Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Mooka-Miki #345 üzenetére
Valahogy Ryze-nak nem hiányzik egy nerf, különösen, hogy pl. Kassadin vagy Annie az év összes napján jobb választás. Vlad ult nerfet nem értem, szerintem sokkal nagyobb hatással van a játékra/meccsere egy megállíthatatlan kődarab ami felüt mindenkit és stunol is, vagy egy részeges hordódobáló, meg nem vágom, hogy a Warwick nerfnek mi köze van az AOE metához (ha csak nem azért, hogy nerfeljék a junglingolást... de azt nem WW-vel kell megcsinálni). Vagy a CC-t vagy a sebzést kellett volna nerfelni pl. ezeknél, és akkor tényleg kapott volna egy ütést az AOE metagame de ez a "nesze semmi fogd meg jól" kategória. Tank teamek tényleg erősek... most ért el ez az EU szerverre úgy tűnik, counter? Twitch+heavy support/tank.
Amikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal, nem értettem, hogy miért hasonló a ranged és melee karik movespeedje, de végül is nem nem volt probléma megszokni, a lizard slow tweaket jogosnak érzem, mondjuk én lifestealre is penalty-t adnák minden ranged karakternél.(#348) sasa311: Galio ultiját a Merc. Treads is kiiktatja, hiszen a taunt hamarabb lejön rólad, onnan meg annyi dolgod van, hogy kigyalogolj a körből és nem fogsz dmg-t kapni. Ez eddig nekem működött mindig. A torony AI meg egy *****, lövi a köcsög miniont miközben a a jóembert megvágják torony alatt. Kérem, ha champet érzékel a torony, és éppen szétveri a delikvens arcát, akkor váltson már rá a minionról mert ez így nagyon retardáltan hat ki.
(#349) Mooka-Miki: Rammus jungle verziója az igazi, nála jobban senki sem gankel, és ha perma-mia akkor nem tudnak szólni a lane emberek
Bugokról meg annyit, hogy az EU verzió klasszisokkal rosszabb mint az US tehát ez nem (teljesen) globális probléma.
-
sasa311
veterán
válasz
Mooka-Miki #345 üzenetére
AOEkkel szerintem nincs különesebb baj (max Galio ultija meleg egy kicsit, mert a flash + ulti kombót csak cleansel vagy a cleanses itemmel lehet counterelni....).
Nagyobb gond az, hogy egy nem tolószékes morde a csapatban = instant win, ha nem tök béna csapatod. Vagy, hogy rammus bepörög lvl 6-on bejön torony alá, taunt, def. curl, ulti és 3 sec alatt megöl egy DPS-t úgy, hogy lövi a torony és 70% hp-n elgurul. És még sorolhatnám.
Mondom ezt úgy, hogy mindkét karakterrel játszom rendszeresen, tehát nem a QQ, hogy jajj megöltek, hanem ezeket én is simán megcsinálom.
Meg kéne erősíteni a tornyokat, hogy ne lvl 3-ig legyen védő szerepe, hanem legalább 13-14es szintig.
Kompenzálni kéne, hogy egy tank ne toljon jobb DPS-t lvl 13 alatt, mint egy pure DD kaszt amellett, hogy nem tud megdögleni csak ha 3-an genkelik.De nem, inkább új troll champion meg bug hegyek, ez kell a népnek.
Én nem is értem, nincs egy tesztelő csapata a RIOTnak? Hogy adhatnak ki úgy egy peccset, hogy nem 1-2 véletlen hiba van benne, hanem HEMZSEG a hibáktól? És ezt minden áldott hónapban eljátszák. Nem fussa 10 egyetemistára, akik tesztelnék a patcheket?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Autós topik
- DJI topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest