Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Kb. most hallottam először a játékról. Mint kiégett d4 player adnék neki esélyt. Kédés, h a multi itt h van megoldva? Látom a többi playert alapból, mint a d4-be, vagy olyan mint a d2-be, hogy csatlakozni kell más playerekzhez?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Hangfalképű #650 üzenetére
Köszönöm, Neked is Ellia!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Most vettem meg a játékot. Lenne is egy gyors kérdésem. Ha indítok egy Mage-et, akkor valamikor később el kell döntenem, hogy sorci, spellblade vagy runemaser lesz? Tehát minden kaszt indul vhonnan és a másik három kasztból kell eldönteni mi lesz a végleges?
-
MikeWazowski
veterán
Hát az utolsó boss rajtam is kifog, pedig addig úgy jutottam el, h nem is nagyon haltam. Ráadásul semmit nem craftoltam, mert eskü nem értem mi h működik.
Lehet egyelőre hagyom a főbosst, ki akarok próbálni más class-t is.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Most írták a fejlesztők discodon h kint a patch.
-
MikeWazowski
veterán
Valaki kezdett Multishot Marksman nyilast? [link] <- ezzel a builddel megyek, most 15 vagyok de nagyon lassan öl. Baromi lassú a haladás vele. Elvileg a nyíl maxos a szintnek megfelelően, kb 100k-t gamble-eztem el. Később jobb lesz?
-
MikeWazowski
veterán
Egy itemen lehet vhogy növelni a forging potentialt? Vagy ha lement nullára akkor ennyi volt?
-
MikeWazowski
veterán
Az aktív skilleket újra rendeztem, volt amin már 20 pontom volt. Viszont mikor beállítottam az újakat, csak 7 pontokat tudok rátenni. Miért? Most akkor a többi bukta?
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Van itt olyan aki marksman classal tolja? Nem találok semmi értelmes buildet 60-tól, mert mindhez Unique item kell.... van vkinek bevált build esetleg? Vagy kezdhetek egy új karit....?
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Tegnap sikerült végig vinnem a kampány részt. Jó volt. Utána áttértem multishot buildre, ami egész jó eddig. Jelenleg 64-es vagyok.
A kampány végén ugye most monolith-okat kell csinálni. A gondom az h az összes lvl58-as.... kevés a mob és baromi könnyű. Ez mikor fog változni?Továbbá az Observatory-ba pontosan mit kell csinálni? Totál káosz nekem:S
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
-
MikeWazowski
veterán
válasz #57018880 #1118 üzenetére
"Kicsit tartottam tőle, hogy Aegis nélkül nehéz lesz a Lightless Arbort lefutni. Bementem vele 20-on, 25-re felment mire eljutottam a bosshoz" <- az egy dungeon? Új karival nem kell végigmenni a questline-on? Mint a d4-ben skippelhető?
-
MikeWazowski
veterán
2 napja kezdtem egy sentinelt. Valami eszméletlen erős. Tudom, nem mindnekinek jön be ez a build, mert unalmas stb. de én pont élvezem. Jelenlegi build: [link] A main questline-on végig mentem, minden gond nélkül. Statok:
És a fegyver, ami sztem cheat kategória kb.
Nem nagyon van kihívás jelenleg, később mondjuk még lehet
-
MikeWazowski
veterán
válasz Tyler Durden #1223 üzenetére
Idolokat miért hanyagolod?
-
MikeWazowski
veterán
Ennyi. Egy ponton már le kell mondani a dmg-ről, a resistek javára. Titan quest óta nekem kb. a resistek a legfontosabbak, nem a dmg. Mert ha kevés a dmg-d, max tovább ütöd, de ha kevés a res állandóan halsz.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Nektek nem laggol délután óta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest