Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Jester01 #11963 üzenetére
ezt nézd meg 3.30-tól a nagy sügér kiúszik a tévéből
-
huncutka1029
addikt
válasz
Jester01 #11921 üzenetére
valóban nem zavarják egymást,
DE hogy oldod meg, hogy mindkét bemenetet behangolja?
Mert az LG egyszerre csak egy típusú bemenetet kezel
DVB-T VAGY DVB-C
Ha átkapcsolót használsz, váltás után minden alkalommal újra kell keresni a csatornákat...
Közösítővel egy időben megy be a két jel, csak nagy az esélye az interferenciának.
Nálam is így volt, ezért szereztem be egy [Ilyen DVB-t dekódert]] HDMI csatlakozós,. Mindig TV szabadon fogható csatornáit fogja, a kábelen meg nézem a többit.
ENNÉL EGYSZERŰBB ÉS JOBB megoldást nem fogsz találni. -
PLaci58
addikt
válasz
Jester01 #11925 üzenetére
Az 5590-ről volt szó és utána még van ilyen is :
"Tehát ha be van kapcsolva az erősítés, akkor mindig tolja az 5V-ot az antenna bemeneten, függetlenül attól, hogy éppen egy kábeles adást akarsz nézni, vagy egy légi digitálist."
Ez átkapcsolásra szerintem nem alkalmas.Throme!
Termászetesen csak vicceltem, bár sok helyen 5 év körül adják meg a mai TV-k használhatóságát. Annyi idő alatt olyan sokat fejlődik a technika, hogy úgyis le kell cserélni
Egyes összeesküvés elméletek szerint a beépített "meghibásodás" miatt kb.ennyit bírnak és a javításuk garancia nélkül nem kifizetődő.
Én nem vennék, de te tudod
Tőlem mindenki olyan TV-t vesz, ami tetszik neki, sőt azt szoktam javasolni, hogy ne fórum vélemények alapján vásároljon, hanem menjen be több boltba, nézegesse a TV-ket és amelyiknek tetszik a képe azt vegye meg. Te fogod nézni, nem én -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Jester01 #11917 üzenetére
De ettől én még nem szeretem.
"150-200Ft egy 1,5m szerelt koax kábel, 400-500 Ft egy hama elosztó.
kábel a tv-be így az állandó ki-be húzigálásoktól védve van a tv-n a csatlakozó másik végén az elosztó és itt cserélgetem a szoba antennát a digikábellel.
Aki lusta erre a műveletre az vesz egy közösítőt."Ez mind rendben van, ez is megoldás, mint ahogy van még, de én már tényleg lusta vagyok. Frankón ki van építve a hálózat 3 tv-re, lassan lehet, hogy a mindigtv-t fogom bekötni, csak ki kéne próbálnom az általam kitalált helyen, hogy az összes tv-n milyen lenne a jel. Addig nem merek váltani.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Jester01 #11490 üzenetére
nem jól tudod,
az hogy hogyan felezi a képet, a videótól függ.
SBS side by side két kép egymás mellett: Akkor a függőleges felbontást feleziHalf Tab, egymás feletti képek esetén felezi a vízszintes felbontást.
Dany007!Kicsit te is meg vagy tévedve, a tv nem széthúzza a felezett képet, hanem váltott sorban egymás mellé, alá illeszti, úgy hogy a vízszintes, és függőlegesen polarizált képek egy időben jelennek meg, és ezeket a szemüveg választja ketté az agynak és a szemnek értelmezhető képpé.
tehát a felbontás semmilyen tartalom esetében nem lehet nagyobb mint a megjeleníthető pixelek száma 1920 x 1080.Jól mondták 10 L kanna 20 liter víz ez nem megy.
-
pomk
őstag
válasz
Jester01 #11492 üzenetére
Sajnos nincs, mert nem erősítő+hangfalak vannak, hanem egy ilyen Genisu 5.1.
-
-
huncutka1029
addikt
-
synar
őstag
válasz
Jester01 #10689 üzenetére
Köszi, de akkor nem ezek szerint nem írtam le érthetően. Akkor egy példa:
A felvett anyagon lapos fejű emberek vannak, ha belépek a képarány menüben a mozinagyításba, akkor tudom tologatni a lapos fejeket le és fel + ki tudom nagyítani őket jó nagyra, de továbbra is laposak maradnak és nem tudok kerekfejű embereket varázsolni belőlük. Hangsúlyozom, hogy ez csak a 4:3 arányú és teljes kitöltésre nagyított, felvett műsorok visszajátszásakor jelentkezik, ahol a szélesség marad a képernyő széléig, de függőleges irányba összenyomódik. Na mindegy, lehet együtt élni vele, csak nem érdemes... -
törölt tag
válasz
Jester01 #10582 üzenetére
Nos, a régi CRT-ken megszokott dolgokat el lehet felejteni, az enyém anno programhelyenként megjegyzett mindenféle beállítást, volt PIP, PAP, meg minden földi jó. Sajna, a jóval drágább TV-k sem különbek, a 47LD750-esem is csak bemenetenként jegyzi meg a beállításokat. A Qmenüben az ugrást használva tudsz programhelyeket kihagyni. Egyébként hamar bele lehet törődni a fapadosságba, keresd meg a neked legjobban tetsző képi beállításokat, aztán élvezd az IPS panel képét! Vigasztaljon, hogy nem egy méregdrága modell miatt kell bosszankodnod. Sajna, manapság fontosabb a semmire sem jó smart, meg a hang- és mozgásvezérlés, mint a kényelem. Talán már nem is televíziónak kéne nevezni...
-
PLaci58
addikt
válasz
Jester01 #9604 üzenetére
Semmi szentségtörés nincs a kérdéseidben
LV4500-at tudom mondani neked:
- analóg csatorna váltás kb. 1 sec, de ezután van egy rövid hangkimaradás, amikor beáll a megfelelő hangnormára:
- DVB-T váltásnál szintén kb. 1-1,5 sec, de a kódolt csatornáknál 2-3 sec.BloodRay!
Na pontosan attól a netes, hivatalos forgalmazótól nem rendelnék semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest