Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Vettem én is RunePaget. Van 4. Kár, hogy az elsőt sem tudtam még feltölteni.

Tristana meg egyre jobban tetszik. Kár, hogy carry-ként még nem tudom használni. Szégyen volt, hogy a meccsek végén, csak a supportnak van kevesebb "Damage dealt to champion" sebzése.

Pedig AP-ként oriannával nagyon jól el szoktam lenni.
-
batai15
félisten
Mert amúgy rune page mennyibe fáj?
-
hugi0
őstag
-
WinnerB0Y
senior tag
VÉGRE RUNEPAGE AKCIÓ

Igen caps lock kellett
-
Kanczy
veterán
Három nap után megpróbáltam normalozni egyet, a csapatból négy ember dczgetett, ill. játszott 2e-3e ms pinggel, és az ellenféltől is kettő

-
-
mandin
senior tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Mekkora lázadások lesznek

-
zeli
aktív tag
válasz
szabeska
üzenetére
Ez mind szép és jó, de mondjuk az egyik legnépszerűbb játéktól szerintem már elvárás lenne, hogy ilyenek ne történjenek meg, csak nagyon ritkán. Ilyen szinten egy minimális QOS garantált kéne, hogy legyen. Hülyére keresik magukat ezzel a játékkal, szóval az, hogy ingyenes, nem érv.
(#22168) Solad: Ha megnézed az EUW fórumot/Redditet, nem három embernél történnek ezek a hibák, hanem több száznál/ezernél. 3.12 patch bugs megathread 36 van felsorolva, lol. Tudtommal a klienst is ők csinálják, szal...

(#22172) cbr688: Köszi, hogy szóltál, már vártam, hogy mikor lesz!

-
hugi0
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Pontositsunk.
Tehat ha benne vagyok egy teamben, van 100 lejatszot jatek, ebbol nekem legalab 10 win-ben benne kell lennem ? - vagy a csapatnak kell meglenie a 10 win-nek ?
(Koszonom a segitseget.) -
Kanczy
veterán
válasz
szabeska
üzenetére
Akkor rúgják ki a "pékek" felét, és vegyenek fel olyanokat, akik megjavítják a klienst. Nem hiszem el, hogy 1,5 éve eszegetnem kell a láthatatlan skillshotokat, és hogy két hónap alatt egy ekkora forgalmú cég nem tud szerverparkot frissíteni. Mert bizony az emberek fele szarrálagolja magát, az pedig ne legyen már user error

-
mandin
senior tag
Tényleg törlik Teemot Seaon4-ből vagy csak trollkodás?

-
cbr688
senior tag
akinek van feles ip-je vagy rp-je most vegyen runepage-t,1-t fizet 2-t kap akció!!!
-
Dinter
addikt
Kedvenc birodalom/királyság? Nekem demacia, now and forever

-
-
batai15
félisten
Miért van hogy minden belépésnél várnom kell?
-
szabeska
addikt
válasz
Kanczy
üzenetére
Külön csapat dolgozik ezeken, egy péket sem állíthatsz be utasszállítót vezetni... Nyilván van oka, amiért lag van, és dolgoznak is rajta hogy ne legyen. Főként nehéz ezt úgy megcsinálni, hogy naponta X új játékos van. 3 éve játszom, akkor 2 szerver volt, ugyanígy lag volt, amikor eleve 15 perc volt belépni a késő esti órákban. Szépen ketté osztották európát, lett több szerver, utána minden frankó volt. Nem megy az ilyesmi egyik napról a másikra. Ha 99%-on pörög minden, nehéz lagmentesen tartani a rendszert. A géped is lassul 100% prociterhelés mellett, gondolom... Amúgy meg örülj, hogy ingyen játszhatsz egy ilyen elterjedt, faja játékkal

-
Kanczy
veterán
válasz
n a x v i L
üzenetére
De, most is komolyan gondolom. Ha a Riot annyi energiát és erőforrást fektetne a minőség fenntartásába, mint az új content (pénzgép) kifosására, nem lenne hetek (hónapok?) óta folyamatos lag és másfél éve fennálló, gamebreaking bugok sem.
-
hugi0
őstag
Sracok ! - help
"We’re dishing out the rewards based on the tier you reach at the end of Season 3 ranked play. You’ll earn rewards by playing ranked in any game mode (solo, duo, 5v5 or 3v3), and you’ll nab the reward corresponding to the highest tier you hit across all modes. Keep in mind that for 5v5 and 3v3 tier rewards, you need to have won at least 10 games with the team to qualify."
10 jateknak kell lenni, vagy barmenyi jatek, minimum 10 win ?
- hiaba baratom a google es egyeb fordito, sajnos nem fordit erthettoen. -
hugi0
őstag
Sracok !
Hogy lehet Tiert visszaesni ?
Hogy lehet Diviziot visszaesni ?Melyik a bronz, silver, gold, stb ?
Melyik az I, II, III, stb ? -
zone
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Hogy érted, hogy milyen?
Ha szerverre gondolsz, mindhárom EUNE, de van egy EUW is plusz három NA. -
adamkaa777
senior tag
Hali le tudnátok írni mi a pontos feltétele a skin giftnek mert mindenki össze vissza ír hogy 2 hét 20 nap 30 nap kell lejátszott game stb.. Én úgy tudom hogy simán 20 nap de javítsatok ki .
-
zone
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Most már könnyebb lenn maradni, én még S2-ben próbáltam 1000 ELO alá menni, de nem volt egyszerű.

A legfrissebb accounton 25 champ, a másikon 23-mal értem el Gold 5-be.
A harmadik accountomon meg van 90, de azzal most estem vissza Silver 2-be.
-
-
zone
őstag
Második accounton is elértem a Gold 5-öt, épp azzal, amelyikkel Bronze 5-ben kezdtem.

Zsinórban 3, tank Gragas ftw!

-
Dinter
addikt
Csak nekem full bugos a 0.8.3-as lol recorder?
-
batai15
félisten
Hát olyan pingem van, hogy néha teleport killek vannak. Ja és nekem a spellek is insta újra töltenek.
-
zone
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Dehogynem! A programozók és designerek egyik nap a játékon dolgoznak, másik nap a szerver dinamóit tekerik.

-
Dinter
addikt
Miért nem tudják megoldani a szerver problémát?

-
Noddy
senior tag
Csak szerintem gáz, hogy a minionok olyanok minta most lettek volna szalasztva valami star wars filmből ezzel az új desig-al?

-
Dolby
senior tag
válasz
Dinter
üzenetére
Syndra vs Kassa:
"Easy pre-6 as you can harass him down and zone him quite effectively from CS, but the moment he hits 6 you're going to have a bad time. He'll ult on you and silence immediately, auto attack with W, and back off before silence wears off so you can't return any damage. I recommend buying merc treads first item against him (well, after tear) so you not only have some extra MR against him, but a shorter duration on the silence due to tenacity. Ask for a jungler gank or two before he's 6. If you hit 6 first you can snowball the lane in your favor, and your jungler won't ever be able to gank him post-6 anyways so might as well try before then."Ugyanez Kassadin szempontjából:
"she can't 100 0 you if you are even at level 6, play safe and it should be the easiest game of your life. you can also roam easily vs syndra"Szerintem is Kassadin countereli syndra-t :-)
-
ClydeBeka2
őstag
Ha választani kéne melyiket kéri maga mellé az ember, akkor szerintem 100ból 90 ember Kassadint kérné soloq-ra , és akkor még nem mondtam sokat.

-
Dinter
addikt
válasz
Dominiator
üzenetére
2 Syndra ellen mente, mind2 sokkal erősebb volt..
-
-
Dinter
addikt
Hogy lenne már a Kassadin countere Syndrának????

-
Dinter
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
lolskill.net
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Dominiator
üzenetére
Az első kép az honnan van?

Kanczy, azt csak bemásoltam és az még a prenerf Draven és Ezreal...
-
Dinter
addikt
Nem tudok játszani, amikor indulna a játék, leáll a kliens működése.. ötletek?
-
Dolby
senior tag
Ingyenes syndra, biztosan ki fogom próbálni, kéne végre egy early-ben is erős apc, de nem tudom a rengeteg skillshotját mennyire tudom kezelni :-D
-
-
zone
őstag
válasz
Dominiator
üzenetére
Rossz driver, gyenge wifi jel, a szomszéd routere is ugyanazon a csatornán ad elet.
-
Mottie
őstag
válasz
Dominiator
üzenetére
Honnan játszol? Nekem sajnos BME-n nem igazán szuperál a "csúcsforgalmi" időben.. És sajnos ez a wifikártyám sara

-
valakinek van ötlete hogy ha wifiről tolom a lolt miért van only 2k -s pingem ?:d
-
Dolby
senior tag
válasz
üzenetére
Persze hogy más, de nem ugyanarról beszélünk. :-) Az volt a kérdés, hogy ha egy csapattárssal együtt csatába keveredsz (pl junglerként mész hozzá, vagy egyéb módon) és olyan helyzetbe kerültök, hogy kill a vége, akkor megtartsuk-e magunknak a killt tankként, vagy adjuk neki. (feltételezve, hogy tényleg meg is öli és nem 0hp-n szalad el :-D) Erre mondtam, hogy szerintem érdemes azt feltételezni, hogy ha most tudtatok annyira összedolgozni hogy a te segítségeddel képes ölni, akkor később is képes lesz erre, és szerintem jobban jár ha hagyja a kill-t. Egyébként pedig ha teljesen együttműködésre képtelen az illető akkor nem fog annyi kill-t elvinni (kapni tőled) hogy a végkimenetel céljából számítson.
-
szabeska
addikt
válasz
szaszayanou
üzenetére
Persze.
-
szaszayanou
aktív tag
Az normális, hogy fiorának ilyen build-el 430dmg-e van?
-
-
Dolby
senior tag
válasz
üzenetére
De akkor nem merül fel a kérdés, hogy adjon-e nekik kill-t :-D
Ha úgy érted később nem lesznek ott fightnál, az pech, de azt pedig előre nem lehet tudni, arra nem hiszem hogy érdemes alapozni. Mint ahogy feltételezhetnénk ilyen erővel hogy egy egyébként jó játékosnak el megy a nete, ezért nem adunk neki kill-t.. ;-) -
Dolby
senior tag
válasz
Dinter
üzenetére
Ha useless csapattársaid vannak, nem tudsz nekik hagyni kill-t mivel nem nagyon lesz. Ha olyan helyzetbe tudod keríteni 1-1 társadat hogy leszed(het)ik az ellent, akkor nem uselessek, és később még könnyebb dolgod lesz mivel még több dmg-el járulhatnak hozzá a harchoz :-)
-
batai15
félisten
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Yi? Eddig akkor csak noobokkal találkoztam.
-
Kanczy
veterán
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Draven és Ez hogy hypercarry? Mindkét karakternek szép éles falloffja van

nike: Rankeden hogy instalockol bárki?
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Kanczy
üzenetére
My arguments for what i consider a hyper carry and why ashe isn't one.
- Has Damage steroids
- Scales much much better with items than other regular carry's
- There characters are hyper carries: Draven, Vayne, Kog Maw, Ezreal, yi.Ez kb. jól összefoglalja kb. Erős late game =/= Hypercarry ez igaz viszont.
A Kog nem hypercarryn meg csak simán jót nevettem, bocsi

-
nike_
addikt
Na ilyet még nem b***tam... botlane elintézte a meccset 10 perc alatt, top pedig afkolt egy kis ideig. Tudom, hogy elég kevés last hitem van, de kb 15 percnél már az inhibitor tornyunkat ütötték miden. Ja és Thresh elméletileg midre akart menni, mert engem beoltott amikor lockoltam, hogy: "**** instalocker i wrote mid", közben pedig nem is írta... oké
-
ChromeX
addikt
Ha a kogot hagyod farmolni akkor az lesz. ha kap pár killt akkor is kell neki idő hogy maxolt legyen a range-e minimum. Szerintem egy hypercarry aki néhány kill utan iszonyatosan snowballozik. -> nem sorolnám ide.
de lehet én értelmezek rosszul dolgokat.
-
Kanczy
veterán
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Kog hypercarry, de a másik kettő is

Miért, nektek mi a hypercarry? Lehet máshogy értelmezzük. Nekem az, ami majdnem egyedül is lehoz egy meccset lateben.
-
RG4L
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Az erős lategame és a hypercarry picit más, szerintem se Karthus, se Vlad nem tartozik a hypercarryk közé, Akali meg aztán még csak egyik se.
-
ClydeBeka2
őstag
Kog nem hypercarry? Nasus, Vlad hypercarry? WAT?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem Zyra-val ritkán van, hogy nem vagyok az első 2-ben sebzésileg.. 
. Azért kapsz 840 RP, 590-ért megveszed a rune page-t és még marad is 250 RP-d. 
!
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)