Hirdetés

Aktív témák

• Thusor

őstag

Tegnap vásároltam egy Philips 22PFL3403-as készüléket. Behangoltam rajta az adókat, de megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy nem valami jó az analóg adásnak a képe...tudom, tudom ne várjak tőle HD-minőséget, na de akkor is. Olyan a kép, mintha rosszul lenne finomhangolva az adó...próbáltam finomhangolni, de akkor se javult jobban a kép...még mindig kicsit szemcsés, főként ha közelebbről nézem a TV-t, távolabbról élvezhetőbb. Szerintetek mi a probléma, nem jól állítottam be a TV-n vagy egyszerűen csak rossz a koax kábel minősége, vagy ilyen az analóg adás?

Ez most egy kicsit off lesz...de itt is fel szeretném tenni ezt a kérdést: A fennti TV-hez vettem egy Philips DVP5990-ás dvd lejátszót...ezen a divix filmek minősége sem valami jó...ha a fennt említett TV-n nézek divix filmeket (HDTV rippek és DVDrippek egyaránt) akkor eléggé kockásodnak a képek, pedig nem skálázom fel őket 1080p-re, hanem csak 480p-n nézem őket. A TV-vel 1.3-as HDMI kábellel kötöttem össze. Ide mit tudnátok javasolni, mi lehet a hiba?

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

Aktív témák

Hirdetés