- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz
muveszur #6899 üzenetére
dehogy ér meg, hamarosan néhány dollárért osztogatják. Sajnos olyan kategória mint minden elektronikai cucc. Amikor kint laktam (nehány hónapja) akkor láttam ezeket a cuccokat, venni is akartam, de elég gagyi a kivitelezés, tulajdonképpen egy üres doboz, néhány csatlakozóval meg egy nyákkal, amin rajta van az elektronika. (a Winchestert külön veszed meg hozzá). Hamarosan jönnek a mozgó alkatrész nélküli tárolók (lassan nem mérik aranyárban a Solid State Disk-et) na az lesz (vagy hasonló elvü) az igazi... addig meg marad a PC. (persze mindenki másra esküszik, de ez igy van jól)
Aktív témák
- Pioneer /AlphaTheta DDJ-GRV6 új
- Féláron Akusztikai Panel Diffúzor Előlappal(2db)
- Samsung QE49Q67RATXXH, QLED, 4K
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- Új/bontatlan Wanbo Mini Pro (új kiadás) 720p natív felbontású, hordozható HD-projektor. Android TV!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest