Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
félisten
LG 42LY95: 2007-es modell, felső kategóriás készülék volt tavaly év elején, 10 bites panel, szép színek, egy kicsit gyenge fekete.
LG 42LY99: Ugyanaz, mint az LY95, csak 100Hz-es technológiával megspékelve.
LG 42LG5000: Az LG 2008-as alsó kategóriás FullHD modellje (a felső kategóriás az LG6000-es). Nekem az ára kicsit magas a mostani árazás szerint. Ha a három felsorolt közül kell választani, akkor mégis inkább ezt venném, még akkor is, ha szerintem nem 10 bites.Ha mindenképpen 10 bites kell, akkor ott van még a Samu LE-40A656, vagy a jövő hónap elejére igért Sony KDL-40W4000.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
sipi700
tag
Lehet, hogy 40W4000 Sony-t veszek, de nem 100%. Nem igazán tudok dönteni, hogy Panasonic (LZD800) vagy Sony legyen. Mindegyikben van ami tetszik és olyan is, ami nem.
Ha Sony lesz mindenképp megosztom a tapasztalataim.
40W4000-nél sehol nem látom, hogy 100hz lenne. Tényleg nem az? A másik amire nem találtam utalást, hogy clear panel vagy nem. -
félisten
A W4000-es az A550-es Samuval van pariban. Ha azzal versenyképes áron tudod megvenni, akkor jó vétel. Ha az A656-ossal van pariban beszerzés terén (hivatalos Sony boltok), akkor felejtős, mert annyira azért nem jó.
Tegnap láttam a KDL-52W4000-et, hát elég korrekt kis készülék, meg kell hagyni. Ha elérhető áron lesz, akkor iszonyú jó kis sorozatot hoz ki a Sony...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
sipi700
tag
Vásároltam már tőlük. Garanciális problémám nem volt, ebből a szempontból nem ismerem őket, egyébként korrektek voltak. Van külföldről szerzett termékük és magyarországi forgalmazótól szerzett is.
300e Ft feletti tv-nél már nem kockáztatok, inkább adok érte 30-40e Ft-tal többet, de a garancia rendben legyen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs