Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
Külön MMR stb, de azért ez mindent elárul a jelenlegi ranked rendszerről.
(1,5mill pontos master yi)
Akkor most szégyen a hardstuck
?
Persze meglehet magyarázni, hogy nem veszi komolyan, 640 játékon keresztül... -
PuMbA
titán
AFK-ról a meccs kezdése után 10 perce pedig ne is beszéljünk, mert ez lett a vége, szóval a mai napi játékomnak is annyi. 3 év kihagyásom után a RIOT még mindig a béka segge alatt van a játék kordában tartásából. Miért nem lehet 3 napra kizárni azt, aki AFK-zik vagy kilép? Tök egyszerű
Azt hiszem mehetek vissza hibernálni magam... -
PuMbA
titán
Lehet mostanában játszani? Tegnap 4x léptek ki champ select-ből, ma tartok másodiknál. Ja és a meccs indulása előtt, amikor már mindenki kiválasztott mindent. Illetve szinte állandóan "i cant play mid, can i top" meg Cho'gath ADC? Rászabadultak a hülyék karácsonyi szünetben a játékra...
-
tenaijo
tag
válasz
Entonik
üzenetére
Minden season kezdetekor soft reset van. Régen megvolt a képlet ami alapján nagyjából meg lehetett mondani becsült mmr alapján, hogy meddig vág vissza, de mára már teljesen off a dolog.
Egyik seasonben egy p1-ben végzett accom d2 körül lett preseason végére, és a 10 besoroló után p1-ből kezdtem, úgyhogy ha nem változtattak a rendszeren azóta, akkor van értelme rankedezni ilyenkor is.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kb pont mindegy, hogy S1 75pont, vagy gold4 0val.
-
Entonik
junior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Jézus
-
grimm2015
senior tag
válasz
Entonik
üzenetére
Ez olyan, hogy utolsó 20ból 16nyertem, és 75ről már 3győzelem kellett vissza 13 11 11 pont, de ennek megfelelően 10pontom van.
Ugye a játék elvileg az MMR miatt visszafog, de mivel alig van vereségem, így ott is keveset von(na) le, de ezek szerint csak nem mindegy mikor veszítesz.Enigma1945
Már nem számít, hogy feljutsz-e, úgyis nem sokára nullázzák, és ugye ilyenkor mindig lentebb kezdesz. -
Entonik
junior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Jungle Xin?
-
Enigma1945
őstag
Az érzés, amikor a troll Xin ,aki 0/20-ban végez, és miatta elbukod a gold promót.. Felbecsülhetetlen..
-
Entonik
junior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
ha 2:1 arányban nyersz akkor lehet folyamatosan felfelé haladni nem?
-
grimm2015
senior tag
Jó ez a promó nélküli feljutás, de visszaesésnél miért is ugyanúgy 75re rak?
Oké hogy 11-12 pontokat kapok meccsenként +ba de vereségnél is csak 13vont le. Így megint vesznek el a pontok... -
nuke7
veterán
válasz
Entonik
üzenetére
pontosan
ez egy káros szendvedély, amit kordában lehet tartani.
(pl. én nem solozok pár éve, meg is lett a gold flexen, csak haverokkal játszom, így kicsit jobb a játékélmény és kevesebb a negatív de azért ez a játék kihozza mindenkiből a rosszabbik énjét egy idő után
) -
olloczky
senior tag
Fu mennyi negativ komment :( ... meg a srac haverjai is. ha ennyire nem szeretitek, miert játszotok vele? Ertem, hogy van rossz oldala, de miert ezt kell kiemelni egy kezdo reszere? Ha vki jogsit szerez, azzal kezded, hogy naponta tortennek halalos balesetek az utakon? Mintha nem akarnatok, hogy o jol erezze magat, vagy meg akarjátok fosztani a jatek elvezetetol. Nekem ez kicsit fura..
-
válasz
Entonik
üzenetére
Van egy pont amikor már kicsit tudsz játszani, de még nem rendesen.
Akkor jó a játék.
Erre a szép pár órára fogsz visszaemlékezni évekig amikor csak farmolod a meccseket végeláthatatlanul.
Gyűlölöd az egészet de az a pár jó játék emléke elhiteti veled, hogy te ezt valaha élvezted.
Jó játékot!
-
nem_tom
őstag
válasz
olloczky
üzenetére
Igen-igen. Akkor csak annyit kérdeznék, hogy a rúnákat már nem megvenni kell BE -ért, igaz? (nagyon fura nekem, legutóbb mikor felmentem még IP volt
)
A pénzes dolgok nem motiválnak.
Köszi!
#63050kistusik: Keleti régiónál egy fokkal biztos jobb. Bár én magyarokkal se nagyon szeretek játszani. (bocsi, kövezzetek meg
) -
válasz
Entonik
üzenetére
A hősöket kell megismerni, a korlátaikat. Mit bír el amivel játszol a többi ellen és mikor kell visszavonulni még időben stb. A map awareness pedig e legfontosabb. Pl. ha nem tudod hol van a többi ellenség, akkor hiába van low hp-ja a célpontnak ne állj neki üldözni ismeretlen terepre. Főleg ha senki sem követ.

-
Beni97
őstag
válasz
Entonik
üzenetére
Van egy streamer aki ha jól tudom koreába játszik(vagy valahol keleten ahol robotok játszanak kb), és az egyik "legkönnyebb" hőssel, Master yi-vel is viszonylag jó div-ben van(diamond-plat). Meg sok streamer szinte alig játszik pár karakterrel.
De ha azt nézzük Kiss Ádám lol streamer is volt már nem egyszer challenger és kb 5-6 main karaktere van amivel kikerült oda.
Szóval hiába van a játékban 150 hős, ha kb 5-el tudsz játszani már jó is vagy.
Sokkal fontosabb, hogy a macro tudásod jó legyen. Ehhez viszont idő kell.Nekem megvan minden hős, vannak main karakterek is, viszont sokszor előfordul, hogy olyan helyen játszom olyan karakterrel, amivel szinte alig tudok csak mert ahhoz van kedvem(persze rankeden
). -
Entonik
junior tag
De az nagy hátrány hogy rengeteg embernek sok hőse van,és erősebbek nem?
-
kistusik
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Őszintén? Már bánom, hogy a barátaim rávettek, hogy próbáljam ki.
Függőséget okoz, annak ellenére is hogy tudod hogy egy sz*r és felidegesít a community. 

Szerk: Egyel fentebbi hsz-re ment.
-
Enigma1945
őstag
Simán érdemes. Nyilván nem egy hét alatt fogod elsajátítani a játékot, de szerintem ha figyelmes vagy, hamar belerázódsz! Vannak videók is az alapokról.
-
Entonik
junior tag
Hello, új játékosként mennyire érdemes belevágni a lol világába ?
-
nem_tom
őstag
válasz
olloczky
üzenetére
Hát most a belerázódás megy. Indítottam egy új acc-ot, letoltam a tutorialokat, meg körülnéztem mostanin meg a régi profiljaimon. Még egy kicsit szoknom kell a sok újdonságot, meg rendesen visszarázódni a játékba.
Például ilyen infókra voltam kíváncsi, hogy látom a rúnákkal kapcsolatban történt valami változás. Természetesen az összes új karakter meg patch-et nem szándékozom kikérdezni senkitől 
#63043kistusik: Emlékeim szerint a fordítás minősége volt a problémás, de nem tudok referálni, ki sem próbáltam, ahogy most sem. Végül régi jó szokásomhoz híven EUW -re mentem föl, ott sajna nincs magyar. Bár olyan szempontból nem bánom, hogy így legalább kicsit karbantartom azt a minimál angolom.

-
grimm2015
senior tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Mivel autofill többnyire nem is tudja a feladatát, meg le is szarja, így többnyire az a legjobb megoldás.
Jelenleg a leghálátlanabb szerep a solo adc (annyira, hogy akár tiert is jelenthet).Érdekesség 1/14/2 Lv16 Nasuson leöltem magam torony alatt, úgy hogy én Kaisával Lv18 17/7/9. Bloodthirster maxon, ulti + heal és kite és a minion wave is nekem kedvezett

Tegnap óta 9 meccset mentem Kaisával ismerősömmel, ő supportolt, (Tier különbség van köztünk javamra) ég és föld, pedig nem is mikrofon toljuk, csak ping. Egyetlen nyerthetetlen meccset buktunk 2/12 és 2/14 jg/mid.
Soloba nem láttam kiutat, próbálj keresni egy duo partnert, adcként lehetőleg suppot. Teljesen más lesz a játék.

-
Ganz-[HUN]
addikt
Mondja már meg valaki mi a f*szomra jó a rohadt APC support yoloq-ba ha autofillel a gyerek? Utána meg ugat hogy miért nem csinálsz semmit ADC? Miérnemmész? Reportadc meg minden. Nem játszom valami jól de 10/1db normális APC supportot kaptam eddig bárkitől is.
-
kistusik
tag
válasz
nem_tom
üzenetére
Miért ne lenne érdemes a magyart? Nem értem amugy, hogy sok embernek mi baja a magyarral. Magyar ember vagyok miért lenne szégyen magyar nyelven játszani? Sokan kinevetik azokat akik magyarul játszanak. Én személy szerint nagyon örülök, hogy végre van olyan játék aminek van magyar szinkronja.
-
Enigma1945
őstag
Nektek is volt olyan, volt egy társatoknak szarakodott a netje a játékban, és 5 percig csak azt hallgattátok, hogy X,Y kilépett a játékból? folyamatosan ez ment, 2 másodpercenként.

-
grimm2015
senior tag
Jah A Nautilus Q kiszed a fal mögül, pláne, hogy a tereptárgyakhoz húzza magát
-
Beni97
őstag
Meg ha jól tudom a spelleknek is nagyobb a körvonala mint ahogy látszik. Pl egy thresh Q.
[
]
Bosszantó meg minden de hozzá lehet(kell) szokni, mert ezeket nem hiszem, hogy könnyű lenne megcsinálni.
Viszont ott van a Naut Q amire szerintem nem létezik szabály az még a fel mögül is kiszed ha nagyon akar. -
kistusik
tag
Na sikerült link formályában. Aki még nem nézte meg, annak érdemes. Jhin egyébként pont hogy most op. Minden adc item critet ad.
-
minek?:S
őstag
válasz
üzenetére
Egyébként engem a bugok mellett/helyett inkább a fantasztikus hitboxok idegelnek fel. Nyilván nem várom el, hogy tökéletesen illeszkedjen a karakter körvonala a testéhez, hogy csípőből kerülgessük a Jhin ultikat, de azért van pár képesség, ami szerintem egy kicsit túl van tolva(nem beszélve amikor 2 minion között nem tudok elmenni és elkezdek rángatózni, mint aki áramba nyúlt.. ja és persze ilyenkor halok meg/menekül el az enemy
).
Tekintsünk el olyan dolgoktól, hogy helyezkedés stbstb. A Morg. Q-n nagyon kiégtem.. nem sokkal utána az a Jinx ulti überelte. Az első képet még szódával és egy szál cigivel meg lehet emészteni, de azért szerintem a második kép bőven túllépte a jó ízlés határát, hiszen konkrétan majdnem még egyszer beférne egy Jhin a karakterem és a Jinx ulti közé. -
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én az utóbbi 1-1,5 évben Jhinre kaptam rá nagyon. Jelenleg a második legtöbb pontom vele van, 330k és nem úgy néz ki, hogy kezdeném megunni(bár az is tény, hogy még mindig nem érzem olyan erősnek, mint a tavalyi seasonben), még nagyjából azonosulni is tudok a karakterével.
Boldog karácsonyt!
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Körülbelül 6 éve nem nyúltam már a játékhoz. Valaki tudná nekem összegezni a főbb változásokat?
Illetve érdemes a magyar verziót használni? Régen lebeszéltek róla, nem tudom azóta javult e a helyzet.Köszi!
-
Enigma1945
őstag
Pentakillekben gazdag boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

-
olloczky
senior tag
Nagyon sajnálom, hogy nincsen téli map
boldog karácsonyt srácok! 
-
grimm2015
senior tag
Ezt a samirát tényleg ennyire kiherülték az utolsó frissítésben? Egyszerűen semmit sem ér.
-
kistusik
tag
válasz
olloczky
üzenetére
Visszatérve a Skill shotokra, van egy YT csatorna a LOL analyst. Valamiért törölte az összes videóját pedig hasznos videókat csinált, volt egy skillshotos videoja is. És ott nagyon jól bemutatta, hogy a map 3d-s és hogy vannak szint különbségek. Pl folyóba ahogy bemész, vagy bázisból kijössz. Stb... és ilyenkor mellé mehetnek a skillshotok...
https://www.facebook.com/watch/?v=2408107496149178
-
Enigma1945
őstag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Naaa, az király hős, én is ki akarom próbálni, ha jól emlékszem a Pulsefire Shen skint egyszer megkaptam, de sose nem toltam még vele.
Az ultija nagyon király.
-
1NST1G8R
senior tag
Ha valaki tolja itt esetleg a Wild Rift-et (LoL mobilra) és keresne csapatot, vagy ranked duora partnert, akkor 1NST1G8R#EUW néven megtalál EUW szerón. Nyitottam egy topikot is szerveződés céljából.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hali,
Nekem Shen az egyik ilyen és azért mert vele elég izgalmas játszani, taktikázós leginkább ivl 6 után. A másik ilyen pedig Zed mert broken és nagyon szép playeket lehet vele csinálni
Szerk.: Illetve Syndra akit nagyon szeretek Best3 champ számomra
-
Enigma1945
őstag
Nektek melyik az a hős, akivel sok sok órátok van, de nem unjátok?
Azt mondjátok miért nem játszottatok vele előbb? -
Enigma1945
őstag
Pantheon supp nagyon adja!

Főleg early gameban
-
grimm2015
senior tag
Tényleg így elvitte a Cyberpunk a játékosokat? Pakol össze drafton mindenkit mindenkivel, 3v5 és a 3fős csapat nyer... Így számolva azért...

-
olloczky
senior tag
válasz
kistusik
üzenetére
az bebaszna
érdekes, hogy az elmúlt 8 év alatt szerintem sosem találkoztam buggal. vagy csak nem tűnt fel. nyilván, olyanok vannak, hogy baszki annak a skillshotnak még el kellett volna kapnia az enemyt de ezen kívül nem nagyon.

mellette meg látom, hogy redditen folyamatosan megy a (jogos) panaszkodás ilyen-olyan bugok miatt
-
kistusik
tag
Amugy nektek is vannolyan, hogy a másik irányba flashel a karakter nem a kurzor irányába?

-
kistusik
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Jo neked. Gold eune jön folyamatosan midre

-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Elmentünk Cyberpunkozni.
-
Beni97
őstag
Most ez a Rell ez hogy működik?
Játszottam vele pár meccset, de valahogy baromi gyengének érzem.
Az a W meg valami rettentő szar. Kicsit lassú, meg még blockolni is lehet.
Dmg nincs, cc nem nagy dolog, meg ahhoz képest, hogy frontline champ elég könnyen is hal.
Egyedül eddig a flash-ulti-w kombónak láttam értelmét benne de flash az ritkán van. -
grimm2015
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
De a yasuo mainok játszanak, minden játékban megy a flame.
Nekem most az a fájó pont, hogy egyszerűen a legtöbb meccsen boton sokkal gyengébb játékos van, mint a csapat átlag. -
Enigma1945
őstag
3 napja nem láttam Yasuo playert...Mi történt?

hiányzik már a feeder yasuo csapattárs
-
kistusik
tag
válasz
Zizi123
üzenetére
Ph discordról nem tudok, hogy lenne. Érdemes Twitchen nézelődni. Olyanokat keresni akik LOL-t streamelnek leginkább. Ha valakinek a közösségét szimpatikusnak találja, akkor ahoz csatlakozhat. Minden Streamernek van Discordja. Vagy pedig a LOL hungarynak is van Discord szervere ahol azt hiszem több ezren vannak. Bár azt a communityt nem ismerem.
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
A gyerekem nagyon szeret LOL-ozni, keresek 1 olyan kozoseget, ahol amikor O tud jatszani, akkor mindig talalna csapattarsat, hogy duo-ban menjenek. Sajnos a haverjai GTA-znak, es egyeb jellemzoen arkad jatekokat jatszanak, es igy inkabb elmegy veluk jatszani, minthogy azzal jatszana, ami neki tetszik. A PH Discord csatorna ilyen? Vagy van mas amit tudnatok ajanlani?
Koszonom. -
Kanczy
veterán
Abszolút egyetértek azzal, amit írtál, évek óta ezt hirdetem a topikban is. Ha mondjuk 10-ből 4 meccs fixen bukta a csapat miatt, akkor másik 4-ben kis túlzással afk is lehet, mert ez fordítva is igaz. A maradék kettőben van igazi ráhatásod, és nagyon nem mindegy, hogy azokon hogy játszol.
És tényleg remek teljesen pár hónap a gold 2, csak így tovább!

-
olloczky
senior tag
Pár hónap alatt gold 2 azért nem semmi
akkor sok sikert az új szezonban!A múltkor említettem, hogy kb a játékosok 80%a platinum alatt tarzókodik. most megnézem.. 88% iron-gold vonalon mozog
azért az nem semmi.. plat 9-10%, a maradék 1-2% van elosztva dia-challenger között. -
Sedos
csendes újonc
Sziasztok!
Olvasgatom néha ezt a fórumot, gondoltam leírom én is a tapasztalataimat.Körülbelül augusztus óta játszom a játékkal, előtte semmi tapasztalatom nem volt vele.
Sokan panaszkodtok a rossz teamre, hogy ezért nem tudtok feljebb menni stb, nyilván sokan írják erre válaszként hogy magatokban van a hiba. Szerintem valahol a kettő között van az igazság. Vannak meccsek amiket nem lehet megnyerni, másoknál pedig dönthet az, hogy te hogy állsz hozzá.Tényleg nincs túl sok tapasztalatom a játékban de gondoltam előszezonban kipróbálom magam rankeden is, legalább mmr javításnak jó lesz, meg hát a szintemen lévő ellenfelekkel játszhatok.
Alapvetően support man vagyok, DE a besorolókat jg-be mentem végig, mert onnan azért nagyobb impactem van a játékra. és bíztam magamban hogy el tudom ezt a "terhet" viselni.
Két champet tudok nagyon ajánlani mászókázni.
Jg: Mundo. Nem számítanak rá, Nagyon jó clearje van, erős is, tankos is, szerintem sokat nem kell magyarázni. Fleet Footwork-el és ghosttal játszottam, így gankelni is viszonylag egyszerű vele, később pedig kb megölhetetlen. Nem nagyon számítanak rá ezen a szinten.
Support: Leona. Gondolom nem kell magyarázni, sztem egyértelműen pick/ban champ, iszonyat erős jelenleg.
Ha valaki heal-shield supportot szeret játszani, akkor esetleg lulu, egy moonstone-al tengernyi healt ki lehet osztani egy tf-ban
Jelenleg gold2, aztán meglátjuk új seasonben mennyire fog menni. Addig ki kéne tanulni Rell-t, nekem iszonyatosan tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?
Azt hiszem mehetek vissza hibernálni magam...

lvl15 eddig még nem volt troll.

boldog karácsonyt srácok!