- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ventorbe
csendes tag
Sziasztok,
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? https://edigital.hu/legtisztito/dirt-devil-ac-350-hepa-szuros-legtisztito-feher-p606417
Eredetileg Xiaomi Mi Air Purifier 2S-t néztem ki, de megláttam, hogy ez most egész jó áron van, viszont sok információt nem találtam róla.
Köszönöm!

-
Elektrosokk
veterán
szia
szerintem ez egy nagyon jó készülék, ami a boneco mellett szól még hogy minden apróbb alkatrésze elérhető általában raktárról. Nálunk a most a boneco 2055 tárcsás légmosó tengelye eltört amikor tisztítottuk. (kiesett a kádban barátnőm kezéből) Azonnal tudtam venni másikat. Bár biztosan jó a Philips support is, de azzal sajnos nincsen tapasztalatom.
-
-
anorche1
őstag
En beszereztem egyet. Arra kellett, hogy kevesebb por legyen legalabb a szobamban, de korabban itt irtak, hogy ezek nem arra valok. Es ez biztosan nem.
2 fokozata van, az egyikben halk, kb. mint egy laptopnak hutese, hallani lehet, de szamomra nem zavaro, tudok mellette aludni. Cserebe az atmozgatott levego kb. 0.
A masik fokozatban legalabb van egy pici ereje, de akkor zavaroan hangos, tehat zenet hallgatni mellette max fejhallgatoval lehet, meg pl. ha telefonalsz, akkor osztonoesen 1-es fokozatba rakod, mert zavaro.Hogy mennyire szuri a levegot, azt nem tudom. A szuron tenyleg fenakad valamennyi por. de nem erzem, h a szobaban kevesebb lenne.
Alergias nem vagyok, ebbol kifolyolag a tunetek sem csokkenhettek.
Maskent hogy lehet letesztelni, hogy er e valamit?Szerintem feldobom inkabb aprora, es max veszek egy xiaomit, bar inkabb a "hype" miatt kellene, mint valodi haszna miatt.
Egyebkent ezeket e legtisztitokat nyaron legkondi nelkul hogy lehet hasznalni? Nekem nyaron mindig tarva nyitva van az ablak, igy meg ezeknek nem sok hasznuk van.
-
_ak_
addikt
Sziasztok, hálódzobába szeretnék egy légmosót, Boneco H300-at néztem, mert csendesek és könnyen kezelhetőnek tűnik, a Phillips árban ugyan szimpatikusabb, de valahol azt olvastam, hogy az hangosan szürcsöl. Nektek mik a tapasztalaitok?
-
CptMisi
őstag
Helló!
1. A Xiaomi Mi Air Purifier Pro árkategóriájában van jobb alternatíva, esetleg olyan, ami párársítani is tud?
Meglehetősen száraz a levegő a lakásban, ami tovább ront a köhögésemen. Egyelőre nem találtam olyan kombinált berendezést, ami (nem értek hozzá, de amennyire meg tudom ítélni) megérné.
Illetve most beüzemeltem egy régi párásítót, és ahogy láttam, jobban járok, ha külön oldom meg a párásítást és a légtisztítást.2. Mik a tapasztalatok, érdemes +1év garanciával kérni? (+12390ft) Kicsit soknak tűnik. Mennyire könnyen szervizeltethető a gép?
3. Nyilván környezetfüggő, de nagyjából mivel lehet számolni, hány hónapot bír ki egy szűrő? Honnan érdemes pótolni? Mennyire tisztítható?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv! -
noorbertt
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem ma járt le, majd megnézem csere előtt neked.
-
noorbertt
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Reseteld a filtert
-
concret_hp
addikt
ősszel rendeltem xiaomi 2s-t f@sza is meg minden, bár csak esténként szoktam bekapcsolni, és ha 10 alatti számot mutat, kapcsolom is ki. a filter 90pár os, viszont tegnap óta sír, hogy filter expired. működik, viszont az app-nak nem küldi az adatokat + nem lehet vezérelni. ötlet?

-
Spec
őstag
Hol vetted 9000Ft-ért? Én a GearBest-en néztem, ott $49.66 (kb. 14.000 Ft) az eredeti lila szűrő, a kék $64 (kb. 17.000 Ft), az alap zöld meg $47.89 (kb. 13.000 Ft). A magyar oldalon is 10.000-ért láttam lilát, meg 8-ért kéket, de abban nem vagyok biztos, hogy az eredeti Xiaomi, mert van belőle utángyártott is. GearBesten is árulnak kb.40%-al olcsóbban utángyártottat is.
-
kano
nagyúr
válasz
noorbertt
üzenetére
Akkor ez esetleg: TOSOT TCS260BKNA
Van is egy kollégának itt a topicban. Azt mondja van benne ionizáló is. -
Elektrosokk
veterán
szerintem szűrőt olcsóbban és gyorsabban is be lehet szerezni, de a tulajok majd segítenek ebben. Nekem azért szimpatikus mert tényleg hatékony, hasonló elv alapján műküdik mint a blueair rendszerek, csak azoknál a forgótölcsér után van a szűrő, miután fertőtlenít szűri meg a hepával a levegőt.
Amit érdemes még akkor venni az az alap sharp készülék. ebből van nekem is egy hasonló, de azért annyira nem übercsendes. Viszont nem kell gyakran a szűrőt cserélni benne.
-
Spec
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Néztem már én is a Xiaomi-kat, és több gondom is van velük. Igen valóban kb. 2x légszállításra képesek, de ehhez mérten jóval nagyobb méretűek is. Szerettem volna, valami kevésbé útban lévő dologgal megoldani a problémát.
A másik, hogy a Xiaomi-kban se ionizátor, se UV-s csírátlanítás nincs. Gyakorlatilag egy sima légszűrő és kész. Ezen kívül a minimal design kinézetéért se vagyok oda annyira.
De a legnagyobb gondom, hogy aránylag drága hozzá a szűrő, ha cserélni kell. Ahogy néztem kb. 16-18e Ft egy garnitúra alsó hangon, és ennél is azt írják a legtöbb helyen, hogy legalább félévente érdemes cserélni. Ráadásul Mo.-n vagy be tudod szerezni, vagy nem, és akkor rendelheted Kínából, ami örülhetsz ha 2 hónap alatt ideér, ha ideér egyáltalán. Elég körülményes. -
noorbertt
őstag
Hát figyi, nekem volt hasonló drágábban és kb arra volt jó hogy asztalra ventinek használjam.
20nm szobába használok egy Xiaomi légtisztítót és arra merem mondani hogy elég, de amit néztél az nem.
Úgy csináltam az elején hogy használtam egy külön ionizáló gépet is, de sajnos semmit sem ér
így maradt a parketta, robot porszívó és a Xiaomi légtisztító. A lila szűrő állítólag vírusok ellen is hatásos, de amúgy ha valaki beteg akkor sem ezek fognak megvédeni.
Az meg hogy nem akarsz szűrőt venni Kínából azt is kilehet küszöbölni és árban kb ugyanott van. -
Spec
őstag
válasz
noorbertt
üzenetére
Igen, elég kicsi. Főleg a Tramontana-ban. Maga a készülék is elég kicsi, végülis simán egy polcon is elfér gond nélkül. A másik nagyobb méretű, és a szűrő is nagyobb benne. De elvileg egy szoba méretű helyiségre van méretezve, és nem is kell nagyobb legyen. A leírás alapján átlagos üzem mellett félévente kell benne szűrőt cserélni. Egy teljes szűrőszett hozzá kb. 9-10e Ft, ahogy néztem.
-
Spec
őstag
Nem érkeztek javaslatok, közben én is kutakodtam. Ezt a két készüléket néztem ki magamnak eddig:
Klarstein Tramontana 6-in-1 levegőszűrő, levegőtisztító, ionizátor, ózon, UV, fekete
Klarstein Vita Pure 2G, fehér, 55 W, légtisztító, ionizátor, 5-szörös szűrő, UV-C, érintős
Ránézésre, és a funkciók alapján a tervezett célra mindkettő megfelelne, és 40e Ft körüli árával a tervezett keretbe is bőven beférne. Vélemények, esetleg tapasztalatok?
-
Spec
őstag
Sziasztok! Szeretnék a hálószobába egy légtisztítót vásárolni. Olyan 60-80e a max. ráfordítandó összeg, de ha nagyon nyomós érv szól mellette, akkor lehet kicsit több, de sokkal több ne legyen azért. A szoba kb. 20 m2 alapterületű (kb. 50 légköbméter), és nem is kell ennél nagyobb helyiséget megtisztítson.
Elsősorban az éjszakai könnyedebb alvás elősegítésére, és az egészségesebb, tisztább levegőért gondoltam rá. Nem allergiás senki a családban, de elég poros a levegő a házban általában, hiába porszívózunk orrba-szájba.
Úgyhogy elsősorban a poros levegővel való leszámolásra kellene a masina, meg az se ártana ha kicsit csökkentené a baktérium, vírus csíraszámot a levegőben. Emiatt mindenképpen ionizátorosat szeretnék.
Viszont semmi esetre se legyen párásítós. Alapból is elég magas a páratartalom a házban, főleg télen, ha bent szárogatjuk a ruhákat a házban.
Jó lenne valami olyan masina amiben egyáltalán nem, vagy csak ritkán kell szűrőt cserélni, és azt lehetőleg lehessen egyszerűen beszerezni. Nem szeretnék arany áron Kínából szűrőket rendelgetni.
Várom a konstruktív javaslatokat. Előre is köszi!
-
sutyesz96
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Párásításhoz teregetés is jó.
Hát nem éppen, mi Philips párásítót szereztünk be 35k-ért, és drasztikus különbségeket tapasztalunk a lakásban, alvásunk minőségében, közérzetünkben, stb.
Volt egy alkalom, hogy egyszerre volt belőve (50%ra) a párásító, és mellette kiteregettünk, 70%-ig felszökött. Igaz nagyjából 30 perc erejéig.
-
updog
őstag
A 80 légm3 óránként még épp elmegy, ha azt tényleg meg bírja forgatni (ezt írja), én a xiaomit használom egy ennél kisebb szobában (jó, mondjuk az turbon 5 perc alatt átforgatja
). A fő kérdés, hogy tényleg HEPA-e, és amit írtál, a hangja... Amúgy már én is szemeztem vele. -
mazsi
senior tag
Mi a szakvélemény erről? 36.45 dollár jól hangzik, meg a filléres filter is.

-
gbela
senior tag
Feltettem a másik topicban de nincs túl nagy élet, itt sok a tulaj, hátha:
"Sziasztok,
Tesomek beszereztek egy Pro-t, belvarosban laknak pesten, konkretan harapni lehet a szmogot az utcan, es sajna a lakasban is erzodik. A legtisztito meg ilyen 3-8! pm2.5 erteket mutat...
Ha mellette fujok dezodort akkor sem őrül meg (mig az otthonim akkor teljesen beporogog).
Gyanitom h itt a szenzorral van valami gubanc. Szerintetek?" -
noorbertt
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Esetleg vegyél robot porszívót, nálunk két naponta megy és 3-4(attol függ hogy érek rá) feltöröl nedves ronggyal.
Feleségemnek por allergiaja van, de így csak ritkán jön elő.
Pedig poros kavicsos út mellett van az ablak.kano:
steril sosem lesz, meg akkor sem ha mindennap takaritasz
kis google:
"Az otthonunkban keletkező por több mint 50 százaléka valójában elhalt bőr.
Bőrünk 28 naponta teljesen megújítja magát.
Bőrünk minden percben 30.000 elhalt hámsejtet produkál."Nem tudom hogy a szamok mennyire valosak, de a lenyege az.
-
kano
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
És az jó, ha valaki heti 2-3 alkalommal porszívózik? Én nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jó. Nem lehet steril helyett kialakítani otthon, mert az sem jó. Nem jó a túl poros de a pormentes hely sem.
-
Draken
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Természetesen párásítani, és nem utolsó sorban az egyéb "szálló" molekulákat kiirtani. Sajnos a szobába sok textil anyag is van, no meg a madár tollpora se sokat segít. Izlandi zuzmot próbáltam, bár szopogato tabletta formájában, azt hiszem nem nagyon vált be!
-
updog
őstag
Egy érdekes cikk, a szobanövények (nem) légtisztító hatásáról (népszerű érv, hogy a formaldehidtől elkezdve az ózonig mindent kiszűrnek/megkötnek). Vicces, mert most rágugliztam, és pontosan úgy van, ahogy a cikkben írják, 10/10 első találat tényleg a NASA kutatásra hivatkozik.
-
Draken
őstag
-
updog
őstag
" szükség lenne olajat is bele csepegtetni "
Erre inkább egy párezres aromadiffúzort javasolnék

Amúgy nem tudom hogy kárt tenne-e benne, de gyanús, hogy a szűrő élettartamának végéig olyan illatot adna (ami lehet hogy nem baj)

Ugye így néz ki a szűrő, ez felszívja a vizet, egy ventillátor meg erre szívja rá a levegőt (kvázi "próbálja megszárítani"). Mivel az egész egy tartályba van állítva, amikor kicsit szárad, újabb adag vizet szív magába, lényegében mintha egész nap teregetnél frissen mosott ruhákat, és mindig kicsit megnedvesítenéd őket. Mivel az egész ilyen papír/vászon hibridnek tűnik, lehet hogy elbírná az olajat, nem tudom.
-
Draken
őstag
Szia!
Köszi a választ! A legnagyobb dilemma most az, hogy a pozitív visszajelzés és megbízhatóság szempontjából nem választanék mást, ám lehet egy egy alkalommal szükség lenne olajat is bele csepegtetni egy esetleges gyógyszeres párásítás szempontjából is, amire gondolom ő nem képes vagyis inkább ártana a gépnek! -
updog
őstag
Nekünk 4801-es és 4813-as van, nagyon meg vagyok velük elégedve, 15-20%-ot simán dobnak a páratartalmon alapjáraton is. Ha kimaxolom a lehetőségeket (legmagasabb fokozaton járatom őket, és minden ajtót becsukok), akkor már a kellemetlen szintig is fel tudják vinni.
Érdemes figyelni, mikor akciósak, Media Marktban, Brendonban is voltak már idén jelentősen leakciózva, a soroksári Brendon outletben is láttam múltkor -15%-os áron.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Erről a gépről van valamilyen vélemény? Bár nem feltétlen levegőtisztító, inkább párásító! -
RBJ
addikt
Most nézem, hogy az app ba a mi home ból xiaomi home lett.

-
cadgers
aktív tag
Nekem ez a 2. lila szűrőm, de egyik sem büdös, a mostani 6%-os már csak, úgyhogy lassan csere, de nincs szaga.
Kérdés: ebben is van formadelhid szűrő, vagy csak a zöldben?
-
Alajos85
csendes tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
NA igen, ez elég komolynak tűnik!

(persze 3-4 szer annyi a vételára is.)
-
Caldera1
tag
Gondoltam házilag beleteszel egy aktív szénbetétet. Lehet kapni nagyobb méretben és méretre vágva, némi leleménnyel megoldod.

Nekem kék van kb. 25%-on, az enyémnek is van már szaga (kb. 50%-tól), ha cserélhető lenne ebben a karbon, akkor megpróbálkoznék vele, mivel szemlátomást nálam még látszik, hogy a kék szűrő az kék, szóval nincs befeketedve, vagy ilyesmi, ergó szerintem a karbonszűrő telítődött, és ezért van a szaga.
Egyébként szerintem is bírhatna többet, de majd a lilára kíváncsi leszek.
Igaz a karácsonyi szezonban a konyhában volt, hogy a szagokat semlegesítse és volt bőven dolga, de azt kell, hogy mondjam nagyon jól tette a dolgát, abszolút elégedett voltam vele.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Alajos85
üzenetére
szia
szerintem jó választás a Xiaomi, vagy a Bleair 480i is nagyon jó ajánlat. A tesztben sok előnyére kitérnek, ami nekem tetszik benne hogy csendes, és az 5 év garancia.
-
updog
őstag
válasz
Caldera1
üzenetére
Bár valóban kivehető a szénbetét, honnan szerzek bele újat ami csak szénbetét?
A másik gondom, hogy most a zöld szűrő is poshadt szagú lett, ahogy írtam, ez nem az a szag, ami szokott lenni.Ezt az egy napot már kibírom, elvileg holnap megjön az új (lila) (persze tegnap meg azt írták hogy ma
), egyébként még megvan a régi zöld, annak csak a szénszűrő része volt büdi, a "sima" szűrőt vissza is rakhatnám addig, de addig nem halunk bele hogy nem megy egyáltalán (remélem
).Amúgy egyre inkább meg vagyok győzve arról, amit amúgy néha én is hangoztatok, hogy olcsó húsnak híg a leve. Nem is igazi HEPA a szűrő, nem is bírja a 100%-ot (a leghosszabb az 46%-nál lett cserélve), majomkodni kell a régiókkal, ki tudja, az app miket küld Kínába, vagy szórakhozhatok HA/OH-val ha ezt nem akarom, stb..
Persze jobb mint a semmi, lásd beillesztett képek a koromfekete "körétekerős" vásznakkal, nem is fogom kidobni (ellentétben pl. az ultrahangos párásítómmal).
-
Alajos85
csendes tag
Egyenlőre ez a szimpatikus: Xiaomi MiAir Pro
-
Alajos85
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom itt a fórumot, de csak egyre jobban elveszek benne.
Albérletben lakom a 11. kerületben. Mellettünk építkezás van, a ház egyik oldalán 4 sáv és a másikon is 4 sáv ahol az autók érik egymást

Ha kimegyek az utcára amikor csúcsforgalom van (ami mind a 2x 4 sávban álló kocsisort jelent) megfulladok.
Virágokat már vettem a lakásba, de valami jó minőségű légtisztító is jó lenne.
48m2-es a lakás össz mérete.
Vannak favoritok?
2-3 órát olvastam már itt,de nem lettem sokkal okosabb.
Esetleg tudnátok tanácsot adni?
Szempontjaim:
Rosszul alszom, így jó lenne ha csendes lenne.
Hatékony és modern szürő rendszer.
Jó lenne ha simán kiszolgálná ezt a 48m2-ert.
Korrekt áron beszerezhető szűrőkMikben érdemes gondolkozni

Köszönöm a segítséget

-
Csabroncka
addikt
válasz
cadgers
üzenetére
Meginni igen, mi a nem egészséges benne?, a vízgőz/pára ionmentes ergo tök mindegy, hogy magas vagy alacsony oldott sótartalmú vízből állítod elő. A só visszamarad vagy több/vagy kevesebb értelemszerűen utóbbi a jó. Ioncserélt víznél ha Nátrium gyantán cseréli, akkor víz oldható konyhasó marad vissza, ha savgyantán akkor szinte semmi....
Vasalóba is ioncserélt vizet teszel, meg a hideg párásítóba is...
-
cadgers
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Engem lebeszéltek az ioncseréltről, mert "nem egészsèges"
-
Nevil2
tag
Üdv!
Miért fontos a "készülékhez kizárólag csapvizet használjon" felszólítás? Ioncserélt víz akkor nem is jó? Nálunk NAGYON kemény a víz. 2-3 hetente tisztítom a légtisztító vízkazettáját és a nedvesítő szivacsot - addigra mindkettőben megjelenik a vízkő (de még nincs tartós lerakódás).
-
updog
őstag
Xiaomi légtisztítónak megint bebüdült a szűrője, érdekes, hogy most inkább ilyen porral kevert poshadás szaga van, nem a megszokott körömlakklemosó. December eleje óta volt benne az oridzsi karbonos zöld szűrő, nem mondom hogy nem szolgált ki 4 hónap alatt 0-24, így havi 3000-re jön ki, de azért cink hogy az app még 60%-ot írna neki. Mindegy, a következő az antibakteriális lesz, megnézzük, mit tud, Lurdyban van raktáron most egy tizesért.
Az "újfajta szag" amúgy egybeesik azzal, hogy megy a Philips párásító, lehet hogy az 50% körül páratartalom miatt kezd rohadni valami a belsejében?... na mindegy, még arra leszek kíváncsi, hogy milyen harc lesz a légtisztító, a párásító, és a májusban felszerelendő klíma között, ami majd jól felkavarja a port, és szárítja a levegőt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lásd még a klasszikust: "vettem egy párásítót és egy párátlanítót, bezártam őket a fürdőbe hogy rendezzék le egymás közt".
-
w.miki
veterán
Illóolaj párologtatására tudnátok valami olcsó eszközt ajánlani?
Már több párásítót kipróbáltam kínából, de egy idő után mind behalt
-
kano
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nektek milyen légmosótok is van?
Köszi! -
-
noorbertt
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Hasonló okok miatt akarok hőcserélős légkezelő berendezést az egész házba. Bejövő nyilasnal szén szűrő és a gépben ami szét osztja a levegőt por szűrők. Szobába be, fürdő konyha és hasonló helyeken meg elszívja. Remélhetőleg tiszta levegő, hőingadozás nélkül.
Zajszint lesz az érdekes, esetleg van valakinek itt tapasztalata erről? Jól kell méretezni és van hangszigetelő is, idáig ennyit tudtam meg
-
Elektrosokk
veterán
Tegnap bevittem a légmosót a hálóba, amikor megvettem már volt ilyen próbálkozás de barátnőm fázott miatta, most az én oldalamra tettem az ablak alá. A hatás nem maradt el, reggelig aludtam és nem ébredtem arra hajnali 4kor hogy köhögök.
(#1621) Csabroncka köszi!

-
Csabroncka
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Szűrő típus, szűrőpaplannak is nevezik. Jellemezően előszűrőnek használják az EPA osztály alatt van. Ülepedő port, olajgőzt meg ilyeneket szűri.
A HEPA elé teszik szinte mindegyik légszűrőbe, hogy feleslegesen ne terhelődjön - kimosható!
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
köszi
G4 az micsoda ?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
A MANN-nak van még jobb! Ez a polifenollal és szénnel telített cucc nagyon tuti!
Ja és végre nem valami át..szás, hanem értelme is van!
-
Dare2Live
félisten
Amit linkeltél az egy HEPA + aktív szénszürő filter. "HEPA" szűri a port, aktív szén vmennyire megköti a karicogén vegyületeket. Aktív szénnek nem feladata a porszűrés.
[link]
"Bosch Cabin Air Filters are designed and tested to meet High Efficiency Particulate Air (HEPA) standards based on test standard ASTM D2986, and provides filtration efficiency of 99.97% at 0.3 microns*."Bosch filter ránézésre H13as. Az elég jó. Sokkal jobban szűr mint egy Xioami 2S vagy a legtöbb olcsobb légszürő.
-
slaci007
senior tag
válasz
kurazsi
üzenetére
Szia az ezüstrúdba maga az ezüst működik fertőtlenítő hatása van.
Az ezüstionok a tárgy felszínén koncentrálódva antibakteriális hatást fejtenek ki: kötést alkotnak a mikrobákkal, felszakítják a sejtfalukat, a sejtekbe kerülve pedig felgyorsítják a reaktív oxigéngyökök képződését. Megváltoztatják a sejt energiatermeléséhez szükséges enzimeket, gátolják a DNS reprodukcióját, és a sejt hamarosan elpusztul. Az ezüstionok mintegy 650 féle kórokozót képesek elpusztítani, hatásos védelmet nyújtanak patogén baktériumokkal és penészgombákkal szemben. -
kurazsi
csendes tag
https://bonairshop.hu/boneco-w200-legmoso/4865
Ez az ISS ezüstrúd cucc ennél a készüléknél szintén ózont termel?
-
hojos
aktív tag
Sziasztok.
Esetleg ha valakit érdekel, Eustockon van most Xiaomi Mi Air Purifier 2S.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
mi a baj a beépített levegőszürővel? Annyi, hogy ne sima 3.000Fts pollen hane 10.000ft+os hepas / aktiveszenes szürőt veszel bele.
Nem mellesleg kivülről is tisztít és CFMben is más dimenzió. Xioami ott is tuti durván elhasal.Meg nem lesz +1 bumszli a kocsiban. Ja és ingyé alapól ott a kocsidban.
-
updog
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Az autóban sokkal nagyobb koncentrációban kapjuk ugyanazt / rosszabbat, mint amivel küzdünk a lakásban....
-
Kocsiba való Xiaomi légtisztítót használt már valaki közületek?
Néha jól jönne, nagy forgalomban, főleg amikor egy büdösebb autó vagy busz is halad előttünk.
Persze át lehet állítani a levegőt belső keringetésre, de, ha bejött a füst akkor már késő. Ablakot lehúzni nem érdemes, mert még több füst jön be. -
Csabroncka
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ha elszívás van (fürdőben), akkor ahol bejönne a levegő a lakásba (szellőző cső pl a konyhában), oda kell egy G4/HEPA kombó.
-
kano
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nálunk is ugyan ez a helyzet.

-
Elektrosokk
veterán
szerintem az is probléma nálunk hogy nem tudjuk kizárni teljesen a rossz levegőt amikor kell, de legkorábban ősszel fogunk ablakokat cseréltetni, szóval utána tudok majd erről nyilatkozni.
a másik probléma nálunk is a szellőző, a fürdőben is van egy, és a konyhában egy dupla, a rácsok nagyon porosak és kormosak is sajnos... oda szeretnénk majd ventilátort mindkét helyre.
(#1601) noorbertt szerintem befér.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Hőcserélős szellőztető rendszerek ide már nem fér be jól sejtem?
Van egy xiaomi legtisztitom, de kitaláltam hogy az egész házban friss levegőt akarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arról igen, hogy CO helyett ugye oxigént állítanak elő és párásítanak.