Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz Johnny W #44662 üzenetére
Az Euronics gyárit ad ez biztos ( én ott vettem 40B650-et) és azért ilyen volumennél lehet alkudni egy tizest simán.Arról nem is beszélve ,hogy üzletenként változó árakkal dolgoznak ,kivéve az akciós termékek.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !Olyan problémám lenne hogy leszedtem egy HD filmet aminek a tipusa m2ts és az MKVmerge nem ismeri fel.Átneveztem mkv-ra is de úgy sem ismeri fel.Ki szeretném szedni a dts hangot a filmből ,hogy a samu LE40B650-en le tudjam játszani.Valaki tudna segíteni?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Mindenki ezt teszi amúgy. Megvenni egy 200 ezres tv-t anélkül ,hogy megnéznéd kipróbálnád esetleg több tv mellett , nagy felelőtlenség lenne. Az itt található posztok csupán segítségek , irányadásul szolgálnak és nem követendő üzenetként .
-
jozefgucci1
addikt
Üdv Urak !
Első körben B.U.É.K mindenkinek.A másik az Samu B650-es tv-m ben láttam ,hogy ban belső memória az mire is lenne amúgy ?
Ti mivel szoktátok tisztítani a képernyőt?Szépen játszik mindent a TV amúgy , csak az van ,hogy a feliratot az istennek nem tudom odavarázsolni.Sem a beégetett feliratot sem ha a film mellé rakom a feliratot.Valakinek vmi ötlet rá?
Egyenlőre ennyi ,mert így karácsony alatt nem nagyon törődtem a kicsikével ,hogy mit hogyan.Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz guriga1234 #42241 üzenetére
Köszi szépen sikerült. Lassan csak sikerül beállítanom ,hogy szép is legyen.
Macikos köszi neked is.
-
jozefgucci1
addikt
válasz guriga1234 #42238 üzenetére
Köszi , most jöttem az Euronicsböl.Hát ja már egy bontott készüléket kaptam ami állítólag " nem ment" .Annyit mondtak hogy ha akarom visszaviszem és vagy visszafizetik az árát vagy jövő januárban kapok egy zsír új tv-t.Ez kb jan 2. ra tehető. Ha visszavinném most a gyerekem idegbajt kapna szegény úgy várta már.Szerintem megtartom és próbálom rendesen beállítani.Hogyan lehet resetelni amúgy mert az üzletben ezt mondták ,de hogy hogyan azt nem.Vki vmi ötlet?
-
jozefgucci1
addikt
Nah mint kideritettem innen a fórumról , szerintem én már "használt készüléket kaptam tegnap.A távkapcsolóban benne volt az elem.Nem volt benne az USB a dobozban és alapból üzleti beállításon ment a tv magyar nyelven.Holnap bemegyek az Euronisbe kicsit kiverem a balhét.
Viszont ez nem segít abban ,hogy nem tudom beállítani a tv-t.Utólag hogyan lehet az üzleti módot átállítani , mert nekem nem adja sehogy ezt az opciót?
-
jozefgucci1
addikt
Összekötöttem a tv-t HDMI kábellal ( 40B650) és a settopbox-ban beállítottamaz 1080-as felbontást.Be is adta csakhogy most két oldalon fekete csík van? Kiírja ,hogy 1920x1080 as felbontás 50 Hz , de nem 100Hz-en kéne mennie? Nem is olyan szép a képem sem így ,se.Ja és a tv Üzlet üzemmódban van. Hogy tudom átállítani mert olvastam ,hogy így nem ad szép képet.Ahogy a kézikönyv írja nem tudom mert nekem a csatorna menü nem aktív így ,hogy settopboxrol megy minden.
-
jozefgucci1
addikt
válasz guriga1234 #42189 üzenetére
Opntinetem van Telefon + Optikás tv is.Lehet az a gaj hogy összekötöttem a tv-t HDMI csatlakozóval is + Scartal is.A HDMI kábelt a Thomos szerelő adta a settopboxal együtt.Kipróbálom csak az egyik kábellal.Néztem ma HD és BRIp-es filmet is és az gyönyörű tiszta volt , míg a tv adások olyan mintha kicsit zajosak lennének.
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Üdv !
Ma végre elhozhattam a TV met az Euronicsből ( 10 napot vártam rá ) 40B650TWXX SQ04-es panellal.A fekete hibátlan.Összekötöttem a Tréhómos Settopboxal , HDMi és Scart kábellal is.A kérdés ,hogy melyiket használjam vagy melyik a jobb.Nincs még HD előfizetésem.Viszont nem igen állítottam semmit még de a képem alég zyemlés olyan nem tiszta egyik adón sem.Előző tv-n régi 8 éves Lg tükör tiszta volt a kép ,de most valami nem stimmel.Mit kell állítani ami a képet jobbá teszi.Öndiagnosztikánál gyönyörű képet ad de amint átváltok tv-re olyan zsemlés vagy hangyás egykicsit.
Valakinek vmi ötlet
?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz adriankoooo #41891 üzenetére
Az ok egyszerű .: Nem nézi mindenki a netet ,hogy hol a legolcsóbb.Vagy nem tud róla hogy a neten találna vagy nem is érdekli.A másik az egyszerűség: bemegyek megnézem kipróbálom megrendelem és ha van már viszem is haza.Mellesleg én is Euronicsben vettem a 40B650-t ,mert ( lehet alkudni az árából és tényleg) és mert mint írtam egyedűl itt adnak kézi számlát.Hidd el sokan vásárolnak ilyen helyen.Mikor anyósomnak vettem a 32B550-t kb úgy fél éve akkor fel kelett rá iratkozni annyi volt a rendelés belőle ( 10db azon a héten ) .A legtöbb középkorú emberke volt nem fiatal.
-
jozefgucci1
addikt
válasz FerNandor #41842 üzenetére
Ha visszaolvasol már írták ( talán tegnap ) , hogy miket lehet fogni diginél .
amúgy én a Tréhóm -ra lenneék kíváncsi , hogy ott mik jönnek be ,de majd csütörtökön ha megjön a kicsike kiderül .
Pár napja olvastam amúgy hogy a settopboxot vki scart csatlakozóval kötötte a tv-hez ( B650 ) , nem lenne jobb HDMI kábel hozzá ?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz Luissimo #41282 üzenetére
Ismerősöm aki LCD-k javítására szakosodott mondta , hogy ha pnelprobléma van akkor az ott kezdődik ,hogy 70-80 Ezer.Nem mellesleg ezek a TV-k már nem fognak kihúzni nagy valószínüséggel 5-6 évnél többet.Amúgy van lehetőség aSamsungnál tuti a garancia meghosszabbítására , 9 ezer Ft + egy évre.Lehet megéri az a kis plusz pénz.
Nekem Toyotánál volt ugyan ez plusz 55 ezer volt a 4. év és bejött ,mert behalt a változtatható szelepvezérlés benne és az 150 volt cserével
-
jozefgucci1
addikt
válasz Luissimo #41277 üzenetére
Tény hogy kicsit drága ,de pl itt egerben az Elektroworld még drágább a többit meg se említem.A másik itt kapok kézi számlát ami nekem szükséges a könyvelés miatt.A gari valóban 2+1 év itt is gyári garival.Szóval nekem itt a legolcsóbb így még a netes ártól is jobb.
-
jozefgucci1
addikt
Helló !
Tegnap megrendeltem az Euronics-ben egy Samsung LE40B650W-s TV-t és ott meg is néztem nagyon szép volt.Olvastam már pár embernél hogy a feketéje nem az hanem inkább kékes.Akár hogy nézegettem én nem tudtam előhozni ezt a kéket belőle.Olyan kérdésem lenne ,hogy ez az internet dolog a TV-ben mit is takar valójában ? Bedugom az UTP kábelt és tudok Youtube videókat nézni közvetlenül a netről.A divix lejátszása esetén USB-ről kezeli a feliratot is ? Elég régpóta bújom az oldalt és ezért döntöttem a samu melett ,de konkrótan ezekre a kérdésekre nem találtam kielégítő választ .
-
jozefgucci1
addikt
Valaki tud valamit az Edigitálról ? Ott vennék ha minden igaz egy Samsung LE37B650TWXX készüléket.Milyen a gari , szállítás stb ?
-
jozefgucci1
addikt
Valaki a 37648-ra válaszolna pls.Már 3x írtam le , de valahogy elsiklunk felette.
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Kinéztem egy Samsung LE37B530P7 tévét 140K most az ára.Az lenne a kérdésem ,hogy én ezt összekötném számítógéppel és néha hd filmeket néznénk rajta .Véleményt kérnék mennyire jó stb.Elég sürgős lenne mert vásárlás előtt állok.
KösziOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Üdv urak !
Az lenne a kérdésem hogy nézegetem a Samsung LE37B650 és a 530-550 készülékeket és hát ugye az utolsó kettő jóval olcsóbb.A kérdés az lenne ,hogy valóban nagy külömség van közöttük vagy elenyésző ?
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Kinéztem egy Samsung LE37B530P7 tévét 145K most az ára.Az lenne a kérdésem ,hogy én ezt összekötném számítógéppel és néha hd filmeket néznénk rajta .Véleményt kérnék mennyire jó stb.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest