Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Köszi! Nekem is tetszik, a plafonon az a hűtőbordák lamellái közül átszűrődő fény látszik [link].
A magok szerintem max 70-75 °C-osak lehetnek, de 20-30 perc után már nem melegszik tovább a borda 62-63 °C körülire beáll.
Ez az előszobában van és nem fog fog menni az esetek 90% -ban 15 percnél tovább folyamatosa, úgyhogy remélem bírni fogják jó sokáig. Én inkább az elektronikában lévő kondik élettartama miatt aggódok inkább.Egy ilyen ledekkel szerelt 3w-os verziót használok fél éve napi 2+ órában, de annak szemmel láthatóan nem csökkent még a fénye. fénymérőm meg nincs sajnos.
Most ilyet raktam a lányom asztali lámpájába, az menni fog napi 2-3 órát úgyhogy élettartam tesztnek jó lesz.Az biztos hogy nem fog 10000+ órát kibírni, de most ahogy számolgattam a fogyasztást a halogénekhez képest kb. 2000+ óra felett hozza vissza az árát a villanyszámlán.
Az ár annyira nem volt borsos 10 eft volt a csillár + 8 eft a 4 db GU10-es led.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már több mint 10 millióan próbálták ki az Infinity Nikki-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest