Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
ez a led technológia hibája, minden tv-nél előfordul
az LCD-nél meg a felhősödés (neon)
local dimming / helyisötétítés, használatávcal, illetve a háttér fény, kontraszt, stb beállításokkal finomítható, de teljesen nem fog megszűnni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Giovanny
őstag
-
OldMike
őstag
Sajnos az átviteli sebesség, bitráta téren elég nagy a zavar nálam.
Tud-e valaki olyan adatot, hogy például az LM660S (nekem olyan van) a saját lejátszójával, USB bemeneten milyen maximális bitrátájú videót tudott lejátszani?
Nálam a pendrive-ról kb. 19 Mbps bitrátájú 1080-as videó még megy. A pendrive ATTO-val mért maximális olvasási sebessége 20 MBps (azaz kb. 160 Mbps), de ezt nyilván messze nem képes a tévé saját lejátszója kihasználni. Ja, és az USB2 legnagyobb átviteli sebessége 480 Mbps. Ehhez képest meg kell venni egy BD50-et tudó Bluray lejátszót, 40 Mbps videóátvitellel, hozzá az 1.4-es HDMI kábelt, 8 Gbps-os videóátvitellel
Ezek után nekem még biztosan hiányzik valamilyen információ.
Persze mindez a neten és wifi-n keresztüli filmnézéssel csak részlegesen függ össze.
42LM660S
-
Kobe
veterán
én most vettem nemrég 47 colos változatban 660St, annál is van clouding, bal alsó sarok és jobb felső sarokban, de csak a "gyárilag" szürkésebb fekete képeknél látható, pl amikor az LG logós képet villantja fel a tv. Filmeknél, ahol van fekete sáv mondjuk, ott nem látható, ott rendes mélyfeketét ad a készülék, én nem vittem vissza ezért - már csak tapasztalatból is tudom, hogy pl a Samu tvknél ennél 5x nagyobb clouding van.....
-
Kobe
veterán
személy szerint erre nem érdemes cseréltetni, mert kb 90% az esélye annak, hogy a csere is ugyanilyen lesz. 10% esély miatt meg nem érdemes lutrizni, macera, és lehet hogy egy pixelhibásat kapsz helyette....hálisten lekopogom én pixelhiba mentest kaptam, de a garilapon jó átolvasni hogy az első pontok között szerepel hogy akkor sem kötelesek cserélni ha egymás mellett van 2-3 kiégett pixel....
amúgy az első tapasztalatok alapján nekem nagyon bejön a tv, a menüje okos, könnyen kezelhető, a WiDi t és a DLNA-t baromi könnyű volt beállítani rajta, n-es wifi routeren tökéletesen játssza akadásmentesen a legjobb mkvkat is.
Már csak a csatornákat kellene normálisan rendeznem, mert az elején csak végigszkenneltem és talált vagy 110 csatit diginél, mire kiszűröm a normálisat, jó kör lesz
-
OldMike
őstag
A MOV fájlokat ismeri a tévé lejátszója, csak a specifikációban nem írják. A fényképezőgépem a videókat MOV-ban készíti, ezt is lejátssza, meg a saját videószerkesztőjével összeállított (ugyancsak MOV) filmet is.
Mivel említetted a Plex-et, gondolom, hogy a wifi-t DLNA átvitelre használtad. A routered n-es?[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
zsakaizoltan
tag
Igen tudom, de mint írtam a válaszban, ő már leírta ezeket a dolgokat, minek írjuk le 2* ugyanazt?...És ugye mivel wifire meg remote-ra sem volt szükségem, így max a káva miatt vettem volna azt, de az meg +35 ropit nagyon nem ér
[ Szerkesztve ]
LG 42lm620s, Egreat r6s, xbox 360 320gb.
-
törölt tag
Én csak erre szántam a vinyót,szépen felismerte és megformázta magának a TV.
(#18217) pala13: A fekete csíknak semmi köze a felbontáshoz 16-:9 es filmeket szerezz be.nézz infót mielőtt megveszed ( letöltöd ) Sima mkv s filmeknél állítható a képarány 3D esetében nem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Hát itten most nem erről van szó.
Bár ha már itt tartunk, attól hogy nincs fekete sáv, az ips feketéje ugyanolyan gyenge marad. Maximum nem annyira feltűnő. Ennek ellenére még mindig talán ezek a legjobb lcd panelek, csakhát még mindig nagyon nehéz minőségről beszélni, ha lcd-ről van szó. És ezen a ledes megvilágítás inkább csak rontott mint javított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs