Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Újra itt!
Asztali lámpa vásárlásán töröm a fejem. Vettem egy IKEA Tertial lámpát, de teljesen más célra (csak a karja kellett) és az anyaghasználaton azt láttam, hogy ennyi pénzért teljesen jó minőség. Régóta vadászom asztali lámpát is egyébként de minőségben és árban nem találok megfelelőt. Vennék én még egy Tertial-t de az a bajom, hogy ez csak asztal szélére rögzíthető... Gyakran lenne más pozícióban ezért mindenképp csak talpas jöhet szóba és persze LED a fogyasztás miatt...
Két lámpát néztem ki szintén az IKEA-nál:
-FORSÅ
-ANTIFONISzámomra mindkettő jónak tűnik, az Antifoni kicsit jobban tetszik de nem tudom megér-e a szimpátia +2k-t...
Igazából meleg sárga Led-et vennék bele és csak arra szeretném használni, hogy a fal felé fordítva szórt fényt adjon a szobába esténként, kicsit hangulatosabb lenne és a szememet sem verné ki a korábban vásárolt 1500 lumenes főlámpa.Esetleg vélemény a fenti két termékről? A foglalatuk látom különbözik, de nem igazán értek hozzá, hogy a fenti célra melyik lenne jobb. A Forsa mellett szól az, hogy nagyobb az átmérője, talán az jobban szórja a falról a fényt mert az asztal amin lesz a fal mellett van.
Ha tudtok ajánlani más lámpákat azt is szívesen venném!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest