Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Darth_Revan #1850 üzenetére
Simán hazamentem (villamos a Margit hídhoz, +villamos a Baross utcáig és 2 megálló busz/trolli és 200m séta) egy Ray Ban Aviator szemüvegben, nem volt gond. Viszont a 2. felülvizsgálaton kivették a kontaktlencsét és utána ömlött a könny a szememből és durván érzékeny lett a fényre, de igazándiból akkor is csak hülyén nézhetett ki (30+ férfi), ahogy hazafelé végig sírtam (könnyeztem)
Bár gyerekkorom óta tetszett a Ray Ban Aviator szemüveg és életem első napszemüvege nem is lehetett más, de azért javasolnék egy sötétebb és oldalt is jobban védő modellt!ui.: akkor nyár volt, hét ágra sütött és vakított a nap!
ui.2: ha általában boldogulsz egyedül, nem vagy egy nyafka fajta, szerintem nem lesz gond egyedül hazavitetni magad taxival, parázni meg nem kell a műtéttől. Előttem egy parás nő volt, teljesen ki volt borulva és igencsak sajnáltam őt is és a férjét is
. Remélem, még aznap sikerült legyőznie a félelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest