- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Mivel a parasito topic annyira nem porog igy batorkodnek itt kerdezni, hisz vegulis csak felig OFF
Elsosorban parasitot keresnek, de a kollegam azt mondta, h ne legyek hulye es vegyek 2 keszuleket amikor vannak jo parasito/legtisztito gepek is amolyan 2in1 stilusban.
Ezekrol mi a velemenyetek?
A masik kerdesem az lenne, h a tesomek nemreg vettek egy Xiaomi 2S legtisztitot ami szerintuk parasit is holott errol nem talaltam semmit a neten.
Van olyan aki ezt meg tudna erositeni?Elore is koszonom!
-
phanzetomox
őstag
Philips 4000i-vel vagy 4500i-vel van valakinek tapasztalata?
Irodába venném, de nem tudom eldönteni, hogy a +10k megéri-e a 4500i-t. Illetve nem is a plusz ár, ami főleg számít hanem, hogy a 4000i-vel ellentétben a 4500-as nagyon nem illeszkedik bele az iroda környezetébe, küllemét tekintve.
Az iroda nagyon poros és koszos levegőjű (lézervágó/gravírozó gépek mellékterméke) tehát ez is közrejátszik a gépválasztásban.
Illetve másik kérdésem, hogy kuponnal venném (30%kedvezmény). Nem tudom, van ennél most jobb opció? (régebben mintha lett volna 40%-os kupon is).
Előre is köszi bármelyik kérdésben a segítségeteket.
-
updog
őstag
Arénás Mi boltnak (hónapok óta) nincs rendes honlapja, de (igen @Slapy) a Smartmire gondolok. Ami valójában pont annyira "légmosó" mint négyszer annyiért a linkelt iRobotos csoda
Heti max 2x tisztítom, akkorra tele van szösszel, porral, és konkrétan sárga a vize, tehát valamit biztos csinál. Ettől még van itthon mellé külön légtisztító, én alapvetően párásításra használom.
Egyébként a net (és a fórum is) tele van vele hogy a Mi apphoz nem vagy csak nehezen csatlakozik, és nem jól (sehogy) mutatja az értékeket, tehát van baja ha a Mi smart home-ba akarja illeszteni az ember. Én manuálisan használom őket
-
HoTDoG
tag
Bár úgy látom egyedül írogatok ide, de találtam egy másik opciót, kicsit más irányban. Légmosó. Ami ebben is szimpi, hogy nincs cserélendő szűrő, csak néha leöblíteni. Illetve az, hogy a koszt a víz is eltávolítja, nekem hatékonyabbnak tűnik mint a száraz szűrő.
Vélemény?
https://irobotcentrum.hu/Stadler-Form-ROBERT-legmoso-fekete -
HoTDoG
tag
Nem nagyon találtam levegőminőség mérőt olyan áron amiért nekem ezt megérné otthon monitorozni, nézegetni és ki is lehet tenni egy polcra.Eegyedül ezt a Xiaomi-t: https://tesztarena.hu/xiaomi-mijia-kqjcy02qp-levego-minoseg-mero/
A többi vagy nagyon mérnökös kialakítású és vagy egy légtisztító árában van.
Erre javaslat?A Zepter légtisztítója (átcímkézett AirRabbit) egyébként csúnya, olcsó műanyag hatású és annak ellenére, hogy a falra ajánlják, vastag is, szóval a Philips, Electrolux és ez a csoda IonFlow még mindig talonban van.
-
HoTDoG
tag
Sziasztok,
Milyen légtisztítót javasolnátok? Párásítóra nincs szükségem, azt most a természet megoldja. A legfontosabb, hogy egy 40nm-es helységben tartsa tisztán a levegőt.
Őszintén szólva a Philips nagy választékában nehezen igazodok el és a legtöbb helyen össze-vissza vannak feltüntetve a paraméterek. Pl a kisebb szériában azt írják, hogy 60nm-től, holott max 39nm-ig ajánlják. A Brendon-ban pedig személyesen szintén nem értenek hozzá profi szinten.
Sokkal jobban megéri a 200 ezres Philips 4500-as széria mint a 100 ezres 2700-as?
A korábban linkelt Electrolux PA91-404DG tényleg különleges dizájnnal rendelkezik, de jobb, mint a Philips?Illetve van egy bontatlan Zepter THerapy Air ION elfekvőben, mondjuk úgy, hogy családi örökségből. Azonban a Zepter-ről megvan a véleményem és kisebb utána olvasás után megtaláltam, hogy ezt sikeresen címkézték át erről a márkáról: https://www.rabbitair.com/
Eddig is tudtam, hogy óriási átverés a Zepter, de ez már kézzelfogható bizonyíték. Ettől függetlenül ez a termék még érhet is valamit, hiszen egy egész jó másik terméket "címkéztek át".Ti mit javasolnátok? Próbáljam meg ezt a Zeptert? Esetleg Philips vagy Xiaomi, Electrolux? Azokból melyik?
Köszi!
-
bpasztoi
csendes tag
Tudom, hogy csak vízszintre figyelmeztet, csak próbáltam a probléma forrását keresni. Azt se tudom hogyan nézi egyáltalán a vízszintet. Persze, áramtalanítás is volt, ki-be kapcsolás stb. Szerintem jól illeszkedik, csak egyféleképp tudom a tartályt bepattintani. Megy a fújás és amúgy a víz is fogy belőle, bár lassabban, mint előtte. Remélem az is ezzel függ össze, hogy folyamatos max fokozaton is képtelen 40% fölé vinni a páratartalmat a lakásban. Reméljük a szervíz tud majd segíteni.
-
Bibby
addikt
válasz
bpasztoi #2084 üzenetére
A vízcsepp ikon elvileg semmi mást nem jelent, csak a vízszintre figymeztet. Szűrő csere meg szűrő tisztítás ikon másképp néz ki. Biztos teljesen illeszkedik a tartály a helyére?
Gondolom áramtalanítás meg ilyeneket próbáltál már.
Egyébként akkor nem is indul el a levegőfújás?
Ha semmi nem segít akkor gondolom marad a szervíz. -
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott valaki a Phillips AC2729/50 készüléknél olyan hibával, hogy folyamatosan azt jelzi ki, hogy újra kell tölteni a víztartályt? Nálam folyamatosan ott van a kis narancssárga csepp jel, vízkőtelenítettem már a forgóbetétet, mindent csináltam vele, de nem akar eltűnni.
-
ap-c
csendes tag
válasz
beginnerguy #2060 üzenetére
"Viszont az automata módot a Xiaominál el kell felejteni"
Ezt ma megtapasztaltuk.
Végül Xiaomi lett, de az automatika eddig párszor nem volt a toppon. Legtöbbször 10 környékén van a pm25, amikor nyílik az ajtó, vagy szellőztetünk, akkor felmegy, majd az erősebb üzemmód visszaveszi 10 környékére.
Ez eddig jó is lenne.
Viszont pár napja és ma is, egyszer csak gondolt egyet és a ~10-es értékről felugrik több százra, (ma pl 588-ig) felpörgeti magát, pörög 2 percig, majd beáll 001-re. 2 perc után újra több száz, majd újra 001. Ezt eljátssza 3-4 alkalommal, majd újra beáll 10 környékére és onnantól semmi baja órákig. Mindezek a kiugrások úgy, hogy ülünk a szobában és tv-zünk, tehát se mozgás, se szellőztetés, se kaja (még fingás sem)
Erre van vmi tapasztalat, vagy megoldás? -
bumi
tag
[Ezzel] találkoztatok már?
Gondolom jó bármelyik szűrő közepébe?
Azt olvasom mosható, szénszűrő. -
Bibby
addikt
válasz
sittes79 #2080 üzenetére
Úgy érted melyik tisztít jobban? Mert azt max labor mérésekkel lehetne megmondani. Amit esetleg átlagember össze tud nézni, az a hangereje, funkciói, szűrők ára/csere gyakorisága, ilyesmi. Meg ki miben bízik.
Nekem csak philips van, nincs vele gondom, amit írtak hogy gyengén párásít szerintem nem igaz, inkább az automatika hangolása nem az igazi, mert a kívánt érték előtt lejjebb veszi a fokozatot hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest