nathan. És ott van Chloe-n a töltényes nyaklánc. Rachel sorsa ugyan kétséges, de ha meghal, szerintem lesz valami Daniel elméletében, miszerint lezuhant. A fülbevalója pedig egy madártoll. Kate meg úgy kerül ide, hogy furcsán sokszor van megemlítve, mintha kapcsolatban állna Rachel és Kate ügye. És ha Kate-et nem győzzük meg, leugrik. Aztán még Lisa. Lisát ugyebár úgy ölhetjük meg, ha kétszer egymás után meglocsoljuk. Viszont amiből locsoljuk, az egy kék flakon. Lehet ebben valami, vagy le kéne jönnöm a szerről?

-
Penguin95
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Egy ilyen gyanúm eddig is volt, elvégre eddig 3 alkalommal mentettük meg, és a pillangó mindig megjelent, mondván ennek jelentősége lesz. Gertrius: Nem kizárt, bár akkor még inkább kétségeim lesznek, hogy fejezik ezt be rendesen 2 rész alatt. Az ötletedből kiindulva az ugrott be, hogy mi van, ha neki több mindenben is szerepe van egyébként? Teszem azt Rachel eltűnéséhez is. -
fpeter07
veterán
Én sem, mert nem emlékezem rá, hogy mutatták volna a személyt. Az ilyen "apróságok" miatt is érdemes újravinni a régi részeket. Egyébként a tantermet is átrendezték, a színekkel kapcsolatos elméletbe ez egész jól beleillik. Piros=rossz, kék=jó. szerk: Egyébként este megnézem, hogy valóban patchban rakták-e bele dark Maxot. Laptopra nincs letöltve frissítés. -
kexksz
addikt
Episode 2 elején, amikor
Alyssát megdobja valaki WC papírral. [link] -
fpeter07
veterán
Valószínűleg úgy fog indulni a következő epizód eleje, mint ahogy a 3 végződött. Ez egyébként nagyon ötletes dolog volt. Én tkp. nem azon lepődtem hogy Chloe lebénült, hanem hogy életben maradt. Sajnos mostanában megint nem lesz időm (irónikus) játszani a játékkal. Remélem a többi fórumtag életben tartja e gyöngyszem topicját. Rengeteg összeesküvés elméletet lehetne alkotni. szerk: Az utolsó részben a főboss valószínűleg ez az "úriember" lesz. [link]

-
ldave
félisten
A játék során pár alkalommal muszáj fényképet készíteni, a legutolsó ilyen az éjjeli fürdőzés utáni reggeli selfie a csajokról. Én most arra gondolok, hogy Max új képességével talán azok lesznek majd a visszatérési pontok az eredeti idővonalra. -
fpeter07
veterán
Most egyebkent ertelmet nyert a let it go fali szoveg Chloe szobajaban. Alaposan at kellene nezni a helyszineket tobb adat remenyeben.
-
ldave
félisten
Tegnap végére értem én is:
Nálam Kate sajnos leugortt az EP2 végén, gondolkoztam rá, hogy újrajátszom a jelenetet, mert meg tudtam volna menteni egy leírás alapján, de végül inkább hagytam úgy, ahogy elsőre sikerült. Az EP3 egész jó volt, nekem jobban bejött ez most hogy csak a két főszereplőre koncentrált a történet, viszont a vége tényleg fura az eddigi történetvezetés alapján, valahogy nem illik a képbe. Ráadásul a múltmegváltoztatás eddig mindig úgy volt, hogy onnantól kezdve az lett a jelen, nem ugrottunk vissza az időben nemhogy éveket, még perceket se. Szóval nekem ez az egész nagyon lóg a levegőben, remélem ez csak valami látomás és hamar visszatérünk az eredeti valóságba. -
kexksz
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
Mondjuk amikor megmentettük Williamet én pont arra gondoltam, hogy most elmegyünk Chloehoz és tolószékben lesz, mert az a leghatásvadászabb. Pár helyen már láttam ezt a témát, aztán ja, így is lett, de ettől függetlenül sokkoló volt. Ha belegondolsz, hogy Chloe el akarja venni a fogyatékosok alapítványának szánt pénzt az "eredeti" (nem az, de az egyszerűség kedvéért maradjunk annál) timeline-on még durvább az egész. 
-
wesker24
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Hogy érdemes-e letölteni ?
Az nem kifejezés még szép hogy le kell töltened mert az Episode 3 olyan mesterien lett megalkotva hogy magasan veri az első 2 epizódot, az Episode 3 végén fogsz nagyot nézni én ott szó szerint lesokkolódtam köpni nyelni nem tudtam, nem tértem magamhoz az állam akkorát koppant hogy csak na és csak annyit tudtam mondani hogy WHATAFUCK ? 
-
fpeter07
veterán
Srácok, érdemes holnap letöltenem az új részt, vagy várjak a 4.-re, mivel ez nem hozta az elfogadott színvonalat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kexksz
addikt
A legnehezebb döntés a játékban: [link]
(Csak az nézze meg, aki kitolta EP3-at.) -
ldave
félisten
Már nagyon kíváncsi vagyok miről megy a téma, de majd csak ma este érek az EP3 végére
.(a reggelinél tartok Chloeénél) -
wesker24
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Hát, tényleg annyi minden vár még megoldásra, hogy nem tudom, hogyan fogják ezt 2 rész alatt lerendezni. Arról pletykálnak, hogy állítólag lesz 2. évad is. Lehet, hogy csak abban (vagy még abban se) kerül csak lezárásra a sztori. -
Penguin95
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Victoria, Taylor, Logan, Zachary, Nathan, Courtney, Hayden. Konkrétan az egész Vortex klub. -
freeknight
őstag
Leírom most bővebben a véleményem a 3. részről, a tegnapi élményeim alapján.
Először is: nem, szerintem, nagyon rossz irányba indultak el a srácok most ezzel az éveket utazunk vissza az időben vonallal. Egyébként ez a fater megmentése jelenet egy az egyben a Dontnod előző játékából, a Remember Me-ből lett átemelve, csak éppen ott ezerszer nagyobb mélysége volt, több mindennel kellett variálni, hogy megváltoztassuk az időt. Itt csak beledobtuk a vízbe a kulcsot, és annyi. Akárcsak MolGabinak, nekem is azonnal feltűnt, hogy itt most a Pillangóhatásból loptak egy "kicsit".
Itt mondjuk régi naplódarabjaink helyett a képeket nézegetve mentünk vissza az időben. A film alapján nekem Chloe tolószékbe kerülése se volt nagy meglepetés: ha a papit megmentjük, azt az időnek valami módon vissza kell fizetni. Sajnos lesz még itt ilyen nagymérvű visszaugrás ezen kívül is: ott a rengeteg kép a koliszobánk falán, ez a promóképeken is igen hangsúlyos elem volt, és ugye megvan már az is, hogy a fekete filces baljóslatú falfirkákat Max egy másik, időben korábbra visszautazott verziója hagyta.
Itt ezzel kapcsolatban csak az a kérdés, hogy ha ennyire alapjában változtatjuk meg a történéséket, akkor mi lesz az első két rész során meghozott döntésekkel? Persze még nem tudjuk, mit hoz a jövő, és a srácok mit hoznak ki a sztoriból, de ezzel most nagyon veszélyes vizekre eveztek. Én személy szerint nagyon ideges leszek, ha az eddigi döntések kukázódnak ezzel a remek játékmechanikai húzással, és a dolgok most nagyon errefelé mutatnak.Így most már nagyon valószínű az is, hogy a különféle anomáliákat (hurrikán, napfogyatkozás, madár és bálnapusztulás) a mi időben való turkálásunk okozza. Ezt egy Stephen Kin regényre, a 11/22/63-ra alapozom, ott is az időutazó folyamatos változtatása okozta majdnem az egész világ pusztulását.
Én arra számítok, hogy a vége mindenképp Chloe halála lesz: szerintem már maga az, hogy az első időverzióban életben van, egy későbbi Max módosításának eredménye, és hogy megszüntessük a katasztrófákat, le kell mondanunk róla. Vagy Warrenről, most őt is egyre fontosabb szerepbe kezdik pozicionálni.Na, ennyit a jövőbeli a kilátásokról. Ettől eltekintve nagyon tetszett ez a rész is. Én mindig is sejtettem, hogy Chloe leszbikus, vagy legalábbis biszex (a stílusa, a folyamatos áradozások Rachelről), de hogy kalandba bonyolódjunk vele
. Ez a csók most nagyon király volt. Ha pedig meglépik a bővebb romantikus szálat, és lesz egy kis szerelmi háromszög Warrennel, az egyenesen csodás lesz 
Nekem egyre inkább tetszik David karaktere is: ehhez a szimpátiához elég volt az a szarrá olvasott katonás könyv, a veteránok régi életbe való visszatérésének nehézségeiről. Látszik, hogy küzd a faszi, szeretne normális életet élni, és szerintem alapvetően ezekkel a megfigyelésekkel is jót akar ő, csak ugye nem úgy kéne lereagálni a dolgokat, mint a seregben, a harcmezőn. Ettől még lehet belőle negatív karakter a végén, ha a rendőrnek igaza lesz, és tényleg olyan instabil, akkor robbanhat.
Sejtettem, hogy a Kate szálát lezártuk, de azért sajnáltam is: tipikusan az a "törött szárnyú kismadár" karakter, egyszerűen imádom, legszívesebben kedvem lett volna magamhoz ölelni
. Jó, hogy megmenthettük, de sejthető volt, hogy nem lesz további fontos szerepe, mert aahoz nagyon kétfelé kellett volna vinni a sztorit.Nathan és Frank egyformán gyanúsak, mindketten sárosak lehetnek Rachel halálában (hogy nem él a csaj, legalábbis az első időverzióban, az tuti). Nathant kezeltetni kéne, de nem igaz, hogy a kis rajzocskái nem keltették fel a rendőrség figyelmét Rachel eltűnésének ügyében, még akkor is, ha megvannak a családi kapcsolatok a zsaruknál. Szerintem Rachel megszállottja volt, ahogy Frank is, aki meg a visszautasítást nem viselhette túl jól. Én szerintem a fotótanár is sáros lehet az ügyben: nagyon valószínű, hogy nem Victoria az első skalpja a tanulók között. Szerintem valami köze lehetett Kate-hez, és Rachelhez is, de még őróla nem derült ki sok dolog.
Nagyon remélem, hogy ezek a szálak most nem fognak elveszni.
Szóval van puskapor még bőven, és nagyon remélem, hogy a srácok nem fognak elveszni az időutazás útvesztőiben, és hozzák az eddig megszokott színvonalat.
Azt még le tudná írni valaki, hogy a végén kik ültek ott velünk a fűben, a suli előtt, közvetlenül az időutazás után? Nem nagyon tudtam figyelni a sokkhatás miatt, és melóban tiltva van a youtube, hogy visszanézzem
-
Penguin95
senior tag
Az sem kizárt, de akkor gyorsan kell lezárniuk a dolgot, mert összesen a játékidő 2-3 óra/rész, az utolsó részbe meg szerintem már a lezárásokon kéne legyen a hangsúly. És még sehol nincs Nathan bosszúja, Kate illetve Rachel ügye, Frank sincs kifizetve/lerázva, Chloe épp teljesen ki van bukva mindenkire... A Pillangóhatásra pedig: Szerintem eléggé sok opciót fogunk kapni a végére. Például a viharnak lehet többféle kifejlete, Chloe sorsa is beleszólhat (ezek után simán lehet, hogy megnézzük a pillangós képet, és hagyjuk Chloe-t meghalni), illetve gyanítom, hogy lesznek még meghatározó szempontok. Hogy Max haljon meg, arra valahogy nem számítok. Egyébként a mostani befejezésben egy dolog nagyon nem tetszett, az pedig az, hogy nem filmezni ültem le előtte 3 órával, hanem játszani. Nem értem, miért nem hagyták meg nekünk a lehetőséget, hogy körbenézzünk az alternatív idősíkban kicsit? Engem például érdekelt volna, hogy ott milyen a viszonyunk a többiekkel, mi lett Kate és Rachel sorsa, meg egyebek. -
MolGabi
aktív tag
Én is kijátszottam ma és véleményem szerint eddig ez volt a legerősebb rész.
A finálénál nekem a Pillangóhatás film ugrott be egyből, vagyis bárhogy is cselekszik Max (vagyis cselekszünk) egyik válasz/megoldás sem jó, és valaki mindig sérülni fog. Valami olyasmire számítanék majd, hogy a legvégén ahhoz, hogy mindenkit megmentsünk, épp Max-nek kell feláldoznia önmagát valamilyen formában. Ehhez nem tudok egyszerűen hozzászokni, mikor beindulna a sztori, vége egy epizódnak és újabb ( most már 2 hónap ??? ) hosszú várakozás a következő részre. Talán 2-3 óránál többet nem játszottam ezzel a résszel sem annak ellenére, hogy az ég világon mindent aprólékosan végig néztem.
ДарСтав:
Vagy ott folytatódik, ahol az előző véget ért

-
Penguin95
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Gyanítom, hogy nem zárják le ennyivel a dolgokat.
Elvégre az ep4 előzetesben már a Vortex bulin vagyunk.
Gondolom Max vagy csak elájult megint, vagy hamar vissza fog térni az eredeti idősíkba. -
nonsen5e
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Biztos nem fogják eldobni az összes "jelen"beli döntést. Vagy hamar visszakerülünk a jelenbe, vagy
"if you change the future, you change the past" a kulcsmondat.
Milyen lenne már, hogy a jelenbeli döntéseink valami abszurd módon visszahatnának a múltba?
Azon keresztűl meg az alternatív jelenbe.[ Módosította: Karma ]
-
freeknight
őstag
Most vittem ki a játékot. Bár nagyon király volt a vége, és most tényleg nagyot dobtak, de
azért ez szerintem túlságosan nagy változás az időben. Plusz a játék alapja az volt, hogy csak perceket tudunk visszamenni, erre most kiderül, hogy éveket is?
A legszebb, hogy azért most ezzel a húzással szépen mennek le a wc-n az eddigi 3 rész döntései... Most hogy fogjuk kideríteni, mi lett Rachellel? Meg úgy egyáltalán, volt egy csomó kis titok (pl Victoria meg a fotótanár románca), amit jó lett volna kideríteni, de most már nem igazán fog menni, mert jó eséllyel ezek a dolgok ezen az idősíkon nem történtek meg. Egyelőre ennyit így gyorsban, még össze kell szednem magam a bővebb véleményezés előtt, meg aludni rá egyet 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topicban elérhető.
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ha nincs róla bizonyitékod akkor Max-et függesztik fel.

), majd a végén Katenél ha az EP1-ben közbeavatkoztál akkor az első választásnál mindkettő jó lesz, én a Things will get bettert mondtam. Utána ha elment rendőrségre akkor mindkettőt elfogadja, én jelen esetben a You were druggedet válaszottam, majd jön a következő sor, a Be strong a jó, itt mázlim volt hogy eltaláltam, ez és a következő nem múlik semmin de a következő sokkal könnyebb lesz ha megtaláltad a levelet Kate szobájában. Itt a your father lesz a jó, a levélből kiderül. A hatodikat guide alapján tudom csak(nem adta ki mert mind az öt perfekt volt), ha olvastad a bibliát Kate szobájában akkor tudni fogod, hogy a Matthew 11:28 lesz a jó, mert a Proverbs 21:15 volt áthúzva a jegyzeteiből. 

A WC-s lány meg... Tippem sincs. Nézegettem a képet, de se bizonyítani, se cáfolni nem tudnám, hogy az most Max-e.