Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kérdésem lenne a Xiaomi Air Purifier Pro kapcsán:
A) Manuális üzemmód
Van egy időhatára, amíg hajlandó manuális módban működni? Ha igen, akkor az kapcsolódik a beállíott fokozathoz?
t.i. Pontosan nem mértem, de úgy tűnik, hogy manuális módból kb. egy óra múlva átkapcsol automatára, fokozattól függetlenül.
B) Szűrő élettartam
Valószínűség szerint áramlásmérő nincs a gépben (t.i. 'tömítettség/telítettség').
Jól gondolom, hogy az élettartam kalkulálása az pusztán üzemidő és teljesítmény függvénye?
t.i.
élettartam -> X (fixen, a szűrő RF ID-jának regisztrálásának megtörténtétől)
elhasználódás -> Y = [üzemidő] X [fordulatszám/teljesítmény]
degradálódás -> X-Y
Ergo, ha egy sterilszobában üzemeltetném, akkor is kinullázná a szűrőt egy bizonyos idő után.
-
Folytatása az eredeti felvetésemnek.
Szombaton végülis vettem egy Xiaomi Air Purifier Pro-t, model: AC-M3-CA.
Ha jól sejtem, ez a Xiaomi 'kettes szériájának' a Pro-ja.
Pont volt egy darab az Auchan-ban, és akkor feldobtam a kutyakaják mellé a kocsira; 67e volt.
Működik, gondolom jól teszi a dolgát; ambár nem tudom, mit kéne várnom tőle.
A kijelző 001 és 010 között van folyamatosan, még szellőztetés után is; gondolom, ez jó.
Mostmár az is tudom, hogy 4x% a páratartalom.
30-50 m2-re állítva egész határozottan húzza-fújja a levegőt; szerintem 'aktívan' a porszívóval kombinálva fogom használni.
Ami viszont igazán felvillanyozott, az a Home Assistant lehetősége (csak elsőre jussak túl a home server bővítésén).
-
Sziasztok,
Egy 35 nm-es helyiségbe keresek légtisztítót, ez dolgozós/mindenes szoba.
Allergia nincs, cigifüst nincs, kajaszag nincs, száraz levegő nem gond, nem foglalkoztat a virológia, etc.
Ami gond: a por és az idővel befülledő levegő (aka. emberszag). Napközben rendszeresen szellőztetni szoktam, de csak amikor kiugrom egy kávéra, etc. és 5-15p alatt éppen csak felfrissül a levegő; emellett télen hideg van kint, nyáron meleg, ami fűtés/légkondi ellen dolgozik. Bónusz felhasználás: konyhában, amikor rámtör az alkothatnék sütés/főzés területén 15 (+20) nm.
A fenti két szempont szerint érdemi előrelépés lenne bármilyen eszköz, illetve elsősorban a lentiek?
Részemről hirtelen nekifutásból a két végletet céloztam be elsőre; ha van érdemleges alternatíva, kérem, jellezétek - többek közt azért is dobtam fel.
1) BlitzHome BH-AP1 - használtan venném, ugyanakkor tartok tőle, hogy csereszűrő hosszú távon vagy lesz, vagy nem; ha jól emlékszem jelenleg 10-15k közötti összegért van egy szett.
2) Zepter Therapy Air Ion - szintén használt, de ismerőséktől 'venném át' töredék áron, akik megvették, aztán pár alkalom után rájöttek, hogy inkább nem használják; csereszűrő-garnitúra biztos hosszú évekig lesz, cserében jelenleg 40k egy szett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest