Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
TV-szervizek és szerelők foglalkoznak ilyennel, a munkadíj vállalkozói megegyezés tárgyát képezi, de nyilván úgy alakul, hogy kölcsönösen megérje mindenkinek. Az ember felhív egy szerelőt a környékén és megbeszélik, én még ehhez a rendszerhez vagyok szokva.
Komplett panel cseréje nem nagy kaland, de épp ebben a témában láttam már olyat, hogy valakinek még azt is sikerült elrontani, nagyobb kárt okozni, szerintem a szalagkábelnél gányolt el valamit.
Inkább javítani szoktam ezt a hibát, csak emiatt nem rendelek modult, de ez rutin és eszközök nélkül lehetetlen vállalkozás, mert olyan aprólékos munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest