- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Tudna valaki segíteni UFO lámpa ügyben?
Olyat keresnék ami a lehető legolcsóbb (albérlő vagyok ezért nem akarok sokat költeni rá) és jó a fényáteresztő képessége a búrának. Jelenleg egy lógó csillár van fenn amit gyakran leütök, hiába a nagy belmagasság, a lehető legfeljebbre állítottam.
Jelenleg egy E27-es 1500 Lumenes V-Tac led van benne aminek a fényével meg vagyok elégedve, de tartok tőle, hogy ez egy UFO alatt sokat tompulna, márpedig szükségem van a nagy fényre. Arra gondoltam, hogy a búra nélkül használnám de UFO-knál ahogy néztem oldalirányban van a foglalat ezért kicsit attól is tartok, hogy ez a Ledes égő rossz irányba világítana. Olyan rossz, hogy nem írják rá ezekre az opálosság mértékét.Szerintetek is az UFO jöhet csak szóba, vagy tudtok erre a problémára valami jó alternatívát? Praktikerben nézegettem ott már 1000-2000 Ft körül is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- OpenWRT topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SörcsaPH!
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Gyúrósok ide!
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest