Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kijött az első rendes trailer a LiS2-höz
https://www.youtube.com/watch?v=vo_390Rmdvo
Megjelenés szeptember 17, "mindent megtudunk" augusztus 20.
-
emiki6
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Vagy ha vízálló, akkor víz alatt kell vele játszani

-
CJ4567
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Mi a pontos hibaüzenet? Képernyőkép is tökéletes.
Megesik az ilyen, amikor LG G2-m volt akkor nem tudtam az ingyenes Hitman Snipert leszedni, mert nem volt kompatibilis (7.1.2 custom ROM-ot használtam), közben egy Xperia Z1 Compact-on (ugyan úgy Snapdragon 800 van benne) kompatibilis volt.

Egy dolgot tudok elképzelni, hogy ARMv8(64 bit) a minimum a játéknak. (A minimum Android rendszer az 6.0.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindhárom feltételnek megfelel, amit kiírtak a játék oldalán és engedett is regisztrálni korábban. Valami belső proci tulajdonság hiányzik neki, amit használtak az apk csomag fordításához, de azt meg nem tudja kiírni, hogy mi...
CJ4567: az vicces, mert akkor a telefonod tévedésből lett nem kompatibilisnek beállítva...
-
emiki6
veterán
Azt kéne, hogy menjen mobil vr-ban.

-
Tegnap óta elérhető Androidon is a játék.
-
KubanitoS
veterán
The Awesome Adventures of Captain Spirit
Ingyenes játék a Dontnod fejlesztőcsapattól, egyféle LiS2 teaserként is fel lehet fogni. Érdemes kipróbálni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
[link] - elő lehet regisztrálni a google play-es LiS játékra, ez azt jelenti, hogy küld a google egy értesítést, mikor elérhetővé válik a játék.
Ugyanitt kiírja a link azt is, hogy a telefonod alkalmas-e.
Android 6.0-tól megy és kell neki OpenGL 3.1, 64 bites proci és 2GB ram.CJ4567: hol kell előrendelni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
Most akciós steamen a BtS és a delux is. Szerintem mostmár behúzom én is.

-
Sajnálatos, hogy az idő nyomása miatt hagynak kiadni félkész/nem teljesen befejezett játékokat. Épp most olvastam végig a Tomb Raider történetét, ahol a 3 utáni nagy érthetetlen lejtőt magyarázzák meg. Ott is a kiadó (EIDOS) ütötte az asztalt a határidő miatt, és nem érdekelte, hogy egy szart ad ki, csak legyen eladás belőle. Ezt vagy 4-5 részen keresztül, mikorra a TR név már leáldozott. Most ezzel a teljesen megváltozott, Square Enix változattal építgetik vissza az évtizedes renomét.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Mivel részt vettem a 3. epizód fordításában, így akkoriban volt egy "Nightmare" illetve egy kórházi jelenet, amit később már átírtak, eltűnt a szövegek közül is. Arra tippeltünk akkoriban, hogy lett volna egy harmadik befejezés is, ahol Max önmagát feláldozza, esetleg kórházba kerül. Van is egy weboldal, ahol kivágott, fel nem használt dolgok vannak a játékról. Később hivatalosan is kiderült a fejlesztők posztjából, hogy elfogyott a játék befejezésére szánt idő és pénz, ezért sajnos át kellett variálni a finálét...
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ha jól értem, akkor a 3. befejezés nem a játékban maradt, eredetileg betervezett rész, hanem rajongói projekt. Jó ötlet, én is agyaltam rajta, hogy meg lehetne oldani a kezdő szituációt idővisszatekerés nélkül, és akkor megmenekülhetne Chloé és Arcadia Bay is, persze ez pont a játék értelmét venné el, hogy elgondolkodtat.
A Sacrifice Max jó ötlet, illene a sztoriba, viszont talán már túlbonyolítaná a letisztult befejezést. -
MolGabi
aktív tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tavasz folyamán kiadják a BtS Linux és MacOSX portját, szokás szerint a Feral készíti.
-
Olvasgattam mindenfelé, de nem találtam infót. LiS új rész (úgy értem: teljesen új játék) van tervben?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Farewell epizód... Spoiler nélkül csak annyit mondok, hogy sikerült még egyszer elérni azt, amit az eredeti játék okozott. Könnyekkel küszködés van...
-
janeszgol
félisten
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Nekem a BtS egyszer fagyott. A folytatásról annyit, hogy állítólag nem ezek a szereplők lesznek benne, leglaábbis nem Max, nem Chloe és nem Rachel. Evvel nincs bajom, kerek volt a történet, kerek volt a lezárás, nem kell feszegetni, nem kell túltolni a biciklit. CSak az eredeti játékot aláznák meg azzal, ha nyaggatnák isten tudja mennyi rókabőrön át.
Az első kedvenc történetem a Harry Potter ámblokk, azt nem lehet überelni, viszont a LiS és a BtS a második helyet szerezte meg. (A harmadik a Hobbit és a Gyűrűk Ura, illetve a Warcraft. Tovább nem gondoltam még, de nem is fontos.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ééééés eddig csak 2x omlott össze a játék, az új epizódban, mára feladom...
Ha valamit fel lehet róni a Deck9-nak, az az összeomló játék. -
SH4D0W2011
őstag
Life is Strange: Before the Storm | Farewell Launch Trailer Már ennyitől libabőrös lettem. Sajnos csak pénteken lesz rá időm, talán.

-
janeszgol
félisten
PC-s Before limited előrendelve, a másikat is kutatom ezerrel. PC-s vagy Xbox One-os kell, de megveszem a PS4-eset is, ha olyan van csak, nem érdekel. De kell egy példány. (Nincs ps-em.)
Konzolvilágból rendeltem egy PC-set, de nincs raktáron. Még nem jeleztek vissza, remélem kapok. -
janeszgol
félisten
Ugye a játék nem csak erről szól, mint amit leírtam.
Vastagon van benne családszéthullás (opcionális), apa halálának a feldolgozása, plusz egy meglepő bünténysorozat. Izgalmas volt a játék, érdekes, lélekromboló, kétségbeesett, szerelmes, magányos. Lehetne még sorolni. Fantasztikus.
Olyan érzéshullámok annak, amiket csak ilyenkor, pár nap elteltével detektálok. Őszinte leszek, az eddig játszott játékok jó 99%-nál nem is követtem a történetet, csak játszottam. Itt igen. Imádtam. -
janeszgol
félisten
A francba. Nem sikerult spoiler tagaket tenni. Kerem a TG-t javitsa, tegye az egeszet abba. Koszonom.

CPT.Pirk, majd ha gephez ulok, akkor irok ide. Mobilnezetben ez a hulye opera mini neha leveszi a tageket. Egyre reagalok. En hetero vagyok, viszont a No-No kapcsolat nem zavar annyira. A masik esetben a gyomrom fordul fel. De hat Kovi is megmondta, hogy a "leszbi" poreszt a hetero ferfiaknak forgatjak, ezert van bennuk csak szep no, ferfiszemnel szep no. Az eletben azert nem igy van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
janeszgol
üzenetére
Nálam ez máshogy volt.
A LiS-ben bár dobtam egy csókot Chloe-nak mert miért ne, de mégsem vele jöttem össze, hanem Warrennel. Aztán végül a várost áldoztam fel. Az én értelmezésem szerint a Dinerben lévők túlélték a dolgot.
Chloe ott és akkor egyszerűen nem igazán kész egy kapcsolatra, most független attól, hogy ki mit gondol az azonos nemű kapcsolatokról.A BtS-ben sem jöttem össze Rachell-el, ott ő is kissé problémás, miközben Chole meg tök normális. A végén hazudtam én is, de leginkább azért, mert tudtam, hogy mi fog történni vele. Azt a kis időt már had töltse boldogan.
Ha nem tudtam volna mi fog történni vele később, akkor valószínűleg nem hazudok neki a végén. -
janeszgol
félisten
Ez a jatek fantasztikus. Ennyi.
-
janeszgol
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azt en is utaltam. Ennek a nyolc epizodnak a harom lany a foszereploje es ezek kapcsolata, legalabb is a szememben. Iszonyatosan izgalmasra keszitettek, illetve az alap negyedik epizodjanak a vegen nagyot csodalkoztam.
Rachelt rettenetesen sajnalom, amiert halott. Nagyon megkedveltem, ahogy Chloe-t is, de a kedvencem Max. Annyira cuki, hogy nincsenek ra szavak.
Ahogy en jatszottam: Chloe Sacrefice, illetve csokot is kertem tole Maxnek, aztan csokot kertem Racheltol, majd a vegen hazudtam neki. Igy kialakult egy nagyon dramai helyzet. Gondoljatok bele. Max es Chloe gyerekkori baratok, majd a Chloe apja halala utan 5 ev szunet van (13-18 eves koruk kozott), ahol a Before jatszodik es jon Rachel. Chloe es Rachel egymasba szeret, majd Rachel eltunik (tudjuk mi lesz vele). Aztan jon Max, aki beleszeret Chloe-be, de elveszti (Chloe sacrefice).
Ezt nagyon nehezen viseltem el, de megis igy dontottem. Mondom en mindharom csajt imadtam.
Mindegy, majd elmulik.[ Módosította: #45553408 ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
15715 tagja van és időnként tök jó dolgokat posztolnak.
Mondjuk meglepően sokan vannak ott akik utálják Warren-t, egyrészt azért mert belelóg a Max - Chloe kapcsolatba, másrészt meg azért, mert "creepy stalker"-nek tartják amiatt, mikor lesi a parkból, hogy Max már felkelt-e.
Meg amúgy tök jó cosplayeket szoktak nyomni.
-
janeszgol
félisten
Állandóan a játék van a fejemben. Nálam nagyon betalált. Hihetetlen mennyi érzést előhozott ez a játék. A második kedvencem lett, csak a World of Warcraft előzi meg. Mikor arról lejöttem, kb két és fél évig rá se néztem más játékra. Most így vagyok a LiT 8 epizódja után. Ahogy lapozgatom az eddig klassznak hitt játékaim, csak az "á f*szom nem érdekel" megy.
Zseniális a két játék. Történelem. Ez játéktörténelem. -
janeszgol
félisten
Nos. 3 nap alatt letoltam ezt és a Before the Stormot. Huhh nagyon sok így egyszerre, nagyon felbolygatott. Bem fogok spoilerezni, hátha valaki még nem játszott vele. Kérem ez dráma a köbön, ennyit el lehet ondani róla. Nekem mindhárom főszereplő szimpatikus volt.
Majd elmúlik a hatás. -
KubanitoS
veterán
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Nagy királyság!
Megjelenésről van valami infó esetleg?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Mostanság tolom a Before the Stormot, amelyet a Deck Nine készített. Emellett azonban a neten van olyan videó is, miszerint a Dontnod készíti a második évadot, ezt 2017 májusában jelentették be.
Ekkor a Before the Storm-ról beszéltek? Vagy esetleg a Dontnod is készít egy új LiS játékot?
De ha az új játék a BtS volt, akkor miért nem a Dontnod csinálta, miért adták át a fejlesztést másik csapatnak?
-
S1M0N
senior tag
Lesz sima Limited Edition is!
-
TommyX_
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Elő kellene rendelni a dobozos verziót, csak ~21 000 ft kb a gyűjtői.

-
GoTReX
őstag
Megoldódott! Windows biztonság központ/mappák hozzáfèrèsènek korlátozása be volt kapcsolva.... Agyrém
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Olyan dologgal fordulok hozzátok, hogy nem ment a játék. Barátnőmmel harmadszorra kezdünk neki az első fejezetben és másnap csak az új játék opció van.Baromi idegesítő, másnál is volt ilyen? Eredeti Steames.
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Na erre jöjj rá magadtól!

-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Egy kedves Steam user megosztotta velem a megoldást, legalábbis most elindult a játék kétszer is egymás után.
Szerintem ez alkalmazható más játéknál is, ahol ez a hiba előfordul.Keressük meg a játék indítófájlát, jobb klikk rajta, Tulajdonságok, Kompatibilitás fül, és tegyünk pipát a Teljes képernyős optimalizálások letiltása elé, majd okézzuk le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topicban elérhető.
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)