Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy problémám.
Vettem a héten egy 42"-os LG 5500 Full HD tv-t, amiben van beépített mpeg-4 tuner.
Társasházban lakom, de még rendelkezem egy upc elötti időkből származó tető antennával. Namármost, tudom, hogy most szünetel az mtv kisérleti HD adása decemberig ,de szeretnék felkészülni rá.
A tv-nek van összesen egy coax bemenete, oda rakom ugyebár a upc kábelt, node hova dugja a tető antenna coax kábelét?
Vettem egy fém, hama t alakú coax elosztót (2 lány,1 fiú, nem tudom ,hogy ezt most is így hívják-e,az én időmben régen még így hívták),de azzal a upc adók csíkosak voltak.
Bementem az üzletbe, kipróbáltam a műanyag t elosztót, az is szar.
Gondoltam akkor tekerős elosztót szerzek, de csak 1in*2out-os megoldások voltak, sehol olyan,ami 2in*1out.
Hogy tudnám megoldani, hogy a tv-ben a upc kábel és a tetőtéri antenna kábele is egyszerre benne legyen?
Lehetőleg olcsón megúszva..
Előre is köszi.Még valami, tv-n van optikai kimenet és vennék rá 2.1-et, aminek van optikai bemenete, tudtok ilyet ajánlani(5.1 nem jó, túl macerás, sok a kábel,nekem meg sok macskám van,akik rohangálnak és rombolnak,zsínornélküli meg drága)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest