- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Brekecs
senior tag
válasz mugler #35799 üzenetére
Szia !
Már én is néztem a frissítéseket a tv-men 2009. 08.18-ai a szoftver, interneten keresztül próbáltam frissíteni de nincs elérhető újabb szoftver, így meg nem mertem rátelepíteni azt amit te is írtál de valaki megpróbálhatná !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
anrab
addikt
válasz mugler #35799 üzenetére
igen néztem már én is. azért az mégis csak 9664!
viszont úgy látszik megoldódott ez a gamma szerű valami, mert azóta nem jött elő. na akkor ezt nem kell bekapcsolni.egyébként én tökéletesen meg vagyok elégedve a tv-vel úgy ahogy van csak piszkálja az ember fantáziáját ez a ki-be kapcsolgatósdi hogy mit tiltottak le benne. hogy átbasszák az embereket.
régebben /úgy tudom hogy megszünt/ a video kártyákkal is ez volt. megcsinálták a tutit és utána azt butitgatták, hogy kikapcsoltak dolgokat benne. ott is az volt, ne piszkálj bele mert ugrik a gari. ezért lehetett tuningolni őket. lehet hogy nem tökéletes a hasonlat, de valami ilyenről van szó itt is. persze azért vannak plussz funkciók amik a kicsiben nincsenek meg.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest