Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri8
tag
Heló!
Írnátok nekem pár jó supportot amit érdemes megtanulni? Tankosabb champokat próbálok (Alistar, Malphite)
Ki szokta elsődlegesen a tank szerepét kapni amúgy? -
Geri8
tag
válasz bismillah #41303 üzenetére
Szia.
Alkalmi meccsekre vevő vagyok, hétvégén komolyabb rankedre is, hétköznap csak normál.
Felveszlek, ha érdekel, suppot szeretném méllyíteni most kicsit.
Deffenziv játékmódot preferálom, tankos suppokat (allistar, leona, thrash, malphite) szoktam vinni, de azt viszek amit szeretnél.
Előző szezonban csak besorolót csináltam (gold V)[ Szerkesztve ]
-
Geri8
tag
válasz FoLey-v #41480 üzenetére
Ha jungel-be jársz, szokj hozzá, sajnos ott 4 ember "függ" tőled, és ha nem megy nekik, mind tőled várják a csodát.
Mondjuk állt. top-ra nem szoktam menni, ha nem muszáj, így csak 1 ember fenyeget reportal.
Inkább segítek miden és bot-on nyerni a lanet. Így az ellen junglert is lekényszerítem, nem szívatja a topposunkat.
Ha meg a top-os nem veszi észre, hogy nem megyek fel, és továbbra is feedel, attól nem várok jó ganket se.
Rendszeresen előretolják a lanet, aztán kap egy ganket mielőtt odaérnék, legtöbb bajom velük van. -
Geri8
tag
válasz micafighter #41863 üzenetére
abban igazad van, hogy nem vesznek észre.
De ha pusholva van, akkor sokszor torony alá kell bemenni a killért.
Torony alá meg csak akkor megyek, ha pl. sup vagyok és megbízom az adc-ben, mert vele már toltam x percet.
Eddigi junglerként nem az a tapasztalatom, hogy az pushol aki érti is a topos lényegét és jól játszik, hanem az, akit hülyére lehet venni. Na ő vele biztos nem megyek be torony alá. -
Geri8
tag
én mindig békával kezdem, így megléped a 2. szintet. Segíteni szokott top, elején-végén smiteolás (én elején szoktam) utána haladsz tovább a kékre, farkast ki szoktam hagyni, és mehetnek a madarak mert a smite cd lejárt. Ezután gank vagy hazateleport.
Ez kb. Vi-vel, xin-el működik, wukongal a kék után haza kell mennem még. -
Geri8
tag
válasz Beni97 #42415 üzenetére
Tegnap volt szerencsém Jhin ellen játszani, bot-on Sonával volt, egyikük sem volt kiemelkedő játékos, mondjuk mi sem.
Jinxel és én Braummal nevetve tudtuk kerülni a W lövéseit, az E csapdákat meg szedtem folyamatosan.
Ultival sem volt kikerülési gondjuk a többieknek, braumon meg nem vettem észre a hatalmas sebzését.
Egyedül a Q gránát képessége ami pofátlanul eszi a hp-t távolról és last hit közben nehéz rá figyelnie az adc-nek, azt kell még megtanulnom, h rám pattanjon, ne rá.
Elsőre olyan karakternek tűnik mint Gankplank, platinum fölött van értelme bannolni, alatta meg nem lesz jó kezekben, hogy kellőképpen kihasználják.[ Szerkesztve ]
-
Geri8
tag
Hi.
Kinyitottam a free ládát: kalóz ryze, draven őrszem, és 800 sárga esszencia.
Vettem további 5öt: caitlyn, swain skintöredék (egyik sincs meg), shyvana, shen és ahri hőstöredék.
+ 1 drágakő eset az egyikből, amelyet vagy 1 ládára+kulcs, vagy 10db-ból Hextech Annie skinre lehet beváltani.
Nah erről nem olvastam még (de van youtube videó ), és a skin baromi jó.
3 skint újrasorsoltam: hidegzöld kayle + 100 sárga esszencia. -
Geri8
tag
válasz CraBByzzz #43866 üzenetére
fórumokon +50 esszenciáról beszélnek az 5 hextech ládás akciónál, olyan kevés, hogy én sem vettem észre amikor vettem.[link]
más:
A legendary skin feloldása 1520 esszenciába kerül, ha úgy nézem ez ~5 láda átlagos (975rp-s) skin betörése +1 láda amiben a skin van, azaz 6 láda 1170 rp-be került az 1820 helyett.
Eddig (20 ládából) szerzett skinek átlag rp-je 1000 felett van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest