Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
válasz
KFChicken #4415 üzenetére
Szia!
Az LG-(philips) kijelzők betegsége.
15 év fejlesztés úgy látszik kevés volt a hibák kijavítására ez esetben is.
Ha jól rémlik LP125WH2 12.5" kijelző lakik a gépedben.
Az új kijelző nagyjából 35eFt, munkadíj 5000FtA gond az, ha nagyon szoros valamelyik zsanér és kissé keresztbe feszülve nyílik , akkor ez a kijelző is be fogja adni a kulcsot pár száz (ezer) felnyitás után.
-
hali13
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, valószinüleg kicsit későn, de most találtam rá a fórumra. Van egy LG 32LD650 tipusú LCD televizióm, amit nagyon szerettem. Pár napja azt játszotta el, hogy éppen néztem, egyszer csak elszürkült a képernyő, majd elfeketedett és a tv kikapcsolt.
A piros készenléti led világit a sarkában, ha bedugom az áramba akkor kattan valami benne. Viszont ha megpróbálom bekapcsolni, akkor csak lassan elkezd pulzálni a piros led, semmi más nem történik.
Már volt kint egy szerelő, aki közölte 3,500 forint kiszállási dijért, hogy valószinüleg táphibás, de jó eséllyel vitt mást is magával a táp. Ha adtam volna neki vagy tiz ezer forintot, akkor elvitte volna a tv-t hogy megpróbálja megjavitani, meg abból vegyen alkatrészt, de figyelmeztetett, hogy lehet hogy ezután még azzal hiv majd fel, hogy a tv javithatatlan, nekem meg ugrott a neki adott pénzem, vagy pedig hogy még csomó mindent cserélni kell és sokkal drágább lesz a javitás mint a táp miatti 18 ezer forint.
Ezekután békésen elváltak útjaink, én meg meghirdettem a tv-t alkatrésznek. Igazából vettem is másikat, de csak piszkálja a csőrömet hogy esetleg gazdaságosan javitható, mert nagy tudású tv volt szentem.
Jó lenne viszonylag időben választ kapni, mert elvileg holnap jön érte a vevő....Előre is köszönöm a segitséget.
-
axlrose32
őstag
Szia!
A tapasztalatom az, hogy létezik HDMI kábel ami cca.3500Ft és létezik 890Ft-os kínai verzió, ami egy kalap akármit sem ér. Utóbbinál találkoztunk olyannal, amin a csatlakozó külső fém része sem volt összekötve de a harmadik egy hónapon belüli hdmi switch cseréje után gyanús lett, hogy nem a készülékben van a hiba.
Szóval amikor az ember megvesz egy száz vagy több százezres csoda okostévét, ne sajnálja azt a + egy-két ezer forintot a normális kábelre!Tetszik az aláírásod
-
törölt tag
Sziasztok
egy kérdésem lenne ki be kapcsol a Hitachi tv magátol kb három percenként vane valami megoldás vagy vigyem vissza a boltba ? még csak három hónapos van rá garancia
-
cyber86
őstag
Sziasztok.
Haverom ma vett 1 hibás Lg plasma tévét és arra lennénk kiváncsi, hogy hátha találkozott már valaki ezzel a jelenséggel és ha igen javítható-e. A hibája az, hogy amikor kb 3 órán keresztül nincs használva a tv és bekapcsoljuk akkor bekapcsol és utána lekapcsol meg valami hangot is ad utána megint bekapcs utána már nem kapcsol ki viszont középen fehéres csík jelenik meg és kb 5 perc múlva már tökéletes a kép. tv adatai: [link] -
sikoj890
újonc
azt mondtak a szervizben h az y modulall van a gond de nem kapok hozza esetleg ha valaki tudna houua tnpa 2434 es a modulszam
-
sikoj890
újonc
hello van egy jvc gdv 501pce plasma tevem bekapcsol es szepen bejon a kep de ra 5 6 masodpercre kikapcsol es villog a piros led nm tudja valaki mi okozhatja ezt
-
KFChicken
tag
válasz
Arni9010 #4416 üzenetére
Köszi a tippet! A kérdésen annyit módosítanék, mert közben lekaptam a kijelző körüli keretet. Hogy amennyiben megnyomlodom a kijelző (hibás része) alatt akkor többnyire visszaáll rendesre a kép, az változó, hogy amíg a nyomás tart vagy utána is úgy marad. Ez változtat valamit a válaszon? Ne érts félre, én örülnék a legjobban hogyha csak a kábelt kellene cserélni, mert kb 10*es az árkülönbözet a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest