Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz
DonTuros #46579 üzenetére
Pedig a supportnak sem rossz dolog a kill. PErsze az adc pénzéhesebb, de az tud farmolni is.
PL sonával sokszor elszoktam vinni a kill-t az adc elől. És nem azért mert rosszat akarok az adc-nek, hanem azért, mert 30-40% hp-ról bármelyik adc-t kinyírom Q+AA-val. Viszont ha nem ölöm meg, hanem csak ott állok várom, hogy a heal cd töltsön, akkor tuti meghalunk mindketten. Úgyhogy inkább elviszem.
Persze ilyenkor jön a szokásos KS szöveg. De valahogy senki nem érti meg, hogy Q+AA 3-4x akkorát üt, mint az adc aa-ja. Persze ha nem használom a Q-t, akkor meg az adc meghal, majd mivel egyedül maradtam, akkor persze már emgölöm az enemyt, de akkor is kapom a flamet, hogy miért nem védem meg.
Úgyhogy soloQ-ban le szoktam szarni az adc-t, mert nem ismerem, nem bízom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest