Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sladka_pani #104448 üzenetére
1. Mennyit szánsz rá?
2. Mi lesz a fő felhasználási terület: TV adás vagy játék vagy külső forrásból filmnézés? -
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #104444 üzenetére
Kipróbáltam, valóban lehet felvenni, de a megállîtás nem működik.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok LG szakértők!
Hozzátok fordulok egy olyan kérdéssel, ami aktuális számomra. Sosem volt LG TV-m, nézzétek el nekem, de most úgy tűnik mind árban, mint minőségben e felé hajlok. 58-as Panasonicot akarok lecserélni 70 vagy 75"-os LG-re, melyik az amivel nem lövök mellé mostanság? Sima LED és Nanocellás is érdekel, OLED nem az én árkategóriám
Köszönöm! -
wwhy
veterán
Az LG "eszi" a külső adathordozót? Adott egy külső 512 GB SSD, amit, mióta bedugtam a tévébe (50NANO), PC, laptop mind csak 4-5 másodperc után ismeri fel. Nem elírás: el lehet számolni ötig, és akkor jelenik meg a fájlkezelőben. Formázás után mikor már közel van a laptophoz, már akkor felismeri, egy tévés használat után pedig megjelenik az LG könyvtár, felismerés pedig várat magára.
Hmmm -
TeeJay
félisten
válasz
asdf_ #104443 üzenetére
Már az 5éves LG is tudott 1A-t leadni USB-n hogy 5volt körül maradjon még a feszültség
Van 1-2A műterhelésem meg USB mérőm és simán 1A-t gond nélkül tudnak
Nekem így megy a TV-n most egy 1A-es 1méteres USB LED szalag(5watt) USB-be dugva és így ahogy a TV-t kapcsolom már világít is a hátán a falra
Valamint ha be van dugva a 2,5" rack vígan megy a kettő együtt simán szóval nemhogy a HDD-t hanem mellette egy másik 1A-es cuccot is simán bír -
herdsman12
őstag
válasz
creed33 #104440 üzenetére
Amennyiben formázás után se menne a Pendrive felvétel, akkor még #68178 Wacko leírása segíthet.
Működik. -
asdf_
veterán
válasz
creed33 #104434 üzenetére
Első kanyarban formázd a TV-vel a pendrive-ot.
De nem a méret a lényeg, hanem az írási sebesség. Amit egyrészt korlátol, hogy még most is képesek USB 2-t rakni a TV-kbe (no comment), másrészt maga a pendrive is, a dzsunka noname szar, az jellemzően lassú, ellenben egy márkás Kingston is lehet lassú fos (szokott is). Szerintem a TV végez egy írási tesztet, mielőtt rögzíteni akarsz rá (a tesztfile-t még lehet, hogy meg is találod utólag a pendrive-on), ha azon elfekszik, akkor kapod az üzenetet, hogy ez nem lesz jó. -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna TV adást pendrive-ra rögzíteni, de azt írja ki hogy az eszköz nem alkalmas a felvételre.Nem mindegy hogy milyen típusú pendrive ot dugok rá a TV re vagy más a probléma nem tudjátok? -
AssAssynn
addikt
-
válasz
AssAssynn #104431 üzenetére
A Microsoft AiO-t én nem ajánlom.
Gyenge benne a rádióantenna (szerintem).
Ölbe véve a tv-től 2m-re nem nagyon akart reagálni semmire,ha megemeltem akkor jó volt.
Logi K400-nak meg a touchpad része elég rossz,sokszor nehezen érzékeli az érintést.
Nekem a Rapoo E2710 van,ennek néha túl érzékeny a touchpadja,néha dupla koppnak veszi ha fogást váltok az ujjammal,de a 3 közül még mindig ezzel a legjobb együttélni. -
AssAssynn
addikt
válasz
Kátai #104430 üzenetére
Pont én is ezen filózok.
Eddig kettőt néztem ki:
Microsoft All-in-One Media (N9Z)
Logitech K400 Plus HU (920-007157)De nem tudom melyik legyen, sem azt, hogy jók-e egyáltalán a WebOs 5-el.
-
Kátai
senior tag
Bluetooth billentyűzetet használ valaki a tv-hez? Érdemes rá beruházni?
-
Fuvaros
senior tag
2 éve megy itt a XE8505 nálunk a nappaliban, semmi gond vele. amire menti a felvételt, a pendriveot, néha leformázom, ennyi. tetszik az egész, bevált, igaz drága volt. Egy csikos LG amit szintén 500ért adtak volna, sehol sem volt minőségben tőle. Az LG túl van értékelve, tele szériahibás képernyőkkel mindenhol, amiket újra el akar adni a forgalmazó. Ez röhej, márkarontás
-
asdf_
veterán
válasz
csab2 #104425 üzenetére
Félreértetted. Mindegyik márkának van kerülendő típusa/szériája, amit nem célszerű/nem szabad megvenni (LG-től pl. az RGBW-s kamu 4K, meg az edge ledes Nano8 szokott ide sorolódni), vagy azért mert szar, vagy mert rossz az ár érték aránya/egyéb okból, meg olyan is, ami best buy. Tehát te nem egy LG tv-t akarsz venni, mert az lehet szar is meg jó is, hanem egy adott típust az LG-től (mondjuk hasraütve (!) a 793-as szériából egyet).
-
-
creed33
aktív tag
Elgondolkodtam hogy Jocohoz hasonlóan lecserélem Samsung Q80t-re a nano 50 est.Tv adásokhoz nem tudom beállítani a képet hogy igazán tetszen
-
Fuvaros
senior tag
Keresek 49-50" 3D LG full hd tvt az újabb típusokból, köszönöm priviben
-
-
kali8n
aktív tag
Sziasztok!
A nem 16:9-es képarányú tartalmaknál megjelenő alsó-felső fekete sáv hosszútávon okoz valamilyen hibát, károsodást a kijelzőben?
Köszönöm a választ! -
TeeJay
félisten
válasz
Szállító76 #104409 üzenetére
Vélhetően ott nem lehet másolni a listát sajnos
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Adott egy LG 55UN74003LB tv.
Csatorna másolást akartam csinálni pendrive-ra ahogy már tetem a többi Lg tv-n de nem találom a Csatornák menüben.
Van több Lg tv a családban én szoktam a ChanSort programmal szerkeszteni a sorrendet stb.
tehát tudom mit hogyanDe ennél a típusnál nem találom a másolást. Ma hoztam ki a Upc Mediacardot ha ez számít valamit.
Köszönöm -
válasz
TeeJay #104407 üzenetére
Ok ez tiszta sor,a magyar linket csak azért dobtam be,hogy lássa van ilyen.Aztán hogy valaki keres e,vagy akar e keresni olcsóbb alternatívát kínából az rajta múlik.
Sokan nem szeretnek,vagy szeretnének heteket,vagy akár többet várni 1-1 termékre,főleg ha nagyon fontos és gyorsan kellene. -
herdsman12
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest