Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
kistusik
üzenetére
Igen az ignite nagyon nem vált be, exhaust vagy ghost is jobb lett volna így utólag belegondolva.
Ez a ranged vs meele dolog érdekes egyébként, láttam már pl. Kalista vagy Lux topot is és igencsak jók voltak, mert alapvetően nincs countere egy ranged hősnek. Ő fog tudni ugyanúgy lanelni egy Darius ellen is mint egy Teemo ellen mindig lesz farmja és mindig lesz lehetősége playt csinálni, míg egy meelenek ha nem tud odamenni semmi lehetősége nincs.
Egy időben játszottam pl Malza topot, lehet ráállok megint, mert az nagyon jól működött, igazából mindenkit verni lehet vele, dotolok, tolom a lanet, csak 2v1-ben tudnak hazazavarni. De ilyen még a Zyra top is pl.
-
kistusik
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát ha ő hamarabb pickel lobbyban mint te, akkor egyértelműen counter pickelni kell. Ha te pickelsz hamarabb, akkor vagy safety pick és pickelsz olyat, ami ranged és tank ellen is jó és biztonságos pick, monjuk egy Gnar. Garennel nem szoktam játszani, szóval champre kihegyezett tippet nem tudok adni. Próbálkozz meg azzal, hogy TP, vagy Ignite helyett Exhaustot hozol ellene. Ami lassítja is és a dmg-jét is csökennti. Ezáltal van esélyed utolérni másodjára is amikor elugrik valamint kisebbet sebez beléd.
És a rúnákat is ugy állitsd össze, ha tippelnem kéne akkor Conquerort viszel. Akkor 2. Sorban tegyél ki tenacytit/ kitartást. Igy kevesebb ideig tart a slow, meg a blind. Zöld ágon is van egy ilyen rúna. Még azt is érdemes lenne kitenni másodlagosba.
-
Kanczy
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
A Quinn gusztustalan countermatchup minden melee karakterre, főleg a juggernautokra (pl. Garen). Tradelni nem nagyon lehet vele, és ahogy írod is, kész csoda, ha tartani tudod ellene a farmot. Ilyenkor két opció van:
- nyígsz a junglernek, hogy ugyan tolja már fel a pofáját topra egy free killért (24/7 pusholó Quinn, akiből kiszeded a Vaultot)
- bepusholod a (lehetőleg cannonos) wavet a tornyára, majd bemész az ellen dzsungelébe, vagy leroamolsz midre / botraMásrészt Quinn ellen nem sok értelme van az ignite-nak, mivel normális játékost nem fogsz tüdni ölni vele. Cserében egy TP-vel meg tudsz nyerni 1-2 másik lanet, ha ügyes vagy, esetleg egy fontosabb draket is be lehet húzni. Az elsővel jellemzően visszamész lanere, miután megkínoztak level 4 körül, de utána szabad a pálya.
-
olloczky
senior tag
Még mindig nem látod be, hogy hiába akarsz te jót tenni ha az igazából nem segítség, akkor csak hátráltatod a csapatot..
Te mondd meg, miért jó ez a konkrét felállás amit mondasz? Miért jó ott lenni 2-en, mit nyersz vele?
szerk.: a másik témához, bocsi, elfelejtettem, hogy Dariusnak az passzívja. tárgytalan
-
Yodamest
veterán
Na és lenne még egy kérdés egy másik meccset érintően, amit szintén nem tudok hova tenni:
Alapfelállás: Én Garen top, opponent pedig egy Quinn top.... Quinn minden Q-ra blind+ elrúgással felel, kb a CD is azonos, gyakorlatilag nem tudok a közelébe menni. ALL IN Flash Q-E-W-ignite-ulti, kombóra, szintén flash a válasz, illetve szintén blind... alacsony HP-n de mindig megússza, aztán pókol tovább.
Jungler no help at all, toplane közelébe sem jön, továbbá amíg mi kb egálban elvagyunk a Quinnel (számomra már ez is nagy szó szerintem) az összes többi lane veszít nálunk....
1.Ha elmegyek lénról, Quinn only topozik tovább és betolja inhibig, jönnek a pingek, hogy takarodjak topra....
2. Ha maradok topon a döntetlennel és tartom a Quinnt, mindenki más ordasmódon veszít közben, 2 lanet betolnak inhibig, jönnek a pingek, hogy mit keresek még mindig topon takarodjak teamfightolni a többiekkel....
Őszintén nem tudom ilyenkor mit kéne tennem, emiatt is lettem tegnap totál reményvesztett, hogy ilyen abszolút kilátástalan helyzetek alakultak ki.
-
Kanczy
veterán
"Mondd azt, hogy jobban járnánk azzal, ha nem mennék oda a drake-hez, de aztán meg ugyanúgy bedarálnak minket és vesztünk."
Én mondom. Ketten nem tudtok draket contestelni, hiába van igazad. Ha a másik három nem jön, akkor tudomásul kell venni, hogy rossz döntést hoztak, és menni utánuk. Annak semmi értelme, hogy 4v2-ben lemészárolnak még pluszban titeket is, és kapnak a soul mellé még 900 goldot, majd mivel halottak vagytok, esélytelen a def. Kezdj el dzsungelezni, vagy topozni, velük tudsz egyedül objectiveket szedni, és nem muszáj belemenni a hülyeségekbe. Supportként nincs meg ez a luxusod. Pontosabban megvan, ha nem feltétlenül akarsz nyerni - ahogy írod
-
Yodamest
veterán
válasz
kistusik
üzenetére
én is azt csináltam, amit mondasz, felstackeltem a passzívot, az 5 ütés, talán még egy W-t beletettem (gyak + 1 autoattack), amivel kezdtem, de ennyi, csak közben az Udyr is ütötte így a bleed nem tudott lejárni.....
Mind1 ebből is tanult az ember Dariussal talán jobb is ha nem segítek, mert ezt nem lehet 100% biztosra kivitelezni úgysem, ha olyan a jungler befogja szívni a bleedet, ha meg jó, akkor úgyis betart egy skillt és le lasthiteli vele ennyi kb....
-
PuMbA
titán
válasz
olloczky
üzenetére
4v2 úgy lesz, hogy jelzem a csapatnak, hogy most már azért kéne drake, mert az ellenfél megszerzi a soul-t és simán ledarál minket. Csapatból 2-en ott vagyunk a drake-nél, a csapat többi része ezt nem veszi figyelembe, az ellenfélből pedig megjelenik 4 ember a drake-nél, mert jobban értik a játékot és ők nyernek
Mondd azt, hogy jobban járnánk azzal, ha nem mennék oda a drake-hez, de aztán meg ugyanúgy bedarálnak minket és vesztünk. -
kistusik
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen Dariusnak Passive képessége.
Hát most nem tudom eldönteni, hogy is-is vagy top. Nem feltétlenül ismer mindenki minden champet. Smite-olni, én szerintem hülyeség lenne első szörnyre amit ketten szedtek le. Dariussal azt szokták csinálni, hogy felstackelik a passivot és otthagyják. Az azthiszem 5AA. Ilyen téren nehéz igazságot tenni. De innentől tudod, hogy felstackeled passzivot és mehetsz lanedre

Hozzá tenném nem 5 dmg-s stack. Mentem már darius ellen. Nem egyszer volt, hogy még 1/4 hp-m volt fél órája turret alatt állok nézek bambán de a bleed megöl. Jó ez nagyon nagy túlzás
de nagyot húz a Darius passive -
-
Yodamest
veterán
Na egy technikai kérdés srácok, tényleg kíváncsi vagyok mit vélekedtek erről:
Tegnapi egyik vesztes meccsen: én toplane Darius, junglerünk Udyr. Rednél kezdett, mentem neki segíteni, ahogyan kell, pingelte is. Már amikor ütöttem a redet megfordult a fejemben, hogy "basszus csak majd a bleedemre figyeljen, nehogy én vigyem el", le már nem írtam sajnos, csak egy kósza gondolat volt, de mertem remélni, hogy erre azért figyel majd....
Hát beigazolódott -of course- a korábbi félelmem, én kaptam a redet, mert az Udyr nem volt képes le lasthitelni a redet....
Na innentől kezdve elindult az Udyr ömleny, hogy gg wp, ty Darius, ment az anyázás végig.
1-4-5-ben végzett, 26%-os ölési részvétellel..... de persze az én hibám volt az egész elbukott meccs, mert ahogy ő fogalmazott "elloptam" a redjét.....Szerintetek ilyen esetben a topos a hibás vagy a jungler? én nem akarom elhinni, hogy arra a mennyi lehet kb 5 dmg-es? tickre nem tudott odafigyelni.
-
kistusik
tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Hát ahogy látom, te játszol mindent is.
válassz ki 2 lane-t amin szeretsz játszani és mainelj ki hozzá lanenként 2-3 hőst. Ha mindig máshol játszol, nem fogod igazán kitapasztalni/megtanulni, hogy az adott lanen mit kell, hogy kell csinálni. De megnézve az op.gg-det. Azt mondanám neked, midezz casterekkel. (TF, Syndra, Brand, Neeko) ahogy látom ezekkel mind 60% feletti winrated van. -
kistusik
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Meg az Aniviák és Aurelion Soulok, akikkel évente 1x találkozol, full useless championnak gondolsz, és olyan kúpot adnak, hogy hozzájuk sem tudsz érni és csak pislogsz mint hal a szatyorban.
és egy némelyiknek olyan reakció idelye van el sem hiszed. Ja néha én is érzem, hogy ilyen dia szintű játékosokat dob be ellenem. -
olloczky
senior tag
Az lehet, hogy a verbális megnyilvánulásod teljesen rendben és ez segíthet a csapat morálján, de Kanczyval értek egyet:
"Az esztelen KDA játékot nem szeretem, így nem fogok asszisztálni hozzá, akkor se, ha nem nyerünk."
ebből nekem teljesen az jön le, hogy nem látod be, hogy ez egy csapatjáték és a saját érdekeidet helyezed a csapat elé. Önző játékstílus konkrétan. Értem, hogy sérti a te játékmenetedet és szeritned X helyett Y-t kellene csinálni. De ha így kikaptok akkor jó érzéssel jössz ki a meccsről lose után, hogy na én mondtam, hogy nem így kéne?
"Sokszor engem kapnak el egyébként, mert ott állok a drake-nél és senki sincs ott és így 4v2 lesz"
Bár nem értem tisztán, hogy ha te állsz ott a drake-nél, hogy lesz abból 4v2, de ebből nekem az jön le, hogy konkrétan azt írod, hogy egyedül várod a drake-nél a csodát. Nem tudom pontosan mit vársz/remélsz ettől a helyzettől.
Biztos nem esnek jól ezek a sorok, de hátha segít egy kicsit
-
PuMbA
titán
válasz
Kanczy
üzenetére
Ezt mondom. Amíg a csapattársaim nagy részének tetszik, amit csinálok, addig minden ok :) grimm2015 ott vét hibát, hogy számok alapján akar egy embert leírni, hogy én milyen vagyok vagy milyen jó velem játszani. Tudjuk, hogy a számok csalókák, mert a BMI Index is kövért mond egy magas, de izmos emberre. Szóval remélem grimm2015 kollegát is haszontalan számok alapján fogják valamikor elbírálni az életben és megtudja, hogy ez mekkora hülyeség.
-
válasz
pengegyerek
üzenetére
OP.GG alapján nem igazán tudok mit mondani, de az biztos, hogy játszol mindenfélét

Visszatekerve viszont látszik, hogy volt neked 13 wined is egymás után (1 loseal megszakítva, igaz). A negatív élmények jobban megmaradnak
-
Yodamest
veterán
Én meg kiégtem mint a zaccos kávé, termeltem ma 5/5 vereséget, de not even close volt mind, totál esélytelen meccsek.... volt, hogy én sem voltam jó, de voltam a csapat legobbja is (az ellenfél is kiemelte a végén a chatben) de az eredmény ugyan az: lose mind.
Az fura nekem most, hogy mindjárt visszaesek S4-be, S3 0LP-n vagyok, de olyan ellenfelek jönnek, hogy ilyet 1 éve goldban sem láttam. Ilyen Azir player, aki megközelíthetetlen és carryzi a gémet, meg Gragas jungle, aki meg tökéletesen kiteol, pont mindig, hogy éppen ne érjem el az adc-t. Tehát még csak az sem, hogy egy Yi vagy Vayne lehozza feed után, hanem ilyen Gragas, Azir, Riven playerek, WTF.... mindegyik tökéletes mechanikával, hiba nélkül (mármint persze biztos vannak hibák, de a meccsek során adott helyzetből mindig valahogy a lehető legjobban jöttek ki).
Csak arra tudok gondolni, hogy ez majd beáll, mert ezek tuti nem silver játékosok akiket most az enemybe dobál. Még a Garenemet is úgy szétalázták, hogy köpni nyelni nem tudtam, komolyan így még nem kaptam ki vele.... annyira szét lettem kiteolva, mintha valami LCS meccset néznék, amikor egyikük elhasználta a lassítást, akkor jött a másik, amikor az is, akkor a harmadik és így mintha meg lenne beszélve, véletlenül sem egyszerre lőttek el mondjuk 2 spellt, olyan összhangban, hogy nem is értem ez hogy lehet soloQ-ban. Csapatomtól persze jött a useless, (ők sem voltak jobbak teszem hozzá) de konkrétan tényleg nem tudom, mit tudtam volna jobban csinálni Garennel, repülni nem tudok, teleportálni sem, nem tudom, hogy érhettem volna el a backlinet.
Ilyen gond eddig silverben azért nem volt, legrosszabb esetben is egy flash+Q+E+ulti mindig megtette a hatását, de most abból is vajsimán kijöttek.Ja ha meg elmentem splitpusholni (mert nem láttam más megoldást) kaptam a kérdőjel pingeket és teamfightban meghalt az egész csapatom. De ha velük voltam ugyan az.

-
PuMbA
titán
válasz
Kanczy
üzenetére
Elhiheted, hogy nem is rád fogok hallgatni
Meccs után megkapom az elismeréseket a csapattársaktól, 1 vagy 2-t szinte mindig kapok, illetve írnak, hogy jó volt velem játszani meg dumálunk meccs közben, ha rendes az ADC-m. Ez nekem bőven elég, nem kell a kioktatásotok, főleg nem grimm2015-é. Szakadjatok le a statisztikáról, mert a statisztikában nem látjátok, hogy a legutolsó meccsen pl. a jungle-esünk kiállt mellettem és az ADC-mnek megmondta, hogy ne dumáljon nekem, mert én játszok jobban. De majd lescreenshotolom a chat-et, ha nem hiszitek. -
Kanczy
veterán
"Sokszor engem kapnak el egyébként, mert ott állok a drake-nél és senki sincs ott és így 4v2 lesz"
Ez jól hangzik, grat. hozzá, szerintem folytasd az "okos" játékot, biztos jó eredményre fog vezetni. Köszi, ezt inkább kihagyom, úgy látom, felesleges magyarázni, hogy nem soloznod kéne supportként, innentől kezdve pedig értelmetlen a dolog.
-
PuMbA
titán
válasz
Kanczy
üzenetére
" Ha supportként inkább nem mész segíteni teamfightolni, miközben a másik 4 ember a csapatodban próbál verekedni (akár rossz, akár jó döntés), akkor bizony nálad a hiba."
Sokszor engem kapnak el egyébként, mert ott állok a drake-nél és senki sincs ott a csapatomból és így 4v2 lesz, tehát az ellenfél csapata sokkal jobban kontrollálja az objektíveket és felkészül az adott időre, hogy mindenki megérkezzen. De gyere játszani egyet velem, ha érdekel egyik nap
-
Kanczy
veterán
Igen, csak te nem az LEC-ben játszol. Ha supportként inkább nem mész segíteni teamfightolni, miközben a másik 4 ember a csapatodban próbál verekedni (akár rossz, akár jó döntés), akkor bizony nálad a hiba.
"Az esztelen KDA játékot nem szeretem, így nem fogok asszisztálni hozzá, akkor se, ha nem nyerünk."
Ok
-
pengegyerek
aktív tag
-
PuMbA
titán
válasz
Kanczy
üzenetére
Már nem tudtam befejezni a hozzászólásom: ha bárki megnéz 3db LEC meccset, akkor tudja, hogy az objektívek értékesebbek a killeknél, ezt még az ottani játékelemzők is elmondták múltkor. Aki ezt nem érti meg azzal nem tudok mit kezdeni
Az esztelen KDA játékot nem szeretem, így nem fogok asszisztálni hozzá, akkor se, ha nem nyerünk. Ha normális a csapatom és objektív orientáltak, mint én akkor van akár 60% csapatjáték arányom. P/Kill 66%-om volt 8 meccsel ezelőtt, szóval ha a csapattársak értik a játékot, akkor én partner vagyok benne. -
Kanczy
veterán
Ennek mondjuk supportként semmi értelme. Tök jó, hogy Nautilussal ácsorogsz a drake előtt, csak haszontalan. Ha a csapat bemegy intelni, akkor neked is ott kell lenned, különben csak rontod az esélyeket. Nem egy splitelő sololaner, vagy egy objectivet egyedül szedő jungler vagy...

-
PuMbA
titán
válasz
grimm2015
üzenetére
"Ezek után te bírálod a csapattársaid ?"
Én nem killre játszok, hanem objektívekre, ami a nyeréshez a legfontosabb és több aranyat is ad
És mint mondtam, nem érdekel a statisztika, hiába írod be, hogy így meg úgy. Ha a csapatom állandóan csak rohangászik és öldököl cél nélkül az engem nem érdekel, nem fogok benne segíteni nekik. Ezért kicsi a csapatrészvételi arányom. Én ott dekkolok a drake-nél, lane-en a toronynál vagy a baron-nál és várom, hogy jöjjenek.Kanczy: Nem engedek ebből. Túl sok játékot veszítettem már drake és baron miatt.
-
grimm2015
senior tag
Nekem az a véleményem, hogy egy alacsony csapatrészvételű játékos pont olyan bosszantó, mint egy afk, sőt ő jobban frusztrálja a csapattársait a semmittevésével, mint az aki valamilyen oknál fogva afk.
Nem egy játékon téged szándékos trollnak gondolnálak, alacsony részvétel mellett baromi sok halál, kaszttól függetlenül. Többnyire neked olyan játékaid vannak, ahol a csapatod jobban járna, ha te volnál afk, mert legalább nem hátráltatnád a csapatodat.
Lásd győzelem, csapatod leggyengébbje, 1/12/16 34% maokai, vereség játék leggyengébbje 2/12/2 22% nautilus, mind a kétszer supportként. Nautilus 33% (2W 4V) 1.29 KDA ez kb a haladó botok szintje, bár még a kezdő botok is próbálnak elszaladni, nem meghalni feleslegesen.
Ezek után te bírálod a csapattársaid ?
Két rétegre lehetne bontani a játékosokat, akik tisztában vannak a saját tudásukkal, és azok akik a saját hiányosságukat (te aztán bővelkedsz benne) vetítik a csapatukra.Én ha ilyen csapattársat kapnék, már a hősválasztásnál kilépnék, még rankeden is.
pengegyerek mutass már egy op.gg, hogyan rontották el 10+játékodat.
-
-
PuMbA
titán
válasz
Yodamest
üzenetére
Értelek. Én azt sem értem egyébként, hogy miért lenne nehéz a RIOT-nak megoldani, hogy legalább az AFK-olók legyenek elszegregálva a normálisan játszó embertől. Egy AFK-oló ember nem AFK-zik csak egyszer, tehát akinek van mondjuk az accán összesen 30 AFK, nekem meg 0 AFK, akkor ne rakjon már össze, hogy engem idegesítsen. Ilyen alap dolgokat képtelenek a megoldani. Az meg, hogy rossz a netje nem indok. A rossz netje miatt se rontsa el a másik 9 ember játékát, szóval akkor meg ne játsszon.
Innen látszik, hogy a RIOT-nak 0 érdeke, hogy az ember jól érezze magát a játékával, mert milyen egyszerű megoldani és én nem vagyok agytröszt.
-
Yodamest
veterán
A droidokkal nem kell foglalkozni, nekem annyi szerencsém van, hogy baromi nyugodt ember vagyok egyébként is, szóval még ha idegesít is, hogy én jó voltam, de a mid enemy Kata már közben 13-1-ben van, hamar elszáll a dühöm és csak az érdekel, hogy én mit csináltam jól, illetve mi az amin változtatnom kellene.
Amit nem bírok még, hogy pl. egyik meccsen a napokban is én próbálgattam a Dariust, de kaptam egy valami 500K masterys Tryndát magam ellen. Nagyon izommemóriából tolta a gyerek, látszott, hogy keni neki rendesen, persze, hogy elvert. Ettől függetlenül azért amit tudtam megpróbáltam megtenni, farmoltam, később is mentem a csapattal, amikor kellett, de persze useless lettem a rossz early game miatt. Mondanom sem kell egyből jött az egyik droid, hogy report Darius, delete game stb.... én csak annyit írtam neki, hogy ezért nem reportolhat. Én is csomószor látok mondjuk Fiorákat meg Yasuokat, hogy nem jön össze az early, ilyen 0-6-ban van, de látszik rajta, hogy próbálkozik, tolja az ösvényeket, nem adja fel, és ki tudja lehet megérkezik a meccs végére, eszembe nem jutna egy ilyennek rosszindulatúan beirogálni.
-
PuMbA
titán
Sokra nem mész ezzel, mert nekem tegnap volt épp olyan meccsem, amikor ezután nemsokkal kilépett az ADC-m.
Két rétegre kéne bontani a játékosokat, lenne egy ellenörző kérdés első indításkor és aszerint csoportosítaná be játékosokat, két ikon lenne: 1. alatt szöveg: Teljesen normális ember vagyok normális értékrenddel és hozzááláással 2. alatt: idegbeteg állat vagyok, aki mindenen felhúzza magát

-
Dewo
aktív tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Ez a high pontos emberekben csalódok a legtöbbször sajnos.
El is vannak szállva maguktól ego a tetőfokon.
És 3-4 halál után már a csapatot szidja hogy ekkora noobok vagyunk stb. -
Dewo
aktív tag
Igen van mikor a spanokkal nyomjuk,aztán néha van kedvem menni randomokkal is de már kezdem el veszteni a hitem az LoL közösség felé.
Ha külföldi csapattársakat dob be nekem akkor kapom a f*ck your mother ha hibázok.
Ha magyarokat akkor meg az én ku**a anyámat. Mondhatom mázlista vagyok
-
pengegyerek
aktív tag
Nos én sem
most is 5-0 syndrával de se top se bot nem teljesít jól megint loose game... ivl7 500k mundo és 0-4ben végez
supp 1-9 wardot senki nem ismeri ahogy az ss-t sem
nagyon lehangoló ilyenekkel foglalkozni és a pláne, hogy egymás után 10-11 meccs is ugyan ez megy hát ha ez nem direkt akkor semmi sem az
-
Dewo
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ez teljesen így van ahogy mondod mintha sablon szövegük lenne és körbe körbe csak azt írják. Van olyan amikor próbálom nyugtatni az illetőt hogy - not your bad,bad day,no luck,- stb stb. És nem mintha leszarná hogy a én nem haragszom érte amiért meghalt és még én vagyok a ge*i hogy azt szeretném hogy nyugodjon meg és koncentráljon.
Teszem hozzá hogy majdnem minden meccsemen van ilyen hogy próbálom nyugtatni az embert hogy semmi mindenkivel előfordul. De komolyan mondom nem érdekli őket.
-
nuke7
veterán
én nem megyek már random-okkal 1-2 éve, sokkal nyugodtabb az életem - néha ha véletlenül nem figyelek van baj
(még randomok nélkül sem stresszmentes ez a műfaj
)#63458 Yodamest : lehet, hogy 11-12 éves gyerekről van szó...
de amúgy mi azt vettük észre, hogy a mid yasuo-nak 1/10 - 1/12 körül jön a powerspike és ha a többi lane nyer, akkor utána már használható 
#63460 NaviHUN: amikor randomokkal játszol nincs mute all.. ?

-
Yodamest
veterán
+1
ezeket sosem fogom megérteni én sem, mi zajlik le bennük, amikor ennyire nem látják a saját hibáikat és semmi kompromisszumkészség nincs bennük, hogy "oké szar voltam, de azért te is jöhettél volna ott 6 perc környékén gankelni". Ez egy totál külön állatfaj, én nem is emberekként tekintek rájuk, hanem mint valami botra, ami mindig csak ugyanazt a 2-3 sort tudja szajkózni, bármit mondhatsz neki, a véleménye előre betáplált, csak olvasható a memóriája, írni nem lehet így módosítani sem azt. -
olloczky
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Sajnos nekem is nagyon kevés időm marad játékra, és ezért only ranked és only mainek mennek
amiből nagyon kevés van. Miden xerath az ultimate kedvencem, illetve malzát tudom még hozni. Supportként leona lux xerath, topon pedig chogath-tal szoktam menni nagy ritkán de nagyon kijöttem vele a gyakorlatból. Szóval 97%ban midezek xerathal
ha több időm lenne játékra, biztos próbálgatnék más hősöket is. Darius-szal én is így vagyok (na meg renektonnal), hogy rég óta szemezek vele, lehet ki is próbálom nem sokára. De nekem meg pont a ranged hősök jönnek be, én szeretek távol maradni a sűrűjétől és cheeky bastardként pokeolgatni. -
Dewo
aktív tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Igen azt szeretem mikor nagy most csak egy példát mondok YASUO MAINEK be írja a champ selectnél azonnal hogy im yasuo main only mid or afk!
Oké akkor legyen átengedem neki a mid-et mert olyan rendes vagyok és reménykedem benne hogy tud is játszani. 7percnél járhattunk mikor a kedves Yasuo emberke meghal és majd mi után be írja hogy GG JUNGLER ZERO GANK! majd 15 surr i go afk írja a kis csíra.
És akkor az ember ne jöjjön idegbe...teszem hozzá hogy ez egy ranked meccs,(gold).
Ezek után én sose várok semmi jót ha randomokkal megyek.
-
Yodamest
veterán
Egy kis blog bejegyzés, már rég jelentkeztem be:
Megint rákaptam a gémre, S6 óta tolom, silver teteje-gold alja voltam mindig is. Nem vagyok különösebben tiltelős, főleg nem direkt toronyalá sétálós, trollkodós fajta (azt sosem értettem), mindig próbálom maximális odafigyeléssel csapatni, elvégre Dragon Ballon nőttem fel és ha valamit azt megtanultam belőple, hogy soha nem adjuk fel.
A legnagyobb kihívás a megfelelő main hőseimet megtalálni/kiszelektálni. Mindig valamilyen szinten irigyeltem azokat, akik az első hősre rákattantak, amire az első telepítés után ránéztek és képesek csak azzal játszani forever, lásd Toxteemo twitchen, akit nézni szoktam, only Teemozik, ha bannolják, akkor dodgol.
A szelekciós folyamat még mindig tart, nagyon időigényes, mert azért egy 10-20 meccset le kell játszani a hősökkel, hogy lássam ténylegesen mennyit érnek számomra. Most elkezdtem az egyik egyébként legalapabb hőssel Dariussal játszani, eddig sose toltam vele csak szopatott egyfolytában, na mondom én akarok Rocco lenni mostmár.

Másik akivel elkezdtem próbálkozni Tryndamere, nagyon tetszik a hős egyszerűsége és a stílusa, viszont úgy tűnik mid és endgame-ben elvész a csapatharcokban és uselessé válik amikortól 5v5-re lenne szükség.Rossz tulajdonságom, hogy amíg "keresgélek" addig nem játszok a már bevált mainjaimmel, így nem lépek feljebb, de egyelőre nem is célom feltétlenül. S2 szinten elvagyok így is, hogy gyakorlatilag más ordas nagy masterys hősöket hoz, nekem meg van pár meccsem az adott hőssel és tök nem vágom még. Lehetne mondani, hogy akkor faxt keresek ranked meccsen miért nem normalozok, de 1-2 meccs normal után képtelen vagyok ott több időt eltölteni, mert totál nem valós eredményeket kapok. Volt már hős, pl. Urgot, amivel normalon tök jól ment, sokszor aláztam, de ranked meccsen silver tetején meg nem volt meg az 50% winratem vele, szóval az igazság rankeden derül ki, ott egyből érzem kivel érdemes még próbálkozni és kivel nem, míg normálon ez nincs teljesen így, sokan idióta pikkeket választanak, sok az afk, hülyéskednek stb. így meg valótlan az egész "teszt".
Amik nagyon beváltak ezért nem használom őket jelenleg: Illaoi, Garen, Malza, Tahm (toplane), Sejuani, Poppy, Shen, Rammus. Velük egyből tudnék mászni ha akarnék, de minden olyan hőst meg szeretnék nézni előtte, ami valamiért elnyerte a tetszésemet (és azért elég sok ilyen van sajnos
).Mint ebből a poolból is látható nem szeretek elhalálozni, erősen tank-control mage beállítottságú vagyok. Ez nem direkt van így, hisz jelenleg is Tryndával próbálkozom, aki igencsak high risk high reward, csak egyszerűen az élet így adta, nekem a tankokkal megy jól. Szeretek kezdeményezni, hisz azt veszem észre egy jó csapatharc kezdeményező kb mindig hiányzik a kompozíciókból, de ha van is, pl. Leona, akkor az full HP-n leghátul szokott állni.... na én nem ez vagyok én ha látom, hogy megvan a háttérország megyek be mint állat és ez elég hasznos szokott lenni a többieknek, akik a Yasuokkal, Akalikkal, Khazixokkal ráérnek beugrani később is a partyba ha már meleg a víz.
Ti hogy vagytok a mainokkal? mennyi van belőlük? nektek nincs késztetésetek arra (mint nekem) hogy legalább a hősök harmadával-felével megtanuljatok jól játszani?
Viegozni is kéne basszameg..... nem tudom tartani a lépést a riottal.

-
pengegyerek
aktív tag
Nos nekem is pont s3 promo előtt jött 10 olyan játék
és 3 napon keresztül tehát nem is maradtam 2 loose meccs után és még így is
afk, troll, feed minden xD volt egy cassio mid játékom ahol többször majdnem kinyírtam a yasut nagyon jól ment aztán jöttek 3an meghalni midre, hogy ff15 min xD köszönöm
-
olloczky
senior tag
Szerintem egész korrekt intézekdés ez riotéktól.
-
Dewo
aktív tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Igen ha a csapattársad AFK-ozik és a szerver ki is dobja a játékból,és ha veszted az adott meccset akkor kevesebb pontot vesztesz ez igaz.De nem sokra megyek azzal sem sajnos.

-
-
Kanczy
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Igen, egy kicsivel kevesebb (1-3 pont maximum) az LP loss afk csapattársnál.
-
-
Dewo
aktív tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Igen ismerős sajnos,nekem is mikor PROMÓ meccseim vannak és akkor kapom meg a világ összes afk és federét...komolyan mondom tényleg hogy sok nekem
-
nuke7
veterán
válasz
pengegyerek
üzenetére
nem veszed elég komolyan
-
PuMbA
titán
válasz
pengegyerek
üzenetére
Ezt már asszem megbeszéltük anno. Ez egy csapatjáték és sem a győzelem, sem a vereség nem következik tisztán a te skilledből
Akármennyire is arra utalna a játék, hogy csak a te játékod / skilled számít...a valóságban ez sajnos hülyeség, ha belegondolunk. Nekem többször volt olyan, hogy a végén egy baromi gyenge 0/12 KDA-jú játékos épp húzott egy jót és ezért megnyertük. Na most ehhez az én skillemnek mi köze? Semmi. Ezért nincs értelme statisztikákat nézgeteni, ahogy már pár napja említettem. A statisztika ad egy nagyjábóli keretet a tudásról, de semmi több. -
pengegyerek
aktív tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
8 játék egyhuzamban vereség
érdekes.... biztos én lettem szar annyi győzelem után xD -
válasz
pengegyerek
üzenetére
Én nem igazán hiszek már a metában, korábban azt gondoltam, hogy számíthat. De ha igazán kimainelsz valamit, akkor tök mind1 mi a meta, látni fogod a kiutat. Persze alacsonyabb eloba más lehet a tészta, de az állandó igazság, hogy mainelni kell ezt meg azt. Ez a megoldás - más is ezt csinálja, nem lenézendő dolog ez.

De Silverben nem is ez a lényeg igazából. Lehet hogy segít a meta, de bőven van általános mechanikai szinten is hova fejlődni. Na meg komolyan kell venni a meccseket ha rangot akarsz lépni, nagyon sokan igazából már itt elbukják a dolgot. A ranked az tryhardra való, én legalábbis így vélekedek. -
pengegyerek
aktív tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Valóban, van jelentősége és mindig reportolok is ha úgy van noha én sem kaptam még soha visszajelzést xD
Illetve nem adom fel különben nem is sikerült volna megint ironból eljutni silverig
még mindig az a célom, hogy kijussak valahogy az elohellből és tanuljam a játékot így jó pár év után is xD és rá kell jöjjek, hogy mindig van mit és nem az új tárgyakra meg ilyenekre célzok
a countergank, mapcontrol, wardolás bitang fontos illetve, hogy mindez ne menjen a farmolás kárára
meg kell találni keményen az egyensúlyt 
Az pedig egy külön téma, hogy nem hiába mondják mi éppen a meta, elkezdtem csak azokkal a hősökkel játszani amiknek épp nagyon megy és nagyon durva mennyivel jobbak, vagy csak itt silverben nem sok mindent tudnak kezdeni egy nem sokat választott champ ellen gondolok itt egy twistedre
mindig a yasu-kata-fizz-yone-zed megy miden xD -
-
SkiDev
őstag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Én szoktam, de felesleges szerintem.
Minden év elején kapok 2 db feedback-et, hogy ne sírjon a szám, aztán az év hátralévő részében le vagyok ejtve. Valorantban is csak bétában kaptam e-mailes visszajelzést, azóta semmi.
Sosem lesz egy Rocket League ilyen téren... -
válasz
pengegyerek
üzenetére
-
PuMbA
titán
A demidzs. Az ADC-vel annyira szépen összejátszottunk, kölcsönösen dícsérgettük egymást. Rendes fickó volt.

-
pengegyerek
aktív tag
Nem adom fel persze deeeee
3 meccs egymás után ilyenekkel mikor majdnem silver 3
kicsit le tud hozni az életről
persze ez is csak egy játék így fogom fel csak hát így nagyon felesleges 30 perc mert persze feladni nem akarják jobb feedelni meg trollkodni
na mind1 amúgy is túl sokat nyertem mostanság már vártam ezt 
-
Dewo
aktív tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Bocsánat amit fejbe mondtam magamba hogy le írom de nem írtam le

Fel a fejjel sose add fel! ez a lényeg
-
Dewo
aktív tag
Csak így tovább!! Nyerjél mimnél többet ja és persze legyen szerencséd is!
-
Dewo
aktív tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Biztos boostolt Darius volt az ellenfeled.
Vagy csak simán jobb voltál! 
-
PuMbA
titán
Remélem érted a problémám. A legtöbb ember már azzal sokkal sikeresebb lenne a játékban, ha csapattagként játszana és nem én én én, azaz ego módban. Rossz nézni, hogy olyan közel vagyunk a nyeréshez, de mégis olyan távol, mert sokan ezt az alapvető dolgot nem ismerték még fel. Sokkal jobb lenne, ha egyszerűen csak szarul játszanának, de nem. Relatíve jól játszanak és a csapatmunkán elúszik a dolog
Szóval engem ez a hozzáállás tud kimozdítani. Azzal semmi gondom, hogy ha valaki rosszul játszik, de a hozzáállása jó és csapatként halunk meg, tehát mindent megteszünk, amit tudunk. -
PuMbA
titán
válasz
grimm2015
üzenetére
Én csak alapvető dolgokon elégetlenkedek néha, hogy a drake, baron, mintha láthatatlan dolgok lennének a csapattársaknál, azaz nincs csapatjáték :) Sokszor haltunk meg a drake, baron körül, mert az ellenfélnél 5-en képesek együtt dolgozni, míg nálunk nem és 2-en ott sincsenek. Lol kliensben a map control statisztikám Platina szint körül van és jópár meccsünk ment el ezen, hogy az ellenfél ellopta előlünk a baron-t és nyertek.
-
Dewo
aktív tag
Aki régóta LoL-ozik annak ez egy örök klasszikus [link]
Hova fut a mundó? SEHOVA!
-
grimm2015
senior tag
Ha funra játszol, akkor nem értem, hogy miért elégedetlenkedsz egyfolytában...
Mindig a csapatod a szar, de semmi részvételed nincs a meccsek nagy részén, a kimenetelében viszont sajnos van.
Bami cinderrel kezdtél nautilussal (megint), ez is csak a funt igazolja, ezért voltál (megint) utolsó a csapatodban, pedig elvileg voltál goldban, mégis totálisan kezdőként viselkedsz.
Biztosan a csapatod többi tagja is örül, hogy funolsz. Ugye, hogy nem az afk kellene kibannolni... A vicc az, hogy ~50játékból ~50%WR mellett supportal, mindössze ~36% részvételed van a meccsekből, nagy részt kezdők mellett/ellen.A felismerés sokat segít, nekem is úgy sikerült CSAK feljebb jutni. (Nekem is mondták, ITT IS,, és mentegetőztem, és a csapatban kerestem a hibát, csak a saját játékodat tudod javítani, másokét nem.)
Részemről ennyi.
-
PuMbA
titán
Közben rájöttem, hogy hülyeséget írtam. 0 / 11 / 12, P/Kill 34%. Ez a KDA-s meccs volt az, ahol a semmiből hoztuk vissza egy szétfeedelt Illaoi ellenében. 4-en mentünk rá sokszor, mind meghaltunk. 4v1-ben. 75k damage-et tolt, nagyon smurf volt. Na most ha végignézzük a meccset, akkor látható, hogy nagy részben nekem is volt köszönhető a meccs, ami a platina smurf a csapatomban írt, hogy milyen jó volt velem játszani. Na ennyire van értelme KDA-t nézni, semmi, mert nekem ez az egyik legkedvesebb meccsem volt mostanában

-
PuMbA
titán
Én fun-ra játszok és nem eredményre, szóval egyáltalán nem érdekel a KDA-m vagy semmiféle statisztika meg hogy mit lehet vagy nem lehet belőle kilolvasni. A statisztikában pl. nincs benne, hogy sokszor majdnem az inhibig bevertek minket, aztán onnan fordítottuk a meccset és hogy közbe meg néha AFK-ztak a csapattársak, mert elegük lett belőlünk, a "béna" botból. Ezek a jó játékok, amikben ott az izgalom, a fordítás a semmiből. Én ezekért játszok, nem a hülye statisztikáért.
-
PuMbA
titán
válasz
grimm2015
üzenetére
Amikor a platina smurf csapattársal játszottam azt mondta, hogy az egyik legjobb Nautilus vagyok, akivel játszott. Ez volt a 2 / 7 / 25-ös meccsem. Azt is nézd meg, hogy tankkal sok esetben majdnem annyit damage-elek, mint az ADC-m
Természetes hogy meghalok, mert tankkal elég nehezen jövök ki a sok CC hegyből, ha egyszer elkapnak és az ADC-m meg ott napozik közben. -
kistusik
tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Nem vagyok meglepődve
szándékos volt, mert tudtam hogy magamtól nem hagyom abba, ezért kértem kényszer pihenőt. De 1x már kaptam ezért 2 hetet... azt hittem most perma jön. De nem 
-
grimm2015
senior tag
Szerintem a legnagyobb probléma (pláne a tiéd), az önkritika hiánya. Sok meccsen még a kezdők közt is gyengének számítasz, ~ 10 játék 2.06:1 (38%) ~ 29 játék 1.64:1 (39%) részvét suppal, az baromi kevés.
Ezek az eredményeid a játékok felében.... 1/8 1/11 1/7 1/9 2/15 0/6 0/10 1/9 2/9 1/7 0/11 1/7 1/6 én úgy látom, hogy neked nagyon nem megy. -
válasz
kistusik
üzenetére
Kulcsszavakat figyel csak

Ha nagyon szépen megfogalmazod a cifra mondandód, az égvilágon semmi nem fog veled történni. A bűvös hárombetűs szóért instant bant kapsz, azon ne lepődj meg
Kár, hogy így működik... Legalább a valami figyelmeztetést adhatna a rendszer ha sok reportot kapsz, lehet az is segítene általánosságban ezeken a dolgokon. Vagy a chat bant többször kéne osztogatni. Persze annak is leginkább annyi a visszatartó ereje, hogy resetel Honor 1-re. Szezon végefele azért tud fájni.
-
olloczky
senior tag
Mostanában nekem is megy a szekér, volt egy 8 wines szériám. Már silver 2-ben vagyok. És ritkán találkozok smurf-el, nagyon ritkán.
-
Aksomatic
senior tag
-
PuMbA
titán
[link] Nekem most eléggé megy. Nautilus és Maokai supporttal aratok. Ezekből a meccsekből egyébként többet majdnem megnyert az ellenfél, mert képtelenek voltunk sokszor csapatként működni. Voltak emberek, akik single player-eztek állandóan vagy sosem vártuk be egymást és mindig mentek előre és így egyszerre 5-en sosem voltunk a pályán.
A legnagyobb probléma a játékosok többségénél még mindig az ego. Egyszerűen nem akarnak csapatban játszani, nem értik, hogy ez egy csapatjáték és csak én, én, én módba tolják. Sajnos ez nem az a játék, bár szívesen venném, ha ezek az emberek elmennének valami single játékot tolni, ahol csak magukra figyelhetnek és ami jót tesz az egójuknak.
-
grimm2015
senior tag
Nekem is Pech szériám van, 20ból 15 lose, de biztos figyeli az afk-t is, mert még mindig nem sorolt vissza, 6 meccs óta rajtam van a sárga jel, ebből 4 ace és 6 lose .
De ezek között voltak azért jó játékok, de több az egyoldalúan elhúzott meccs. -
nuke7
veterán
válasz
kistusik
üzenetére
én is letöröltem most

promo eddig 0-8 vagy 0-9... majd ha kicsit rendeződnek a dolgok meg lehet újra próbálni, de amíg tele van smurffel meg unrankeddel a silver alja nem látom értelmét... (és itt az enemy-ről beszélek... nyilván amikor én azt mondom, h nekem elég volt mert esélyünk se volt a meccsen, a többiek mennek még párat is 5v3-at játszanak, meg ilyenek...
úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy a játék nem szeretné, hogy játszak vele egy ideig
) -
kistusik
tag
válasz
Lokids
üzenetére
Hát hogy őszinte legyek, megelégeltem a játékot. Az elmúl 1 hét statisztikám
Win 9-30 Lose
Gold promóból Silver 3.
Utolsó meccsem:
Top 5/12
Adc 2/14
Supp 3/14
Mind ezt úgy, hogy én voltam a JG.
Blue, béka, farkasok, top gank. Toposunknak meghagytam a killt+farm.
Red, gank bot. Ott is behúztunk egy double killt + farm előny. És ez lett a vége
És az utóbbi 1 hétben ilyen meccseket toltam. Volt amikor én voltam a szar. De többségében nem rajtam ment el. Amióta új itemek vannak, elment a balance a játékból. Valamint a matchmaking sem a legjobb. Volt hogy platosokat hívott be ellenünk meg ilyenek. Nálunk premade, srác haverjával rankedezik, aki lvl 3x valamennyi és yone topozik, de azt sem tudja, hogy ez mi fajta játék.
Szóval ahogy régebben is írta már valaki, van aki már függés miatt játtszik és nem az élvezet miatt...
De hogy a kérdésre válaszoljak, ingame nem sértegettem senkit, de végén Lobbyban 1-2 sort írtam a Riotnak címezve, meg toltam 9 reportot, ott is ctrl+c ctrl+v. Riotnak címezve pár cifra sort, hogy matchmaking nem úgy működik szerintem ahogy kéne meg a balanceal van probléma. És itt már úgy voltam vele, ha már lúd legyen kövér. Írtam nekik, hogy permázzanak már ki. Meg a végére odabiggyesztettem azt a bűvös 3 betűs szót szintén riotnak címezve. Bezártam a Lobbyt, hogy hőskapszulát nyissak. 3 volt benne, másodiknál már feldobta az ablakot. Szóval jah valószínűleg bot figyeli a kulcsszavakat mert kb 30 sec alatt jött az üzi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondd azt, hogy jobban járnánk azzal, ha nem mennék oda a drake-hez, de aztán meg ugyanúgy bedarálnak minket és vesztünk.
Ilyen gond eddig silverben azért nem volt, legrosszabb esetben is egy flash+Q+E+ulti mindig megtette a hatását, de most abból is vajsimán kijöttek.
szeretnék már kikerülni innen de nem nagyon találtam meg még a receptet pedig tanulom illetve próbálkozom
supp 1-9 wardot senki nem ismeri ahogy az ss-t sem
nagyon lehangoló ilyenekkel foglalkozni és a pláne, hogy egymás után 10-11 meccs is ugyan ez megy hát ha ez nem direkt akkor semmi sem az

érdekes.... biztos én lettem szar annyi győzelem után xD
még mindig az a célom, hogy kijussak valahogy az elohellből és tanuljam a játékot így jó pár év után is xD és rá kell jöjjek, hogy mindig van mit és nem az új tárgyakra meg ilyenekre célzok