Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• demonlaci

tag

Szevasztok!

Én Miskolcon vettem december 4-én Miskolcon az Auchan-Dél-ben az LG 42LA620s-t.
    A "Nagy" Auchanban vettem hozzá Magic távirányítót itt 9480ft volt.A csomagban van a harverkulcs és usb kábel is.Tökéletesen működik. Én ezeket a beállításokat használom:
    A legjobb beállításokat a Professzionális 1 üzemmódból kiindulva kerestük, és az alábbi helyen találtuk meg: háttérfény 39, kontraszt 96, fényerő 53, élesség 0/0, színtelítettség 50, dinamikus kontraszt ki, szuper felbontás ki, színskála normál (BT709), élkiemelés ki, gamma 2,2, helyi sötétítés ki, zajcsökkentés és MPEG-zajcsökkentés ki, TruMotion ki vagy Clear Plus, feket eszint forrás szerint (esetünkben, mivel a tévét PC-re kötöttük, magas). Ezekkel a beállításokkal az optimálisnak mondható 2,2-es gammát, 6500K-s színhőmérsékletet és 121 cd/m²-es fényerőt értünk el, a fekete fényessége pedig 0,14 cd/m2 volt, 854:1-es kontrasztot eredményezve. Az átlagos deltaE 3 alatt volt, ami azt jelenti, hogy az elvárt és a megjelenített színek között szemmel észrevehető különbség nem fedezhető fel.

LG 42LM620s LA620S-en is jó szerintem
    Kontraszt 82
    Fényerő 60
    Háttérfény 33
    Színtelítettség 48
    Árnyalat 0
    Dinamikus kontraszt ki
    Szuper felbontás SD: Be, HD: Ki
    Színskála Normál
    Élkiemelő Ki
    Gamma 2,2
    Fehéregyensúly piros 15
    Fehéregyensúly zöld -14
    Fehéregyensúly kék -25
    Zajcsökkentés Ki/Alacsony
    Fekete szint Alacsony
    TruMotion Ki/Sima

LG 42LA620s, LG 32LG2100, Amiko Alien2, Amiko 8800, LG BD370, Sony BD380, Sony STR-DH500, Panasonic 92cm plazma

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés