Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cocos
tag
válasz Giovanny #6810 üzenetére
Hát ez így érdekes kérdés.
Ha azt szeretnéd tudni melyik a jobb akkor itt felesleges kérdezned, mert ugye ahogy mondtad LG topik, és Mi is azért vettük ezt, mert szerintünk ez a jó.De ez általános.
Ha leírtad volna, hogy mire szeretnéd használni (sima tv nézés/hd, vagy digi,vagy csak analog),játék,monitornak stb.,akkor talán könnyebb volna."A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
Flashget
félisten
válasz Giovanny #6810 üzenetére
LG mellett szól, hogy valós 100Hz és +2" a samsung nem az.
samsung mellett szól a jobb média lejátszó és a jobb smart funkció, és a valamivel jobb hangszoró LG nem kezeli a DTS hangot és a level 5.1-t.
neked kell tudni mi a fontosabb..nekem a képi megjelenés.viszont ha megteheted nézd meg mindkettőt egy helyen a szemednek higgy.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Giovanny #6909 üzenetére
melyik shop?
samsung esetében ez jobbára a nem samsung panelekre igaz.azt kell eldöntened fontos a média lejátszója a tévének vagy sem. Ebben a samsung a jobb.
Kép terén..mindkettő valós 100Hz..és van a 3D is.. meg kell nézni mindkettőt és amelyik jobban tetszik azt vedd meg.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
PLaci58
addikt
válasz Giovanny #6909 üzenetére
Egyértelműen LG. A passzív 3D sokkal jobb, nem fárasztja a szemet.
A felhősödés Samu betegség. Az LG-knél sem egyenletes a háttérvilágítás mint minden Edge LED-es TV-nél, de felhőket nem látni, legfeljebb bevilágítást a széleknél. A felhő azt jelenti, hogy a képernyőn foltokban világosabb részek vannak, ami normál használatnál is látszik. Nekem az LG-nél, csak fekete "kép" esetében látszik, hogy nem egyenletes a megvilágítás, de semmi zavaró nincs benne. Nekem a bal felső saroknál kicsit világosabb.
Ja és nekem is az "PC álmosok" hozták házhoz a TV-t 2 ajándék HDMI kábellel, mert a scart éppen elfogyott[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
huncutka1029
addikt
válasz Giovanny #6915 üzenetére
Írtak errről is korábban, de összegezve:
Level 4.1 felett az MKV formátumot nem támogatja, tehát érdemes felkészülnöd némi konvertálása (TSmuxer, make mkv, total video converter stb.)
DTS hangot nem dekódol, de optikai kimeneten átviszi,pl házimozi erősítőre.
Ha nem van akkor konvertálni kell AC3 ba.
Talán ennyi.
Jpeg képekkel, avi-val, divx bmp, nincs gondja,
fényképekkel egészen jó diavetítést lehet produkálni, lehet hozzá aláfestő zenét választani, képváltás sebességét állítani.EGY dolgot azért ne felejts el ez egy TV kényelmi extrákkal, nem egy izmos PC tv tunerrel.
Összességében mindegy melyik típust választod, előbb utóbb úgyis vszel mellé egy HTPC-t vagy mediaplayert.
ÉN nem mondanám hogy butább mint a Samu, kicsit másra helyezték a hangsúlyt.
De ez csak az én véleményema női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Giovanny #6923 üzenetére
Eléggé bízik benne az LG, mert tavaly 5 év Garival adták a magyarországi hivatalos kereskedők!
Gyakorlatilag amivel ki lehet nyírni az az áramingadozás,, pixel beégés, ha folyamatosan állóképet nézel, full fényerőn, illetve a csatlakozók USB, HDMI ki-be ráncigálása bekapcsolt állapotban.
Ha megnézed, gyakorlatilag van benne egy panel, ami kb akkora mint egy PC alaplap, 2 hangszóró, és a kijelző.
normális használat esetén minimális a hiba lehetőség.
Az elektronika meg mindegy milyen tipust veszel ugyanaz a kínai .
A családomban is van több CRT LG ,és samu is évek óta hibátlanok.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Giovanny #7026 üzenetére
Olvass vissza,
#5483 HSZSzervízmenüben bekapcsolod a hub modot 0-ról 1 re.
tool options 6-ban találod
utána kezeli a hub-ot.Akik próbálták azt írják, a magic motion nak és a felvételre szánt vinyónak 1 USB porton kell lenni, és külső táp kell a vinyóhoz. másként nem megy a felvétel.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
veterán
válasz Giovanny #17747 üzenetére
ezek miatt választottam:
- nightshadow általá ajánlott sonynak tényleg super képe van egymás mellett még talán jobb is mint az LG660. Az ajánlott pana nem volt túl simpatikus a geeks teszt alapján.
- olcsóbb mint a sony
- 2 collal nagyobb mint a sony
- passziv 3D-t tud (sokáig nem volt rajtam az aktív 3ds szemüveg de picit talán jobb volt az LG
- design - bár subjektív, de - az LG gyönyörű . Drága feleségem is ott volt a vásárlásnál -
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Giovanny #17752 üzenetére
55lm660s Euronics 5 év +x-box360 439990 Ft.
Webshop leg olcsóbb is 407 000 Ft 2 év?
X-box 45.000-ért eladva így a tv 395000-be van.
Samunak a 2d-je jobb sztem legalább is a mozgó képek,de 3D-t nappali fénynél nem túl jó nézni mert zavaró a vibri.(55D7000 volt)
LG-nél sztem jó a 3D..nappal is ...viszont lehet beállítás híjja van de a mozgó jelenetek kicsit gázosak a 2D-nél.
Magic remote hibátlan.Azt akartam mondani nem biztos hogy nagy ára van az 5 évnek.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz Giovanny #17779 üzenetére
Nekem LM669 van. Én a passzív 3d miatt választottam. Az aktív nagyon zavar. Szerintem ne a dual proci legyen a fő szempont. Főleg most hogy 5 év gar+ ajándékok vannak az LG-hez. Én a 47LM669 288K(cetelem kártyával) + x-box (45k-ért eladva) Így jöttem ki 240k-ra. Best buy volt.
-
huncutka1029
addikt
válasz Giovanny #18320 üzenetére
De tud,
csak nem mindegy milyen a header H@level4.1 vagy alatti kell legyen, az 5.1 -es headert nem minden esetben játssza le.
olvass vissza, rendszeresen visszatérő téma.
Ts muxer, vagy MakeMkv programon átkonvertálva tökéletes lesz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
a2d2
addikt
válasz Giovanny #18405 üzenetére
Nem frissítettél szoftvert közben?
Csak mert a régi firmware-el nekem is ezt írta az egyik MKV-ra, utána valamelyik frissítés után pedig lejátszotta a fájlt, igaz akadozik mint állat.
A film végig ugyanúgy hdd-n maradt amúgy.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Giovanny
őstag
válasz Giovanny #24043 üzenetére
Nos,felhívtam az LG szervizt,a válasz: Youtube váltott HTML5 -re és emiatt vannak ezek a mem.panaszok,tehát software-es "hiba" van a háttérben.Azt mondták hogy ha a smart tartalmon keresztül belépek a youtube-ra,akkor nincs gond,elmondásuk szerint ők is jeleztek a gyártó felé a hibajelenséget és reménykednek hogy javítva lesz....
P.S. egyébként nagyon sok panaszuk érkezett
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest