- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
válasz adriankoooo #3031 üzenetére
Nagyon jó az oldal, köszi hogy belinkelted. Kár, hogy a Xiaomi 3H-ról nincs tesztrük. Kíváncsi lettem volna, javult-e az előzőekhez képest.
Ha hamarabb ismerem lehet egy DIY is elég lett volna. Mondjuk a programozhatóság néha jól jön.
Csupán adatok alapján úgy nézem a 3H már versenyképes az ő készülékükkel. A 2-t még legyőzi.
Árban is csak picitolcsóbb,Nem olcsóbb, HEPA szűrő is kb hasonló ár.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz adriankoooo #533 üzenetére
Jah hogy ez erre nem is alkalmas és csak nagyvárosokban előforduló, igazán dúrva levegő szennyeződések kiszűrésére jó?
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz adriankoooo #451 üzenetére
Ahogy RBJ is írja, nincs az a légtisztító, ami ezzel a helyzettel bármit is tud kezdeni. Jobb erre egy légfüggöny ,fotocellás ajtó, stb.... persze egyik sem olcsó. de a por nagy részét kizárja.
Nyitott ajtónál az egész város levegőjét próbálod majd folyamatosan, reménytelenül megtisztítani. Mi megköszönjük a közösségért tett munkádat, de te nem fogsz ebből semmit nyerni
-
RBJ
addikt
válasz adriankoooo #451 üzenetére
Annak mi értelme nyitott ajtónál. Semmi hatásfok. Orkánt kellene csinálni, hogy a levegő csere felvegye a versenyt a bejövő levegővel.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
dugesz77
őstag
válasz adriankoooo #427 üzenetére
De ehez nem tépheted szét az asszony harisnyáját
Rendeltem próbának amúgy ebből, a por ellen biztos beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest