Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
válasz Krisztianby #40993 üzenetére
Ez a topic kell neked. A téma összefoglalójában lévő kérdésekre válaszolj, és segítenek a srácok mindenben!
-
hemaka
nagyúr
válasz Krisztianby #40993 üzenetére
Proci nagyon gyenge, azt a videokártyát ki sem hajtja maxon.
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
válasz Krisztianby #62717 üzenetére
ha nem cserélsz vga-t sztem felesleges a 144hz monitor.
https://youtube.com/user/nuke7
-
Carlytoo
senior tag
válasz Krisztianby #62723 üzenetére
Nézzél valami újabbat garival. Nem éri meg csak nagyon kicsit pénzért ezekbe invesztálni.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
kistusik
tag
válasz Krisztianby #62723 üzenetére
Mennyi a keret?
NekemAsus RX580 4GB OC van.
Amugy ha nem játszol FPS játékokkal szerintem teljesen felesleges a 144hz monitor. Sőt ha hobbi szinten nyomod az FPS-t szerintem még akkor is. De ez csak az én véleményem[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Krisztianby #62877 üzenetére
WTF? Kaptál 14 napos eltiltást, mert leírtad angolul, hogy mit írt neked a másik?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
csoki46
senior tag
válasz Krisztianby #62879 üzenetére
Ez mondjuk rohadt gáz, nem gondolom jogosnak a bant ez alapján. Főleg az ingame chat alapján.
Nem tudom, hogy a bezártság vagy a preseason módosítása miatt, de nagyon toxic a community. A szokásos noob, iron, xy lane diff sértegetéseket nem veszem már föl, szar napja van a másiknak. De amiket ír egyik másik ember az tényleg kemény az utóbbi 2-3 hétben.
Az persze más, ha cimbit leordítod DC-n mert elvitt egy killt Ugye Lokids -
olloczky
senior tag
válasz Krisztianby #62882 üzenetére
Max 10 percet vesztesz az idődből. Mindenképp próbálkozz meg. Pláne, hogy ilyen szépen összeszedetten írtad ide is. Ha feléjük is így fogalmazol és bizonyítékokkal támasztod alá, lehet esély szerintem.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Lokids
addikt
Ezzel, hogy nem te voltál toxic, hanem a másik, mindenképpen. A többiről nem tudok nyilatkozni, de ezzel nekimehetsz a supportnak.
Nem tudom mennyire lesznek megértőek, de itt nem te hibáztál. A Bot az ugye nem néz mást, csak, hogy leírtad a szavakat, a körülményeket nem tudja értelmezni. A support mögött viszont valódi emberek vannak. Ha épp nincs rossz napja annak aki megkapja a ticketed, még lehet szerencséd.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
nuke7
veterán
válasz Krisztianby #62885 üzenetére
szerintem amúgy nincs magyar support, csak auto-translate...
-
válasz Krisztianby #62887 üzenetére
Úgy néz ki nem kapom vissza a fiókomat.
Support szerint a faggot nem egyenértékű a -"anyád szeret?" - "yone top @eci" -"f&szom tele van a hozzád hasonló nyomorékokkal" és tök mindegy miért írtam a faggotot (teljesen lekakilják a mondatomat csak a faggotot nézik) mivel rengeteg kisebbségit ezzel megsértettem így ennyi..még annyit megpróbáltam hogy esetleg "feljebb" elküldik e hogy jogos a ban utána feladom.~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
Callisto
őstag
válasz Krisztianby #62890 üzenetére
Nagyon sajnálom ami történt veled. Abból, ahogy ezt az egészet nyugodtan leírtad és hidegvérrel fogadod biztos vagyok vagyok benne, hogy nem a cseten egy folyamatosan lázongó játékos vagy. Engem kiakasztanak az ilyen sztorik, mert az, hogy ennyire leszarják az egyértelmű körülményeket és jelen esetben egy szerintem ártatlant büntetnek azzal, hogy 6 éven át nevelt accountját perma bannolják szánalmas. Évek óta gyűjtögeti valaki a rajta lévő dolgokat, esélyesen még vásárol is és magasról tesznek rá. 6 év!
Az egész player support egy alávaló szemét rohadt banda és az a képmutatás amit tudnak végezni ilyenkor a válaszaikban mocsok egy dolog. Saját magukról állítanak ki ezekkel szegénységi bizonyítványt. Nevetségesek a büntetési rendszerükkel együtt.
De aki valóban rontja a játék minőségét (feederek, leaverek) röhögnek a markukba és még a matchmakinget sem csinálják meg hogy legalább egy elfogadható szintet megüssön.
Saját magukat kéne bannolniuk az egész életből az ilyen hóhányóknak.
Elnézést szókimondásomért, de egyrészt ez alapelvem, másrészt meg nagyon felb... az ilyen.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
ClydeBeka2
őstag
Először is sajnálom, hogy elvesztetted az accountodat, velem is ez történt S7 környékén. Sajnos a kis kihágás is kihágás a botoknál. Support pedig utána semmit se tud tenni, konkrétan leszarják.
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy írtad első 14 napos banod. Abból csak 1et kapsz, az a végső figyelmeztetés a permaban előtt. Valamint itt pont a faggot szó fogott meg ha jól láttam, de az is büntetendő ha jól tudom, hogy reportolásra bíztatsz másokat.Tényleg sajnálom, én a permabanom után vettem 1-2 accountot, de azokat meguntam. Végül felhúztam egy sajátot, és azzal játszogatok néha, de most S9-ben ha van 50 meccsem sokat mondtam.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Krisztianby #62895 üzenetére
Kitartást!
Valószínűleg automata bant kaptál egy bottól, ami csak azt nézi, hogy a négercsakcsúnyábban, faggot, kys szentháromság elhagyja-e a szádat, a kontextus nem érdekli.
Elég szerencsétlen dolog, mert ahogy látom, tényleg csak a csapattársadnak magyaráztad, hogy mizu, de ilyen ez a gondolatrendőrség[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz Krisztianby #62902 üzenetére
szerencsére magyar "supporttal" még nem volt dolgom, de fogyatékos bagázs - valószínűleg remote alvállalkozók és igazából nem is férnek hozzá a ritos dolgokhoz
-
grimm2015
senior tag
válasz Krisztianby #62906 üzenetére
De akkoriba többszöröse volt időben megszerezni egy hőst. Mire eljutsz lv30ig, több hősöd van, mint régen 1hónap aktív játék alatt
Battlenet: Grimm#22690
-
aktív tag
válasz Krisztianby #63861 üzenetére
A régi rangodtól függhet leginkább. 6 év alatt sok változott az MMR-el és az Eloval kapcsolatban, ezért lehetnek ilyen tapasztalataid. Simán előfordulhat, de pár game után helyre kellene állnia. Persze ha régen high elo voltál, akkor ne lepődj meg.
Üdv!
-
válasz Krisztianby #63863 üzenetére
vagyis úgy értem játékosokkal. Igaz elég vegyes a felhozatal.
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
Dewo
aktív tag
válasz Krisztianby #63861 üzenetére
Mikor el kezdtem játszani akkor nyomtam csak Normal game-t.
Ami azt jelenti 100-200 meccs kb. A többi ranked.
Én a normal gamet nem szeretem nincs semmi tétje. Tét nélkül meg semmit nem ér számomra. Akkor inkább a rankedA gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Krisztianby #64441 üzenetére
Ezt miért itt kérdezed? Itt a DOTA topic
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Rebelf
aktív tag
válasz Krisztianby #64443 üzenetére
Próbáld ki, úgy is te magad tudod erre megtalálni a választ .
-
tasiadam
veterán
válasz Krisztianby #64468 üzenetére
200iq flash
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Rebelf
aktív tag
válasz Krisztianby #64468 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz Krisztianby #64806 üzenetére
Miután végignéztem az Arcane-t, kedvet kaptam kipróbálni a játékot. Nagyon régen nyomtam már vele par meccset, de engem anno a Dota 2 húzott be. Abba bele ment 1000+ óra, és alapvetően sok más competitív játékot is jatszottam, ami nem moba. Szóval nem háttal ülök a monitornak.
Szóval belement a játékba pár meccs. 17es szintig jutottam, de én feladom. Egyedül ez is ugyan olyan játszhatatlan mint más csapatjáték. És elég idős vagyok én ahhoz, hogy már ne erőltessem. Alapvetően support karikat játszottam Nami, Sona leginkább. De itt mint ha nem lenne akkora jelentőségük. Hiába healeltem, stunoltam,wardoztam. Alig sikerült nyerni. Legtöbbször már a meccs elején azon megy a többiek között a cirkusz, hogy a felállás meglegyen. Aztán kilépkednek, feedelnek. Egészen elkepesztő ennek a játéknak is a közössége így kezdő szinten. Azt nem értem csak, hogy miért mindig én szívtam? A nagy számok törvénye alapján, az ellenfélnél is kellett volna lennie ilyen hülyének. De ott mindig úgy fel feedeltel egy egy hőst, hogy kb soloba is lehozta volna. Le is töröltem a játékot, ez a pár nap, amíg eljutottam lvl17-re, elég is volt.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Krisztianby #64811 üzenetére
Nézzem vissza a meccseket? Minek nézzem vissza? Amikor tegnap is az utolsó meccsen 3an voltunk a meccs nagy részében? És top-on support karival, agyonvertem a kettő ellenfél toposát? Mint írtam tegnap is, szerintem nem ülök háttal a monitornak azért.
Szerintem supportként wardolni, nem feedelni, és segítenem kell másokat. Én ennek mindig próbáltam eleget tenni. Itt vannak a meccsek: [link] Ezt most úgy nézzétek, hogy tényleg pár napja játszottam vele először. Egy meccsre emlékszem, amikor eléggé szétvertek minket bot-on, ott volt 11 halálom. Ott szar voltam, arra emlékszem.
Én nem akartam midet, (bár egyszer Nami-val még mideztem is, mert a többi hülye addig veszekedett, hogy ki-hova menjen, hogy midre nem ment senki) vagy más támadó karit játszani, azt gondoltam meghagyom a tapasztaltabbaknak. Caitlyn-t próbálgattam, de nem kellett volna.
Nem a játékkal van baj. A közösséggel van, itt alacsony szinten. De minden játékban ez van. Dota 2, CS:GO, R6:Siege... Ha egyedül vagy, esélytelen. És ez nem a játék hibája, az embereké. Én meg már annyi ilyet megéltem, hogy tudom, felesleges erőltetni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
grimm2015
senior tag
válasz Krisztianby #64818 üzenetére
Én nem a csapatomat szidom (én játékon belül chatletiltással játszok), nem csak az én csapatomban van szar játékos, hanem a játékban. Nem a vereségek a keserűek, hanem egyszerűen a meccsek túl egyoldalúak, alig van normális élvezhető meccs, ahol senki sem felesleges és tényleg 5v5be megy a játék.
-
grimm2015
senior tag
válasz Krisztianby #64822 üzenetére
Én is jutottam már ki platig, P2 volt eddig a csúcs, beugattam játék után, majd kitiltották a kis accot, akkor már p4be. (Ha már az orb bug miatt nem tiltottak ki)
A nagy accon meg s2ből most g4be vagyok 4 nap alatt.
A plat még bőven a low elo, és ott is pont olyan szar a community, ha nem még jobban, mint a többi eloban. Diában még nem voltam, de nem a plat/dia a low elo választó.Battlenet: Grimm#22690
-
tenaijo
tag
válasz Krisztianby #64811 üzenetére
Amióta létezik a smurf queue, azóta alig van smurf a normál mezei lobbyban. 1 season kihagyás után egy kivételével az összes accomat smurf queue-ba dobálja. Letoltam pár meccset most preseason-ben több accounton is, és elég jól működik a rendszer.
Off:
Annyira imádom, hogy itt megy a sírás a low quality gamek miatt. Csak egyszer raknátok inaktívba egy ex dia accountot 1-2 seasonre, utána csodát látnátok, mikor újra elkezdtek játszani rajta.. Folyamat jönnek a 8 perma accos low dia vadállatok.[ Szerkesztve ]
-
tenaijo
tag
válasz Krisztianby #64825 üzenetére
"Normál mezei lobby" -t írtam, de soloq-ra gondoltam. A normal természetesen más tészta.
-
Dewo
aktív tag
válasz Krisztianby #64854 üzenetére
Ban listán szerepelni fog. Az fix
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Lokids
addikt
válasz Krisztianby #65551 üzenetére
Lassan eljutunk oda, hogy "ülj le és kussolj" meta lesz
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
grimm2015
senior tag
válasz Krisztianby #65551 üzenetére
Hogy lehet végleges chatbant kérni? Nekem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest