- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK- #1732 üzenetére
Erasing Strike Void Knight. Nem a sebzéssel van gond (bár a cuccom nagyon rotty, valahol 80-85-ös karakternél raktam össze, pechem van az rng-vel), hanem nem ismerem a mechanikáját. Annyira nem erős még a build (pont ehhez kellene, hogy tudjak nála lvl80 fölötti cuccokat is craftolni), hogy az első váltás után egyből lecsapjam. Volt, hogy a cold(?) sugarába kerültem bele, volt, hogy a bolygó void bogyók csaptak el, mert rossz helyre álltam.
Ezek az elmozgós harcok nem az erősségeim, amíg nem szerzek bennük rutint, hogy mikor mit csinál és akkor hova kell lépni. Nem érzem vészesnek, van egy tonnányi kulcsom, meg kiegészítőm, hogy ne kelljen végigbohóckodni az egész sanctumot, előbb-utóbb ráérzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- i9 9980XE (18C/36T)/ 64GB DDR4/ RTX3060Ti/ 2TB SSD/ Dell Alienware Area51 R5/ garancia/
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest