- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz csubi82 #20864 üzenetére
Mire ténylegesen megvehető lesz, addigra biztos belerakják. N.o. nagyobb piac, lehet más a stratégia.
Én ettől nem félek, az idei szetteket még vagy 3 évig meg lehet venni boltokban.Annak örülök, hogy a lego lát ebben a sorozatban fantáziát, és évente több szettet is piacra dob.
Kicsit el lehetne szakadni a ferrari-ford vonaltól, bár a fiesta az kell és a 3 verdás szettből a régi, 250 GTO pl jöhetne (de ezért nem fogom megvenni ezért az egészet), de a ferrari 488-asból most kapásból lesz kettő (ok némi különbséggel, de akkor is 488).
Szupercars-ból nekem a lambo hiányzik, vagy egy viper, de lehetne bmw, vagy akármi ami még nem volt, és jócskán van ilyen "még nem volt" verda a világban. Tavalyi bugatti és merga pl ezért is üde színfoltnak számított.
Biztos nem könnyű ilyen kis méretben, az eredetire hajazó, a jellegzetességeket magán hordózó járgányokat összerántani... vagy lehet csak nekem nem tűnik nehéznek
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest