- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Bár úgy látom egyedül írogatok ide, de találtam egy másik opciót, kicsit más irányban. Légmosó. Ami ebben is szimpi, hogy nincs cserélendő szűrő, csak néha leöblíteni. Illetve az, hogy a koszt a víz is eltávolítja, nekem hatékonyabbnak tűnik mint a száraz szűrő.
Vélemény?
https://irobotcentrum.hu/Stadler-Form-ROBERT-legmoso-fekete -
HoTDoG
tag
Nem nagyon találtam levegőminőség mérőt olyan áron amiért nekem ezt megérné otthon monitorozni, nézegetni és ki is lehet tenni egy polcra.Eegyedül ezt a Xiaomi-t: https://tesztarena.hu/xiaomi-mijia-kqjcy02qp-levego-minoseg-mero/
A többi vagy nagyon mérnökös kialakítású és vagy egy légtisztító árában van.
Erre javaslat?A Zepter légtisztítója (átcímkézett AirRabbit) egyébként csúnya, olcsó műanyag hatású és annak ellenére, hogy a falra ajánlják, vastag is, szóval a Philips, Electrolux és ez a csoda IonFlow még mindig talonban van.
-
HoTDoG
tag
Sziasztok,
Milyen légtisztítót javasolnátok? Párásítóra nincs szükségem, azt most a természet megoldja. A legfontosabb, hogy egy 40nm-es helységben tartsa tisztán a levegőt.
Őszintén szólva a Philips nagy választékában nehezen igazodok el és a legtöbb helyen össze-vissza vannak feltüntetve a paraméterek. Pl a kisebb szériában azt írják, hogy 60nm-től, holott max 39nm-ig ajánlják. A Brendon-ban pedig személyesen szintén nem értenek hozzá profi szinten.
Sokkal jobban megéri a 200 ezres Philips 4500-as széria mint a 100 ezres 2700-as?
A korábban linkelt Electrolux PA91-404DG tényleg különleges dizájnnal rendelkezik, de jobb, mint a Philips?Illetve van egy bontatlan Zepter THerapy Air ION elfekvőben, mondjuk úgy, hogy családi örökségből. Azonban a Zepter-ről megvan a véleményem és kisebb utána olvasás után megtaláltam, hogy ezt sikeresen címkézték át erről a márkáról: https://www.rabbitair.com/
Eddig is tudtam, hogy óriási átverés a Zepter, de ez már kézzelfogható bizonyíték. Ettől függetlenül ez a termék még érhet is valamit, hiszen egy egész jó másik terméket "címkéztek át".Ti mit javasolnátok? Próbáljam meg ezt a Zeptert? Esetleg Philips vagy Xiaomi, Electrolux? Azokból melyik?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest