Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy két fajta kézi vonalkód olvasó (most fejből meg nem mondom az egyiknek a típusát, a másikj symbol ds9208.
Az egyiknél mindenféle gond nélkül beolvassa a QR és vonal- kódokat a windows is, meg a libreoffice is.
viszont a symbol ds9208-nél gondok vannak. Ha jegyzettömbe olvasom be a szükséges kódot, szépen beírja (meg szerintem egy entert is rak a végére). De a LibreOffice-ban valami teljesen más, rövid számsort ír, majd behozza az oldalsávot, mint navigációt, vagy tulajdonságot, van, amikor függvényt akar berakni. Minden más programban jól csinálja, de itt nem. Hol, mit kéne beállítanom? Próbáltam nyelvet változtatni, karakter kódolást keresni, de nem találtam semmi megoldást erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest