- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1429 üzenetére
Kösz!
+
+ : Azzal a gonddal találkozott már valaki, hogy a jelenlegi, legújabb hordozható(Portable) sorozatos hibaüzenetet ad, ha egy saját (a telepítés alatt megadott) könyvtárat akarok neki "megmondani"?
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Ezen program "teljesen" free?
Üzleti ajánlatot is írhatok vele?
(...üzleti felhasználásra is ingyenes-lehetséges?)...
!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #1424 üzenetére
Most már lát új verziót. Na de mi tartja vissza a letöltéstől? Mindegy, rárakom kézzel... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #1424 üzenetére
Azért furcsállom, mert én is írtam már ilyen szoftvert ami tudta magát autó frissíteni, de abban ha a "versionquad" 4 értékéből bármi változott, akkor azt már frissítésnek tekintette.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az normális, hogy a Still 24.8.5.2 nem talál frissítést, miközben már március közepe óta kint van a 24.8.6?
Eddig működött az auto update és engedélyezve is van. Ha rányomok az ellenőrzésre akkor szerinte a 24.8 az naprakész.Héraklész: Rejteni és rögzíteni is lehet oszlopokat. A másik kérdésre meg talán valamelyik keres függvény használata lenne a megoldás.
-
Héraklész
tag
Hogyan lehet azt megbcsinálni, hogy a táblázatban mondjuk csak 3 oszlop legyen, a többit ne lehessen görgetni/látni?
Illetve hogy egy terméknévhez egy cikkszám tartozik, a mellette lévő oszlopban/cellában, de bármi is történjen, ezek össze vannak kapcsolva, semmiképpen nem csúszhat el a cikkszám a nevekhez képest? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #1420 üzenetére
Sikerult!
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Segitseget kernek! Szeretnem a temaszint rendszer tema szinetol elterore tenni, mert az fekete. De az uj verzioban ez a fekete szornyu. A papir szine is fekete. Alapra hol kell visszarakni?
-
válasz
csferke #1418 üzenetére
CTRL+SHIFT+F2 vagy a CTRL+F2-t (Függvénytündért) is kipróbálhatod, lehet ez is megfelel, nem kell az F2 működését módosítani, de ha az F2 működését változtatnád meg mégis, akkor Eszközök/Testreszabás -> többi a képen
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Lenne még 1 kérdésem.
Be lehet-e álltani / hogyan, hogy F2-re ne a cellában lehessen a képleteken módosítani hanem CSAK az Input line-ban?
Excel-ben van ez a lehetőség.
A LibreOffice-ban ezt nem találom.köszi
-
csferke
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1416 üzenetére
Lesz ebből valami. -
válasz
csferke #1415 üzenetére
Formátum/Oldalstílus, többi a képen.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Lehet-e / hogyan képet, *.jpg-t, betenni a Calc fejlécébe?köszi
LibreOffice 25.2.03
-
movax
őstag
Újabban azt csinálja a LibreOffice, hogy magától frissül a háttérben és defaultol minden korábbi beállítást. Ma történt, nyitom a doksit és minden gyári beállításon van, frissült magától 24.8.4-ra. Ezt vajon miért kellett?
-
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1412 üzenetére
Köszi azért.
-
válasz
modflow #1411 üzenetére
Igen, legújabbról van szó, de Én nem találtam benne ilyen lehetőséget.
Itt kérdezték pontosan azt, amit Te is keresel és itt merült fel a Detektív is (idei a kérdés dátuma és az arra adott válasz is.)lehet, hogy valaki tudja a megoldás, Én nem találtam rá.
-
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1410 üzenetére
Akkor a legújabb verziója se tudja?
próbáltam ha Ctrl-al egyszerre többet kijelölök és úgy F2, de akkor is csak az elsőt színezi. -
válasz
modflow #1409 üzenetére
Akkor ezt benéztem, bocsesz...
Találtam egy ilyet, mi szerint ezt nem lehet kivitelezni, de "szerencsére" ott a Detektív...
Megnéztem mit produkál a Detektív hát ez bexarás, ezt egyszerűen nem merem elhinni...Ez közröhej, bravo, bravissimo!
Ahelyett, hogy ezt a "szájba tekert" detektív-t fejlesztették, csak a már meglévő algoritmust kellett volna használniuk (mint Edit módban (F2))... -
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1407 üzenetére
1. Igen, igen igen
2. Nem. 7.3.6.2.n1 (x64) (céges, nem tudom frissíteni)
3. Igen, átvált
4. Igen. Csinálja is, a képleteket mutatja a képletezések helyén.
De nekem az kell. hogy ha pl.A oszlop B oszlop C oszlop
1. sor 5 10 =A+B
2. sor 12 20 =A+Bha C2-re megyek bill.kurzorral , jelölje az A2-t és a B2-t színesen karikázva, mint az excel.
Jó itt mondjuk nem C2 lett.
De ha C7-ről megyek billel lefelé, már nem mutatja a színes jelölést, csak ha F2-t nyomok. -
válasz
modflow #1406 üzenetére
Gyorsan felpakoltam az Angol nyelvű LO-t, jól látható, hogy ez esetben nem az ALT+. bill. kombón van a funkció... (ezért kérdeztem az előbb az 1. pontban azt, amit)
-
válasz
modflow #1406 üzenetére
1. Magyar nyelvű OS alatt, Magyar nyelvű az LO, Magyar nyelvű billentyűzet?
2. Legújabb LO-t használod (mert most Én azt telepítettem 24.8.2.1)
3. Itt, ha bepipálod a képleteket (és alkalmaz gombon katt), akkor átvált rendesen?
4. Ellenőrizd, hogy az ALT+. hozzá van-e rendelve bármihez is, ha nem állítsd be.
Eszközök/testreszabás többi a képen. -
modflow
veterán
Sziasztok!
Az hol lehet ebben a csodás programban beállítani, hogy ha átváltok képlet mutatásra (ALT+.) akkor ha rámegyek a képletes cellára, akkor mutassa egyből a forrást cellakijelöléssel, belekattintás nélkül, mint a MS excel?
Azaz itt olyan legyen, mint ha F2-t nyomnék a képletes cellán. Mert úgy mutatja, de csak azt az egyet, ha lépek kurzorral, újra kel nyomni. De én azt szeretném, hogy ha kurzorral megyek, úgy mint az excelben a képlet forrását mindig mutassa az aktuális cellára kijelölésekkel.
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy két fajta kézi vonalkód olvasó (most fejből meg nem mondom az egyiknek a típusát, a másikj symbol ds9208.
Az egyiknél mindenféle gond nélkül beolvassa a QR és vonal- kódokat a windows is, meg a libreoffice is.
viszont a symbol ds9208-nél gondok vannak. Ha jegyzettömbe olvasom be a szükséges kódot, szépen beírja (meg szerintem egy entert is rak a végére). De a LibreOffice-ban valami teljesen más, rövid számsort ír, majd behozza az oldalsávot, mint navigációt, vagy tulajdonságot, van, amikor függvényt akar berakni. Minden más programban jól csinálja, de itt nem. Hol, mit kéne beállítanom? Próbáltam nyelvet változtatni, karakter kódolást keresni, de nem találtam semmi megoldást erre.
-
Most tettem fel a 24.8-at, de esik kel. Szinte minden doksi kiakasztja. Nálatok stabil?
-
-
Calc ban van egy több tízezer sort tartalmazó listám, de csak egy oszlop (A) az egész. ABC sorba raktam, kiderült, sok teljesen azonos elemet tartalmaz. Ezeket kéne automatice törölni, hogy minden azonosból csak egy maradjon. Hogyan lehetne ezt? -Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lightyear - befektetési app
- ZIDOO médialejátszók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest