Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz ingalls #2619 üzenetére
Nekem nem volt ilyen műtétem még, de kontaktlencse és a két szemem közötti jelentős eltérés miatt azt biztosan tudom mondani, hogy ha a gyengébben látó szemed hirtelen az erősebben látóvá válik, akkor az okozhat kettős látást. Ha nekem csak a gyengébben látóba teszem be a lencsét, akkor ez van és nagyon rossz. Ez persze a kétszemes látást totál homályossá is teszi. Miközben azzal a szememmel sokkal jobban látok, mint amúgy, de együtt mégis rosszabbul.
Gondolom egy szemmel nézve egyszerre nincsen kettős látásod.
Jobban látsz egy szemmel nézve a régen gyengébb szemeddel, mint azzal amelyik a jobb volt korábban?
Nincs kiszáradva a szemed esetleg? A durva szemszárazság nagyon erős homályos látást tud okozni.
Nem tudom ilyenkor szabad-e műkönnyezni, ezt majd megmondja olyan, aki átesett már ilyenen.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz ingalls #2619 üzenetére
#2474-ben ott van pontosan, az eredmenyeim is.
Normalis, ena 4. nap majdnem lekapartam a falat. ! hetig voltam szabin mutet utan, de meg amasodik heten is durva kettoslatsom volt.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest