-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz
macilaci78 #21838 üzenetére
Köszi, vezeték elviteléhez ez a kétoldalú ragasztószalag + lapos vezeték végül is simán összehozható. Én mondjuk lehet beraknám a csak 2 eres vezetéket legalulra a 3M alá (bár ez mindegy).
Akkor 15 méteres teljes hosszt nem csak a 2 végén, hanem középen is betáplálom... itt amúgy vágni kell a szalagot és bekötni minkét oldalra, vagy lehet betáplálni egy egybefüggő szalag "belsejében" is?
Akkor az eddigiek alapján úgy vagyok vele, hogy nem 4W, hanem 8W körüli szalagot veszek (nem lesz dimmelhető). Ez már csak nem olyan gyenge fényerő 15 méteren, de azért nem is túl sok... ettől erősebbet tényleg nem akarnék. már csak azt nem tudom, hogy ennél a felállásnál legyen 12V a rendszer, vagy 24V? A 12V-nek is okénak kell lennie az elmélet szerint, előrébb vagyok bármivel egy 24V esetében?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Micro Four Thirds
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kedvenc zene a mai napra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- HP szerverek áron alul
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest