Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CraBByzzz
aktív tag
Srácok, rankeden miért van az, hogy a silver 2-mmel full gold csapatot kapok magam mellé, ellenfél meg plat5-gold keverék???
-
hugi0
őstag
Amikor ranyomtok a "jogi nyilatkozat"- elfogadasara azert belenez valaki ?
- ott is eleg sok modositas volt.
Kaptam egy mailt, hogy letolthetem az alfat. (Nem jelentkeztem.)
Letoltom inditom beirom user pw kombot, erre kiirja, hogy nincs jogosultsagom.
) -
Kanczy
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Van azért jó pár erősebb champion jelenleg a játékban, de egyáltalán nem rossz. Ráadásul nem szokták ismerni igazán, ez pedig taktikai előnyt ad neki

-
Yodamest
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Nagyon erős a Swain, nem olyan könnyű mint Annie, Malza, de sztem nem egy nehéz champ ő sem. Annyi a lényeg, ultival berongyolsz a teamfightba (csak okosan
) aztán osztod az áldást. Mindenképp tankos mage itemeket kell rá venni, tehát roa, rylai, liandry, amik hp-t is adnak és akkor nem halsz meg. Sőt én nem riadok vissza attól sem, hogy vegyek rá egy sunfire capet + spirit visaget ezek mellé és akkor végképp atom tank lehetsz, fleg, hogy az ulti heal miatt gyakorlatilag halhatatlan is leszel (+25% heal a spirit miatt ugyebár) -
Yodamest
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Malzát vegyél midre, elképesztő erős champ mind 1v1-ben verhetetlen mind teamfightban lehozza.
-
kenwood
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Meresz.
Az ultija melee rangeben sebez folyamatosan,ezert gyakran be kell menni a surujebe,amit egy magussal csak nagyon okosan tudsz instant halal nelkul megtenni.
Mindenkepp a nehezebb karkaterek koze sorolnam.
Szerintem kirpobalas nelkul nem erdemes megvenni.
Mar csak azert sem,mert az nagyon fontos,hogy tudsz-e az adott karakterrel agressziv laner ellen is jatszani,farmolni.
Ez pedig 1-2 videobol nem fog kiderulni.
Vasarlas elott ki kell varni ,mig ingyenes az adott hos,es 8-10 meccset letolni vele. -
Sordoran
addikt
válasz
jkrisztian
üzenetére
Merésznek merész, de életképes lehet. Nem annyira ismert/játszott champ (nem meta), szóval low elo-n simán lehet, hogy az ellenfél nem tudja teljes egészében "mivel van dolga". Valamint low elo-n a skill többet ér még gyakran, szóval ha ügyes vagy vele, akkor easy. Nekem egyik ismerősöm Swain-t ajánlotta mikor elkezdtem játszani tavasszal, hogy vegyem meg és ggwp, nem tettem, mert nem volt szimpatikus a hős. Múlt héten ingyenes volt, kipróbáltam, és jah, egész fun, de nem rohanok váltani rá.
Ha telik rá, miért ne, de én kipróbálás nélkül nem vennék egy hőst se, és akkor is csak 6300 IP-set vennék akciósan RP-ért (az IP/RP arány miatt). -
jkrisztian
aktív tag
Swain most éppen akciós, tervezem, hogy megveszem, szimpatikus champ. Mit gondoltok egy kezdő midesnek mennyire merész vállalkozás?

-
Kanczy
veterán
Távolabbról osztás és Jayce tökéletes páros. A kit-je fele ranged, és mid-late game egészen undorítóakat poke-ol a champ egy E+Q-val.
Nekem is tetszik a Bard skin, de már van egy (Elderwood), a Snow Day pedig jobban bevjön, szóval ha már vennék egy másikat, az lenne. Trundle-re még nincs semmim, és néha-néha játszom vele, Nautilus-ra pedig Warden van, de nem szeretem annyira. Bár mostanában magát a champet sem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plata
félisten
válasz
Kanczy
üzenetére
Nautilus nem rossz,de ami nagyon poén az a Bard Bard.

Karthusnak kéne nekem valami jó skin,de ez sem tetszik igazán.
Többi hős meg nincs meg,csak Karthus,Sejuani és Nautilus.
Jayce megvételén gondolkodtam már,de én szeretem az olyan hősöket akik egy kicsit távolabbról tudják osztani az észt.Jayce nem tudom mennyire jönne be. -
Kanczy
veterán
Minden egyben PBE-ről. Skinek, assassin update, jungle változtatások

-
Beni97
őstag
válasz
Beni97
üzenetére
Az a talon w és r effekt nagyon tetszik. Ahogy elrepül pörög aztán vissza. Főleg a hang.
Az e szaltó meg elég furcsán néz ki így a lolba, nem tudom miért. És ahogy nézem nincs rajta cd csak 1 falszakaszt nem lehet 2-szer átugrani. Remélem sok manába fog kerülni mert rohadt op meneküléshez. Vagy nem tudom ne lehessen flash vinni neki
.A többit nem is sorolom mind egy basz* gép és rohadt op lesz így elnézve. Vigyázni kell az ad carryk-nek de nagyon. Talál még a tankok sincsenek biztonságban. Bár nem igazán örülök neki.
-
Beni97
őstag
válasz
kentucky
üzenetére
És közben láthatjuk az Assassin Update-t
-
Beni97
őstag
Úgy néz ki, hogy dec 6-án kezdődik a seasen 7. Nem értem miért ilyen hamar. Idén január végén kezdődött ha jól emlékszem.
-
kentucky
őstag
Na nekem is elfogadták az alfa kliens jelit
Már hirtelen azt hittem PBE-re jutottam be. -
kenwood
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
terjunk vissza erre 1-2 honap mulva

-
Darko_addict
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Nem lesz később, Kenwood. Marad a sima, egyszerű usereknek szóló PvP.
Szerintem régen játszottál unranked PvP-t, mert feláldozni a saját haladásod egy random (megbízhatatlan) ADC miatt, NAGYON kockázatos!
Én csak magamban bízok, meg, ha vannak még ismerőseim, akkor azokban. Ráadásul Vel'Kozzal is könnyen ki lehet építeni egy hosszú meccsen Baronnal 990+ Flat AP-t, szóval lehet vele ölni is.Na de mindegy, ez a téma tovább ment, mint gondoltam. Én nem hagyom farmolni az "ADC"-t csak azért, mert ő az ADC (közben lehet annyit nem tesz meccshez, mint a minionok). A legeslegelső kérdésem is arra irányult, hogy Vel'Koz, mint AP Carry kivel boldogul jobban - egy hasonló sebzésosztó ADC-vel, vagy SUP-pal.
Tudom, egy szint felett nehéz ilyen egyszerűen gondolkodni, de ez a felállás.
Mikor a csapatban van kettő dzsungeles, vagy épp topon vannak ketten, te meg lent harcolsz egy SUP+ADC ellen, akkor érzed, hogy mindegy, csak magadra számíthatsz és próbálod kihozni a legjobbat a dologból. -
RangerFox
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
De most akkor supportként is farmol vagy mi?
Elnézést, mezei játékos vagyok, nem értem az efféle low level tactikokat... Most látom a printjét, már mindent értek.. -
kenwood
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Itt meg lehet,hogy belefer,de kesobb mar az lesz,hogy lemesz botra valami adc melle.farmoltok ketten.
Ha nem kezd el balhezni az adc-d,akkor az lesz,hogy
Enemynel van egy rendes support,aki nem farmol meg mondjuk egy vayne.
Te adcdnek lesz a 20. percben 50-60 farmja,vaynenek meg 120.
Elnyomod a combodat,vayne egy Q-val kikeruli,majd 5 lovesbol megol mindkettoket.
Nekik meg a support 100% hp,vayne 70-80. -
Darko_addict
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Nem tudom, hogy ez a hozzászólás ellenem, vagy mellettem szólt.

- Nem akarok frenkizni, hogy hol voltam és hol nem voltam, de angolul tudok.
- Caitlyn nem szólt semmit, de szó szót követve beismerte, hogy használt auto last-hit csalást, "de ő úgyis ADC", szóval neki jár minden farm - azt hiszik. Mindezt azután firtattam, hogy 0/3-ban volt még így is.Aki szeretné, annak el tudom küldeni a trainer bemutatóját, de ide etikai okokból nem akarom posztolni.
Sima, gyorsan kezdődő Vak módot szoktam játszani, ergo az viszi a role-t, aki hamarabb beírta.
Én úgy érzem, Vel'Kozzal megtaláltam a helyem boton.
Annyiban mókás, hogy jellemzően akkor volt sok halálom, míg nagyon jó dzsungelesük volt, aki sokszor meglepett hátulról.
-
kenwood
veterán
válasz
Kanczy
üzenetére
De vannak ott is.
Valszeg azert ment a balhe,mert a pick-ban resznel nem ertettek mit mond.
A legtobb jatekos csak angol szavakat ismer,es irkalja egymas melle, de egy present simple mondatot is keptelen helyesen/erthetoen leirni.Valszeg amikor meglatta caitlyn,hogy a supp nem hagyja farmolni,elszabadult a pokol.
-
RangerFox
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ezt nem vágom.
-
kenwood
veterán
válasz
Bowser
üzenetére
Lanen nem eleg a minionok mogott allni. Ha jokor eltol egy W-t a blitz,siman ott van melee rangeben1.5 sec alatt,aztan vagy beleallsz a knockupba,vagy futsz,es kapod a grabet
Nyilvan ezt nem lehet 0-24 csinalni. Ugy kell helyezkedni az adcdnek,meg az enemynek is,plusz a wave is szamit.
Mid gametol menekulesnel sem egy eletbiztositas,ha blitz fut utanad
Gondolom, mindenki talalkozott mar azzal a blitzel,akinek baromi mazlista napja van,mert akarmerre mozdulsz,mindig megerzi elore.
Onnan tudod,hogy szerencse, hogy ilyen tudassal nem a te ligadban lenne
Meg ugye ott a masik,nyilvan csapattars,aki 2-3 percenkent failel egy grabet,amugy meg csak nezi a farmolast,meg azt,hogy mar harmadszor oltek meg teged
Relic shieldet mindig akkor nullazza,amikor full hpn vagy,es sose uti le a canont.Mostanaban melee supporton az ancient coint preferalom.
Relic shieldet nerfeltek,ennel nem kell figyelni a cooldownra,es a hp regen miatt mehet az agresszivabb jatek,zonazas.Ha valaki surun supportol ,es lusta/feledekeny,mint en, akkor erdemes megnznie,hogy 15-20 perc alatt mennyi goldot hoz a relic shield,aztan ancient coin.
En A botrk ,meg a zold jungler item aktivjat is mindig elfelejtem,ezert az elobbi helyett BT pref van tankok ellen is
-
Sordoran
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Akkor megpróbálok kicsit máshogy betámadni. Lolsumo appal szoktam nézni, hogy mit ajánl adott meccsre, de persze nem hiszem el teljesen amit ír (volt hogy Katarina-val runaan hurrikánját ajánlott első tárgynak), és gyakran javasol olyan tárgyakat, ami inkább sebzés irányba visz Shyvana-val, de maradok a tankosnál szerintem. Titánhidra elsőnek pl. ad elég sebzést, de utána inkább tankosodásra összpontosítok, mert később teamfightokban mégis csak elől vagyok, és hiába van sebzésem, ha nem tudom kiosztani. Low elo-n meg hamar átmegy a játék (legalábbis én meccseimen) sok szereplős fightokba, frontline-nak meg nekem kell lennem. (hiába volt legutóbb egy malphite-unk, nem láttam gyakran berongyolni)
-
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
Beni97
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Amit ott látsz alul. Ott van a láda, a kulcs és utána jön a kék esszencia majd után a sárga esszencia. Champek véglegesítéséhez vagy hősismeret szint növeléséhez kell a kék esszencia, a skinek-hez meg a sárga. Úgy tudsz szerezni kéket, hogy ha ládából nyitsz hős és betöröd vagy boltba veszel 1700ip-ért champ shardod és kinyitod majd betöröd. Lvl6-hoz 2 token és 500 kék esszencia kell lvl7-hez meg 3 token és 600 esszencia.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
*Hőstöredék
A nyelvet/beszédhangot a játék újratelepítése nélkül lehet változtatni?
-
Kanczy
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kék esszencia kell még (azt hiszem összesen 500). Azt pedig champion shardok betöréséből tudsz szerezni

mica és Darko: Áh, értem. Csak fura volt a felállás valahogy, de gondolom akkor még nálad (Darko) nincsenek kötelező szerepek. Azok a jó idők

-
Darko_addict
őstag
válasz
Kanczy
üzenetére
Amikor csak lehet AP Carry szerepben játszok vele BOT lane-en.
És most kérdeztem a srácot, hogy ő APC-ként maga mellé kit szeret jobban: supportot vagy ADC-t.
Azért szoktam APC/SUP-ot írni a chatbe (draft mód), mert jól együtt tudok működni supportokkal és adc-kel is, szóval szinte mindegy, hogy ki jön, de egyiket sem akarom elijeszteni.
-
Plata
félisten
válasz
Darko_addict
üzenetére
Én egyszer voltam rankeden.
Mert elbambultam.
De rémes volt.Csapattársak végig egymást anyázták meg hasonló.Csúnyán vesztettünk és reportoltam mindenkit.
Csúnya beszéd miatt -
Kanczy
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Na várj, ezt most nem egészen értem. Milyen role-ban játszod Vel'kozt?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Bowser
üzenetére
Eddig csak három Ranked meccset játszottam, de már feladtam, hogy végig vergődjek a Bronze-on.
Egyik meccsen Rankeden próbálta ki az 5 perce vásárolt Jax-et JG-ben (állítása szerint) a user: 1/9 volt a meccs közepén, ellenben Lee Sin 5/1-ben úgy gankelt, hogy terrorban tartott minden lanet. Ezen felül volt egy 8/0-ás Riven ellenünk.
Második meccsen két csapattársam statja: 0/5, 0/7.
Harmadik meccsen (amiről írtam is) Caitlyn benyelt minden farmot, mégis 1/5-ben volt, csapatharcok elején nekem volt 14 farmom és 2/0/3-ban álltam, ami nem sokra elég, alig volt tárgyam.De nem hibáztatok senkit, viszont az a kegyetlen anyázás és flamelés, fenyegetőzés ami ment totál elvette a kedvemet az egésztől. PvP-n kevesebbet beszélnek, kevesebben érzik okosabbnak magukat másoknál stb. Kevésbé stresszes, mondjuk azt. Bár kb. két hete rájöttem, hogy kell lenémítani a usereket, szóval aki felidegesít, vagy hülye, annak az üzeneteit nem is látom.
-
Bowser
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Érdekes supp a Blitz

Bronz-Silver: utálják, mert nem tudnak beállni minion mögé farmolni boton. És az enemy aki használja is azt hiszi, hogy ennyiben kimerül Blitz.
Gold-Plat: Itt már be tudnak állni boton a minionok mögé, jobban kell az enemynek Blitznek figyelnie.
Dia+: teljesen máshogy játszanak itt. Míg bronze silverben mindent earlyre tesz fel a Blitz, addig a "diás" Blitz inkább lategame-ben parádézik. Szétwardol mindent és olyan helyekről grabbel, hogy kihullik a hajad. Vesztes meccset simán visszahoz. Pillanatok alatt 1v5 szituációt hoz létre az enemy kárára....
-
Yodamest
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Az csak jó ha mindkettőt játszod vele, mert legalább mindig elhozhatod a champet. Én is haverral szoktam botra menni, de ha ő adc akkor én inkább Tahmot hozok. Habár egyik meccsen, talán irtam is Malzával kellett "suppnak" lennem egy bug miatt. Az sem volt rossz, mert az ulti priceless és megvolt a damage csak hát védelmezni nem tudtam. Velkivel is suppként azért lehetnek gondok, habár nemtudom hogy tolod, de nem érzem úgy, hogy ha jönne egy gank vagy valami akkor megtudna védeni azonkívül hogy sebzi az ellent.
A supp azért supp, mert van valami CC-je vagy healje, ami egy komolyabb csapatharcban borzalmasan tud hiányozni ha nincs.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én Vel'Koz-t mainelem APC-ként (mikor barátom van miden, ~80%-os a winrate-ünk, szóval nagyon szeretem a champet), de még nem sikerült eldönteni, hogy ki a jobb mellém botra: ADC vagy SUP.
Early-be ADC be tudja fejezni, amit én elkezdek, Sup pedig tud támogatni, hogy kergessem, vagy lefogja és ütjük. Blitzcrank-et nagyon szeretem supportnak, ellenben ugyanannyira utálom, mikor ellenem van.
Neked mi a véleményed? Általában azt írom a chatbe PvP-n, hogy APC/SUP, szóval vegyesen jönnek mellém játékosok.
-
-
Yodamest
veterán
"Malza APC road to gold" című történetem kicsit megrekedt tegnap, mert jött egy kisebb rossz sorozat (3 lose) pedig már S1-promóba lehetnék. Sajnos színre lépett a 3-15-3 xin jungle meg hasonlók, enemynél a 10. percen 8 killes akali stb. de no problem, legalább kicsit küzdeni is kell
Részemről nagyon easyk a meccsek, tudom hogy külső tényezőn mentek el, szóval nem is bosszant, csak így tovább tart a feljutás. Na de majd ma hátha egyenlőbb csapatok lesznek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hamuuuu
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Abszolút teamcomp, fight szituáció függő.....Shyvanna és Zac is lazán ki tudja szedni backline-t. Azzal is nagy előny lehet, ha backline menekülőre fogja egy beugró zac vagy shyvanna miatt, ezáltal a Frontlinejuk beszorul a kamikaze tank és a csapata közé. Vagy éppen az ultik miatt tudja, olyan helyzetbe hozni - ha hátulról sikerül bekerülni - őket, hogy backline közelebb kerül, tehát a összsebzést rájuk is nagyobb arányban lehet kiosztani. Rajzolva lenne ez igazán érdekes
vizuálisan lehet jobban felfogható.
Szerintem jinx,zyra,ryze mid,shyvanna top, vi jungler teamcomp elég ütős. -
kenwood
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem sem Zac ,sem Shyvana nem alkalmas arra,hogy egy teamfightban kiszedje a backlinet.
Az inkabb az assasinok dolga,vagy mondjuk egy ultis olaf.
Nem eleg,ha be tudsz menni,kell egy menekuloterv is.Mondjuk veluk meg hagyjan.
En attol kapok agybajt,amikor a carrynek mondjak,hogy "focus adc,focusmid"
Ja,persze,majd besetalok Ashe-el hatra,es bizom benne,hogy legalabb 1 loves betalal a carrybe,mielott szetszaggatnak
Nyilvan van egy prio,de sokkal ertelmesebb kiszedni a frontlinet,es varni,hogy valaki out of position legyen,mint tovabb feedelni a carryket naluk. -
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát te meghalsz úgy hogy közben az enemy elfogy akkor bőven megérte. Ilyenekre ne is gondolj, hogy ne haljál meg a csapatért ha tudod, hogy nyeritek a harcot. Főleg, hogy igazából tank vagy és védened kell a carryket azzal, hogy tankolsz nem is gáz ha meghalsz. Persze annak is van értelme, hogy egy kicsit visszahúzódj, de ne elfuss. Egy kicsit visszalépsz a csapat mögé és mikor már nincs semmi spellen cd akkor vissza a harcba. Én ha thressel suppolok akkor van az hogy egy kicsit vissza lépek majd utána meg megint megyek harcolni. Szerintem sokkal jobb ha egy olyan éli túl a harcot akinek van dmg-e mint egy tank, mert ha esetleg nem ti nyeritek a harcot és csak egy tank éli túl akkor ő nem sokat fog érni védekezésre.
-
Plata
félisten
válasz
Yodamest
üzenetére
Én nem Rankedezek csak random játékot játszom,de én imádom Katarinát,miden MF-el vagy Ziggs-el isteni jó katarinaa.Élmény hülyére szopatni távolból.Másik amit nagyon szeretek az Yasuo.Azt még élmény halába szívatni Ziggs-el.Ziggs-el és MF-el is szemét piszok módon távolról harcolok,kerülve a közvetlen harcot,csak úgy mindig hogy én elérjem és zaklassam de ő ne tudjon elkapni.Lehet hogy pofátlanság így játszani,de irtó poén.
-
Sordoran
addikt
Ma már neki akartam állni a besoroló meccseknek, de még mindig úgy érzem valami nem stimmel. Mid-en elég jól elboldogulok Lux-al, Ahri-val, illetve ha "papír" az enemy Katarina (amíg nem látom enemy team nagyját nem választom be, Lux a biztos pick vakon, mert vele van legnagyobb tapasztalatom, és tudok torony alatt biztonságban farmolni ha olyan az ellenfél). Viszont jungelesként vannak bajok. Shyvana és Zac a két fő hősöm, de kb. ugyanaz a bajom is velük: ha bemegyek teamfightba, akkor halok. Ki fókuszolnak, és anélkül, hogy az adc-t vagy ap carryt elvinném, megölnek, cc-znek. Zac-el jobban tudom segíteni ugrás, meg ulti miatt a csapatot, de kevesebb a dmg, míg Shyvana-val van dmg, de azon kívül sokat nem tudok hozzáadni (és ha megvédik a célpontom, nem is értem sokat). Lehet én hibám, hogy beugrom amikor nem kéne, vagy a csapattársak nem követik le, és burst dmg-t nem tolják ki amíg velem foglalkoznak, de alacsonyabb szinteken sokkal jobban ment, de mióta silver-gold, néha platina ellenfeleket kapok, mintha alig érnék valamit. Persze az is jellemző, mint legutóbbin, hogy én halok egyedül elején a fightnak, és utána a 4 csapattársam életben marad, enemy meg elfogy, és win.
Nyugodjak bele, hogy ez van, beugrom, lefoglalom őket, meghalok, és ha a többiek ügyesek nyerik utána a csatát? Vagy legyek passzívabb inkább, és csak akkor menjek be, ha túl is élem, de ezzel kockáztatva, hogy közbe ők kezdeményeznek, és hoznak el 1-2 embert, és én vagyok a noob, hogy nem csináltam semmit. Vagy még arra gondoltam, hogy megveszem és begyakorlom Olaf-ot, és legalább ulti alatt nem tudnak megfogni, és el tudom esetleg hozni az adc-t. -
Yodamest
veterán
válasz
Kanczy
üzenetére
És milyen kevesen játszanak vele.... ugyan az mint hogy Malzával is szökőévente 1X találkozom.
A másik ami nagyon gusztustalan még, habár nekem nincs vele közvetlen tapasztalatom az a Katarina! Nálam 100%-os instantbanná lépett elő a kiscsajszi, mindig kampányolok a bannolása mellett. Túl sok gémet nyert már meg az ellenfélnek, nem vagyok rá kíváncsi. Remélem a rework kicsik balanszol rajta, nem lessz ennyire szélsőségesen snowball a karakter. Szerencsére erre jó esély van! Assassinokat élhetőbbé teszik úgy olvastam, tehát ha hátrányban vagy akkor sem lesz teljesen haszontalan viszont ha előnyben vagy akkor sem lesz az, hogy 0.0.3 sec alatt lepentázol vele. Elvileg lesz idő mindenre reagálni, nemtudom ezt mivel oldják meg, de kiváncsian várom.
-
Kanczy
veterán
Semmi közöm nincs a tophoz, de a múltkor fill miatt megkaptam, és a haverom tanácsára Tahmot pickeltem. Valami 3/1/18-cal végeztem, szerintem kegyetlen durva az a pick. Ha nem campelik darabokra, nem lehet megölni, és könnyű farmolni vele

-
Yodamest
veterán
válasz
Beni97
üzenetére
Tahm egy állat! Egy catfish vadállat! Olyan playeket lehet vele csinálni hogy nemigaz. Pl. rendszeresen eljátszom azt, akár egy csapattárssal hogy az enemy mögé portálunk és hátbakúrjuk, 10/9 bejön.

A másik példa pont tegnap történt velem: miden volt egy Oriannánk és rámentek vagy 4-en! Szerencsétlennek bedőlt a tornya ott állt 4 ellenfél körgyűrűjében. Még 100-200 hp-nál betudott nyomni gyorsan egy zhonyát és csak várhatta a biztos halált. NADE! jöttem én Tahmmal jungle felöl gyorsítás időzőivel pont betudtam rongyolni a körgyűrűbe mielőtt lejárt a zhonya és abban a pillanatban le is nyeltem Oirannát, majd változatlan sebességgel befutottam vele a bázisra majd ott biztos körülmények között kiöklendeztem! hatalmas volt! Enemy csak nézett, ők már azon vitatkozhattak kié legyen a kill
3 item megléte után meg már alap az, hogy egy adc supp párost egyedül eltakarítok. Olyankor mindig szinte hallom ahogy tolják chaten a OMG tahm broken dumákat.

-
Beni97
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Régen én is tahmoztam topon és miden is és lanen nagyon nehéz elverni ezt a kövér halat. Sőt még 1v2-be is van hogy simán elmegy vele az ember. Nem is értem miért hagytam olyan hamar abba vele. Legjobb emlékem róla hogy kaptam blue-t majd ultival mentünk midre és megöltük. És ez nem egyszer lett eljátszva

-
Yodamest
veterán
Na mondtam visszajelzek az apc-vel kapcsolatban

Csokiskexnek már írtam, mert kérdezte hogy megy, de hátha más is tanul a dologból, persze gondolok itt elsősorban a bronz-silver ligákat népesítő kollégákra.Röviden annyi, hogy S5-ből S2-be jöttem fel a hét folyamán, volt közte Tahm supportkodás is ha muszáj volt, de főleg Malza botlanet játszottam. Persze champselectbe mindig volt egy szkeptikus egyén akitől megkaptam, hogy jön a report stb., de pozitívum hogy mindig volt olyan is, aki mondta, hogy nyugodjon le, had játsszak azzal amivel tudok meg akarok. Aztán a meccsek végén a cerryzésem után meg jöttek a : "öhmm na jó mégsem reportollak" dumák, élmény volt

A tanulság nem az, hogy fú a Malza a legjobb és ver minden adc-t meg ilyenek, hanem az a lényeg, hogy azzal játsszatok, amivel a legjobban tudtok és feljebb fogtok jutni. Mindegy a role, ha azzal mész amivel nagyon jó vagy. Nekem a Malza az a kategória, hogy nem én találtam meg őt hanem ő választott ki engem, tehát totál egy void lélek vagyunk, nagyon érzem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sok győztes meccs között volt pl. egy olyan , ahol bebugolt a kliens és azt mutatta botlane vagyok ezért bepickeltem Malzát, mire kiderült, hogy mást is botlane-ra írt, nem suppnak és ezt későn vettem észre így boton egy Tristana - Malza duót kellett játszanunk. Malzával vettem supp itemet, aztán lvl 6 után ugyanúgy carryztem a gémet. Ugyanezen okokból játsszok pl. Tahm junglet vagy Tahm midet, azzal is simán hozok bármilyen lanet. Nem birom ezeket a "i cant mid" "i cant top" nem a lane a lényeg, hanem a hős amivel játszol. -
pellesmartin
tag
válasz
Bowser
üzenetére
Elsőnek össze vissza játszottam volt hogy 2-3-4-en, win lose win lose.., utána 5-ös premadebe 2win az első könnyen ment,másodikba 15+killes Twich,Ahri mideztem, 4 auto attack voltam neki,de kifocusoltok és win. Akkor mar 75lp-n voltam,utána 3-an mentünk,másik 2 csapattársunk 0 volt (fizz 1v4-be ugrott be stb) ki is kaptunk. Ma jólenne már a promo

-
Bowser
aktív tag
válasz
pellesmartin
üzenetére
Pedig öten vagytok. Na mesélj mi történt ;b
-
Kanczy
veterán
Harmadszor is odaadják Odo-nak a Jaycet... miért 
-
Beni97
őstag
Mi ez a h2k lol. Hát megette az orosz csapatot. Remélem ilyen lesz a többi és akkor 3-0 h2k gg.

-
Imilenni
addikt
válasz
pellesmartin
üzenetére
Csak b@szhatjuk a mostani csapattársak miatt

-
kenwood
veterán
-
pellesmartin
tag
Valaki aki még Silverből akar Goldba jutni irna egy IGN-t? Játszanánk együtt,most az egyik PH-s taggal szoktam,S1 75lp-n vagyok

-
Beni97
őstag
válasz
Kanczy
üzenetére
Hát szerintem csak úgy lett amúgy 3-1, hogy hagyta magát a ROX azon a meccsen amit elvesztettek. Zyra elején csak úgy flashel(de ez lehetett missclick), eléggé "bátran" mentek olyan harcokba bele ami nem volt túl okos, és mikor zyra kisétált a ryze ultiból ami bevitte volna őt a fightba, majd a végére meg oda megy kb meghalni és ezeken mind kb nevettek.
De amit szegényekkel műveltek az tényleg rekt.Amúgy csak szerintem gyengébb az idei vb mint a tavalyi? Nem a csapatokra értem hanem, hogy tavaly sokkal izgalmasabb volt szerintem. Pedig akkor még 1 fajta sari volt, nem volt herald, nem volt first blood turret stb, mégis szinte folyamat akció, jó outplayek.
-
Kanczy
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Most épp nem túl erős, nagyon durva nerf volt, amit kapott. Az ultiját igencsak nehéz használni, a meta champek sokkal erősebbek

-
hugi0
őstag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Ne a metat kovesd. - foleg most ne.
Par het mulva teljesen uj jatekot kapunk, megint felrugjak a rendszert.
Vagy megeveszed aki tetszik vagy varsz egy jodarabig, mire lesz uj meta.
En sosem veszek meta miatt champot. Mindig jon egy uj patch, egyik champ nerf-et a masik buff-ot kap es maris kiesik a metabol amit megvettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Retro PCI-E videókártyák
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) aztán osztod az áldást. Mindenképp tankos mage itemeket kell rá venni, tehát roa, rylai, liandry, amik hp-t is adnak és akkor nem halsz meg. Sőt én nem riadok vissza attól sem, hogy vegyek rá egy sunfire capet + spirit visaget ezek mellé és akkor végképp atom tank lehetsz, fleg, hogy az ulti heal miatt gyakorlatilag halhatatlan is leszel (+25% heal a spirit miatt ugyebár)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)