Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Olvastam korábban a tippet itt, hogy a szűrőhenger köré tett porfogó szövettel tudom növelni az élettartamot, hogy kibírja egy évig a filter. Ezúton is köszönöm! A 3C-ben most cseréltem egy hónap után, azt hiszem a [kép] magáért beszél.
-
tibbike01
őstag
Ugyanaz a szűrő való a 3C/3H modellekbe? Csak a pro és a sima verziók között van eltérés szűrőben?
-
proger82
csendes tag
Sziasztok. nekem van egy Philips 2729 2in1 legtisztitom
Lejárt a Nem emléxek hány 1000 óra, Azt mondja cseréljek szűrőket és rakja be az újakat. Megvannak az új szűrők de kíváncsi vagyok hogy ha megtakarítom a régi ket és visszarakom nyomok rá egy reszetet hogyan fog dolgozni akkor is megtisztítja a levegőt lemennek a számok, de ez az újraindítás nem sikerül, úgy érzi nem cseréltem ki a szűrőt :-) persze a régit raktam vissza :-) De én nem látok semmi érzékelőt a szűrőn ami miatt tudná hogy most újat vagy régit raktam bele, vagy mégis van? -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Egy nem túl nagy, 48nm lakásba keresek légtisztítót. Leginkább a nappali és a konyha közötti téren lenne elhelyezve, de néha bevinném a hálószobába.
Feleségem terhes szóval hamarosan jön a baba.Olyan készüléket keresek, ami a szállóport, a szagokat és a bacilusokat is megszűri és olcsó karbantartani (olcsó hozzá a szűrő).
Árban minél barátibb lenne a jó. Most, hogy közeleg a BF, hátha ki lehetne fogni valami jó vételt.
Ti melyiket ajánljátok? Még mindig az Xiaomi Air Purifier ajánlott? Pontosan melyik model?
Látom már az Ikea is árul légtisztítót, az felejtős? -
zazenke
őstag
nagyon nagy légáramlat kellene hozzá amit ugyan tudnak a legnagyobb fokozaton de az olyan mintha porszívó menne folyamatosan a szobádban. ez nem életszerü hosszabb távon nem viseli el egy ember idegrendszere sem. Tehát alkalmatlanok ezek a gépek erre . Vannak ipari tisztítók a cégemnél is mivel egy nagy csarnokban folyamatos zajban már nem feltünő egy ilyen gép hangja
-
drstupid
tag
BlitzWolf BW AP2 Smart Air Purifier cseh raktárból 31.000 FT kód: BGDBD49 Link
-
edk-
őstag
EU raktárból Xiaomi Air Purifier Pro
🔖Kupon: BGPRO111
💲Kuponos ár: 140,99$ -
Mauzes
addikt
Elnézést, ha egyértelműen megtalálható, de nincs topik összefoglaló és nem tudom, mennyit kellene visszaolvasnom.
Szóval van-e olyan gép, ami a "normál" porszemcséket szűri? Nyilván nem baj, ha a kis részecskéket is szűri, de engem a szálló/lerakódó por kezd nagyon zavarni... -
erh75
tag
válasz
cipofuzo87 #3484 üzenetére
Lehet hogy az érzékelőt kell kitisztítani...
-
Frod
addikt
válasz
cipofuzo87 #3479 üzenetére
Ugyan mi 3C-vel, de XIII. ker, egy sarokra a Váci úttól, nálunk ~30 körülre ugrik fel szellőztetést követően. Szerintem ez valami pillanatnyi megugrás lehetett.
-
válasz
Én ma veszem át a Xiaomi Air Purifier 3C-t - szintén IX.kerület.
Kiváncsi leszek mit mutat majd. -
arcsin
senior tag
válasz
olajban sütés, hideg párosító, dezodor, vagy hasonló aeroszolt tud légszennyezettségnek érzékelni. Illetve ha sokan fűtenek szeméttel +forgalom sajnos az tényleg káros az egészségre.
-
cipofuzo87
tag
Ma a Philips légtisztítióm a IX. kerületben 427-es PM2.5 értéket mér 10p szellőztetés után. Csak errefelé történt ökológiai katasztrófa?
-
ocso
tag
Sziasztok, vásároltam 3 hete egy Philips 2 in 1 légtisztító+párásítót, AC2729/50. Eddig minden rendben, de körülbelül 2 naponta egy kisebb víztócsa van a légtisztító alatt, ami láthatóan az alsó tálcából folyhat ki. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel Philips-nél?
A levegő nem túl párás. Mivel 4 keréken áll, ezért arra gondoltam, hogy lehet a fiam löki meg kicsit néha és picit kiloccsan a tálcából. A robotporszívót már kizártam körülötte, így az nem megy neki. A tartály nem csöpög.
-
Sziasztok!
Gondolkodunk légtisztítón belvárosi, budapesti lakásba.
Első körben a Philips series 2000/3000 sorozatot néztem, és utána jöttek szembe a Xiaomi modellek.
Ahogy olvasom, többen megelégedéssel használjátok a 3C-t, a Philips töredékéért!
Párásítás mint funkció nem érint, jó a páratartalom a lakásban, csak a kintről bejövő káros port és egyéb dolgokat akarjuk megszűrni.
Garzon lakás, 35nm.Továbbá hol érdemes beszerezni? A Lurdy házban lévő Xiaomi store honlapján fent sincs a termék
Jó lenne gyári gari gondolom, több helyről hallani szenzor hibákat, így az Alis rendelés nem nyerő.
-
Urmensch
csendes tag
Sziasztok!
Kisváros belvárosában 3. emeleten lévő lakásba szeretnék légtisztítót.
E között a kettő között vacillálok:
Xiaomi Air Purifier Pro
BlitzWolf® BW-AP2Bár több blogger az egekig dicséri a BlitzWolf-ot, nem szeretnék az alapján dönteni, nyilván jattot kapnak érte. És itt pl. nem nagyon látom, hogy ajánlaná bárki is.
Elég egyformának látszanak.
A BlitzWolf 10K-val olcsóbb, és a Xiaomi érzékelőkről sok rosszat hallani.
Talán a Xiaomi szűrő olcsó, mert sokkal többet adnak el belőle.
Tud valaki tanácsot adni?Thx
-
66zio
aktív tag
Azért néha még nézz vissza a számokra, főleg este amikor beindulnak a fűtéssel, és nincs akkora szél. Amúgy a 20-as se alacsony szám.
WHO most szigorított az értékeken. Két cikket még azért bedobok.
[link]
[link]
„WHO-jelentésben a világszervezet sokkal szigorúbb értékeket javasol több légszennyező anyagra, a levegőben lévő apró részecskék (PM2.5) éves célértékét 10-ről 5 µg/m3-re csökkentette, eközben a magyar és uniós határérték 25 µg/m3. ” -
Qtya123
őstag
Köszi!
A 3C jobban tetszik, mint az ikeások és ahogy látom kapni hozzá mindent. Ez lesz a kiválasztott. Ezzel és egy 2 naponta körbejáró robotporszívóval remélem csökkenteni tudom a por mennyiségét, mert unalmas, hogy takarítás után 1 nappal már látszik a por a bútorokon/számítógépen.
-
66zio
aktív tag
Semmire se tökéletes megoldás, de szerintem attól még hasznos.
A vírusok különböző méretűek, van amit meg tud fogni, de ugye csak azt amit beszív. Ha gyerek ráprüszköl a kezére és megfogja a játékát, arról nem fogja eltüntetni. Illetve amit kiköhög azt se mert a nyálcseppek egy része nagyobb, ami nem lebeg a levegőben, valahova leérkezik.
Az ózongenerátor jó a vírusokra. Kipurcan a felületekről is, de az ózon mérgező, addig nem lehet bent lenni, utána is jól ki kell szellőztetni. Tehát nem mehet 0-24.
Szóval légszűrőt főleg allergia és légszennyezés kiküszöbölésre vesznek.
Nézz szét a környékeden néha milyen a levegő:
[link] [link]
És vedd figyelembe a legújabb WHO-s határokat.
De ettől függetlenül vírusokra is jó, de megváltást nem biztos, hogy hozni fog.
Légszűrő és Covid:
[link] -
LanyUs
senior tag
Ez a Xiaomi 3C elég jónak tűnik. Én is azért keresgélek, mert az oviból sok "ajándék" érkezik a gyerkőccel. Nem tudom, hogy hatékonyak-e ezek a vírusokkal szemben? Allergiások nem vagyunk és gyakran szellőztetünk is.
Néztem még ezt is, mert ózongenerátor is egyben OZONEGENERATOR Home 360M - légtisztító és ózongenerátor készülék: 5 az 1-ben [link] Igaz ez már 60e Ft.
Valakinek esetleg van ilyen gépe? -
Qtya123
őstag
Üdv!
Légtisztítót szeretnék vásárolni. 68 nm-es a lakás, de kiemelten egy 17 nm-es szoba levegőjének tisztítása lenne a fő szempont.
Árban kb 50e Ft-ig szeretnék elmenni és fontos lenne a hatékonyság mellett, hogy a szűrő/szűrők beszerzése könnyű legyen, nem szeretnék egy gépet, amelyhez úgy kell vadászni a cserélendő alkatrészeket. Nem kiemelten fontos, hogy nagyon halk legyen, de azért hajtómű se legyen.
Fentiekre mely termékek ajánlottak?Köszi!
-
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
3H hoz szeretnék szűrőt venni. Az Alin a legolcsóbb Kínából, de nem tudom hogy most mit vernek rám vám stb. Van aki még rendel onnan? Itthon a MI Store-ban látom a legolcsóbban 9000 Ft. Ti honnan szerzitek be? Illetve a három szín közül ha nincs allergiánk meg állat se akkor lehet a sima szürke?
Köszi -
koxmatyi
tag
válasz
AlexDaywalkr #3461 üzenetére
Nálunk éjjel nappal megy és az ion is be van kapcsolva(háloban használjuk).
Éjszakara levesszük a legkisebb fokozatra, napközben középső automatán van ,a típusa:KCD50EUW -
AlexDaywalkr
tag
válasz
koxmatyi #3460 üzenetére
Szia! Megkérdezhetem, hogy neked melyik típus van és hogy használod? Én egy KC-A50-est vettem, de nem tudom, hogy a plasmaclustert járassam-e állandóan vagy csak bizonyos időközönként? Estére mondjuk nálunk nem megy és csak a minimum fokozatban van, mert egy kicsit hangos a többi.
Alex -
Zolee897
tag
Sziasztok!
Olvasgatom a topicot de nem jutok dűlőre, ezért kérdezek.
Egy kb 320 légköbméteres lakáshoz keresek megoldást arra, hogy kevesebb olyan por legyen, ami megálla könyvespolcon, bútorokon stb-n és ha lehet, akkor minél olcsóbb legyen benne a szűrő.
Tehát nem allergiára, asztmára, vírusok, fürsre, szmogra keresek megoldást, hanem a takarítások számát szeretném csökkenteni :-)
Van erre valami megoldás szerintetek?
Már arra is gondoltam, hogy inkább a klímát járatom simán ventillátor üzemmódban és kitisztítom néha a szűrőjét vagy elérakok egy vékony porszűrő paplant (pl https://ipari-szuro.hu/szuropaplanok.php).
-
Itthon 33k körül láttam [link] , de nem mertem bevállalni, mert nagyon kevés infó volt róla. Elvileg kompatibilis a többi xiaomi filetrrel, de nem olyan van benne gyárilag, és olyat itthon nem is találtam.
Ettől persze ez még nagyon jó ár, mert tudásban (elvileg) felette van a 3H-nak. -
edk-
őstag
Smartmi levegő tisztító, EU raktár
Kupon: 8AESELETED11
Kuponos ár: 88,48$ -
edk-
őstag
válasz
realmadrid92 #3453 üzenetére
Most nem tudok, ha szembejön, mindig beírom ide.
-
Én azt szürkének hívom
, de valahol neten láttam feketét is másik szériában, ezért kérdeztem.
Egyébként egyetértek. Akárhogy próbáltam megtalálni a szűrők közötti különbséget, nagyon minimálisan tűnik a gyakorlatban. Mindegyik szűr formaldehidet, H11 vagy H13-as HEPA (egyik több levegőt enged át, a másik jobban szűr, de kevesebbet), van bennük aktív szén. A lila öli elvileg a bacikat és vírusokat, de még az sem biztos, hogy az jó az endotoxinok miatt. Szóval kb. tökmindegy. Én a szürke/feketéből vettem egy pótot.
-
edk-
őstag
válasz
kacsa,pLau #3448 üzenetére
Igen, csak nem feltétlenül ennyiért. Banggood EU raktárból ki lehetett már fogni kuponnal 80 dezsőért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Xiaomi Scooter 4
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest