- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz dugesz77 #592 üzenetére
Ennyire azért nem ástam bele magam, csak azt tudtam hogy tenni szerettem volna v.mit, mert a fiam egyre cifrább betegségekkel jött haza , hétről hétre(és gondolom nem vagyok egyedül). Szóval az ovi egy fertő.....tudom jönnek ilyenkor hogy az immunrendszernek ki kell alakulni meg ilyesmi. Szóval nem az volt a cél hogy steril környezetet teremtsünk, hiszen tényleg fontos hogy találkozzon a szervezet kórokozókkal
Csak míg mondjuk pl. 1M kórokozó megbetegítené a fiam, az Airfree miatt "csak" 500E -el találkozik, amit jó eséllyel le is küzd(és fejlődik az immunrendszere) Az utcán,boltban ,játékokon stb. az Airfree-s levegőn kívül ott a baci. Attól hogy hetente beteg és tömjük gyógyszerrel még nem fog fejlődni a védekezése....csak immunis (vagy allergiás) lesz a gyógyszerekre.
A többi szülő is vonakodva egyezett bele, de mivel lebontva egy főre és 3 évre potom összeg jött ki beleegyeztek. Nincs benne szűrő(plusz költség) amit cserélni kell időnként és keveset fogyaszt+csendben van (nem zavarja pl. az alvásukat ).
Szerintem (és a többi szülő is elismeri hogy azóta kevesebb a betegség a csoportban ) használ......de ha nem akkor meg az Én lelkivilágomnak tesz jót és havi 100Ft-ot (1 kv) nem sajnálok, még ha kidobott pénz lenne is.[ Szerkesztve ]
-
Petyuska111
tag
válasz dugesz77 #498 üzenetére
Ami itthon - értsd: az EU-ban - elérhető, az nagyon nem ugyanaz, mint ami az USA-ban. Fan box: az amcsi kb. 50x50 cm, az EU-s kb. 30x30 cm (a hasznos felület, amit a lapátok átfognak - és ebben az esetben ugye fontos a minél nagyobb felület). Ilyen az USA, ilyen az EU-s. Az USA verziónál csak elé teszed a filtert és kész, az EU-s kialakítása sokkal rosszabb, be fog lógni a filter a kezelőgombok fölé, stb. A hepa szűrő: nekem 1 óra keresés után sem sikerült olyat találni Mo-on, ami megfelelő méretű (mondjuk 20x20 inch, kb.50x50 cm), min.11-es, inkább 13-as hepa, kiírják az árát, azonnal meg is lehet online rendelni, nem 100 raklappal kell és nem 30e egy filter, stb.
-------
Egyébként ennek a megoldásnak egy igazán nagy hátránya lenne, ami miatt elvetettem, ez pedig a zajossága. Teljesen nyitott, nem lehet csillapítani sehogy a hangot... Biztosan jóval hangosabb lenne, mint pl. a Xiaomi. -
Tommmysun
senior tag
válasz dugesz77 #475 üzenetére
Kérlek ne vedd kötözködésnek (csak látom, szisztematikusan így írod), de ha nálatok tényleg ilyen sok a szegény paraszt ember, vagy ahogy te mondod pór, akkor nem légszűrő meg porszívó kell neked ... esetleg pórszívóval lehet próbálkozni, bár én még olyat nem láttam.
"Viccet" félre téve annyi hasznát látom én is a Xiaomi szűrőnek, hogy mivel gáz tűzhelyünk van, így sütésnél nálunk is fel tud pörögni a cucc és olyankor biztos sok káros korom részecskét át tud szűrni, meg abban is bízom, hogy legalább megközelítőleg jól mér a PM2,5 szenzor és ha az tényleg olyan alacsonyan van általában, mint ahogy jelzi, akkor legalább ezeket az apró cuccokat nem annyira lélegezzük be otthon.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz dugesz77 #475 üzenetére
Akkor nálad a porszívó is felejtős kategória. Nálam 20-40 között van mindig az állás. Porszívózásnál semmi nem változik. Az ilyen porszívók semmit se érnek mivel a por nagy részét visszadolgozzák a levegőbe.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz dugesz77 #473 üzenetére
Ennek semmi köze a gyárisaghoz. Ez csak egy darab hepa papír.
Gyár azt szereti ha veszel mindig újat.
A nagy levegő tisztitashoz hozzatéve még annyit, hogy az okosok szerint csak akkor ér valamit ha óránként 3-szor megforgatod a helyiség levegőjét. Többi meg csak legyezes.
Így elvileg állandó turbó mode kell legyen.
De mivel az érzékelő szerint nincs kritikus szint a levegő minőségében így nem fog hajtani.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
arcitec
addikt
válasz dugesz77 #440 üzenetére
Lenne pár észrevételem. Miért fontos az, hogy teljesen lefedje a szűrő az áramló levegőt, tisztítani így is tud.Előbb utóbb "minden levegő" tiszta lesz.A Daikin légtisztítóban is : Plazma ionizáló, Elektrosztatikus porgyűjtő szűrő van és Flash Streamer, Titán apatit fotokatalitikus szűrő, Szagtalanító katalizátor és Flash Streamer. Jelentsenek ezek bármit is. De az általad említett "káros" Plazma ionizáló benne van. Egyébként volt olyan klímám, amiben volt Plazma ionizáló és érezni is lehetett rendesen...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz dugesz77 #440 üzenetére
Rendben értem, köszi nektek, ez egy megerősítő infó volt. Még egyszer köszi. No akkor csak megnézem az Dysont. Ha jól hűt(elfogadhatóan hűt), akkor ellenben elgondolkodtató. Mivel a ház nagyon jó hőszigeteléssel bír. De tartós 40-45 fokban akár elkelhetne kis hűtés a jó levegő előállítása mellett... De még mind keresem az ideális megoldást... Meglátjuk. Ha még valaki tud hozzátenni az megköszönve ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
piocasember
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hálózatokról alaposan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: A porszívó, ami elrakja a zoknidat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.