Aktív témák
-
isabus
csendes tag
Nem akarlak félrevezetni, de van egy tippem.
NE A SZÁMÍTÓGÉPEN KERESD A HIBA OKÁT!Apósomék 37B650-es samsungján szívtam egy ideig, de aztán kárpótolt az eredmény.
Rádugtam a gépet és mindamellett, hogy bár 1920*1080-nak tünt, botrányos volt, elkezdtem toszogatni a videokártyán a finombeálllításokat, hogy nyomja össze, meg jobbra-balra... kicsit jobb lett, legalább nem lógott le a kép annyira, de nem voltam elégedett. Nem tudom milyen szikra gyúlt bennem de:
Előkaptam a TV távirányítóját, >source>hdmi1>computer?>DVI !!!
Egy legördülő menüből választhattam ott, ahol nem is reméltem és amikor kiválasztottam, hogy DVI... bumm: tökletes és éles képet kaptam, csak kicsit összenyomottat és eltoltat... pont annyira, mint amennyire én toszogattam elfele .
- egy asztali gép
- DVI-HDMI kábellel (egyben, nem átalakító, de ez részletkérdés szerintem)
- ÉS Samsung 37B650-en FullHD felbontás.
Teljesen idióta helyen értelmetlen, logikátlan... de megoldás.
Nem tudom más TV-n hogy megy, de hasonló metódust érdemest keresni.
Az eredmény meglepett (mellékesen 4-5 éve 24" 1920*1200-at bambulok fél méterről), egy méteren belülről is tűéles korrekt képet adott, pixelekre vadászni kellettTehát TV >source körül keresgélj(etek)!
B530/B550/LH3000 közül melyiknek a fw okosításával (USB film) szív az ember többet?
Esetleg bármi pro/kontra tapasztalat a hárommal kapcsolatban valakinek?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Jövedelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...