- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Neked hány dioprtiáról korrigáltak és milyen módszerrel?
Nekem hétfőn volt prk. Semmi gond nem volt, csak homályosan láttam. Mintha olyan 2-3 mínuszos lenne a szemem. Tegnap bementem kontrollra, és levették a lencséket annak ellenére, hogy a bal még nem hámosodott vissza. Senkinek nem kívánom az elmúlt másfél napomat🙃 két órája bírtam először kinyitni a szemem. Most is csak nagyjából látom, amit írok. Mintha izzó vassal masszírozták volna a szemem🙂. Most már jobb.
De a látásom szörnyű. Se közelre, se távolra. Full homály minden.PRK-soktól szeretném kérdezni, hogy ez normális-e? Eléggé aggódom, hogy félvak maradok. Ráadásul a betegszabi se tart örökké. Vagy ne szarjak be már az 5. napon? Kettőslátás, fényérzékenység és életlenség. Jelenleg így állok.
U.i.: a vizsgálaton nehezen kisilabizáltam néhány betűt, mire az orvos mondta, hogy na látja, jól lát. Igen, csak 5 lépésről egy rendszámot már nem látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest