- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Lassú a prohardver
- (téma lezárva)
- Fogyasztás vs. Teljesítmény AM4 /AM5 és 6700 XT / 4070 Super konfigokon
- LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
Mivel hivatalosan is megtörtént a csere, ezért ez a topic -- SZVSZ -- értelmét vesztette. [L]http://r3.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=66711[/L]
Zárodik a topic -
Szőrös
veterán
Mmm moist már pöpec a sebesség. Grat Néktek.
Komolyan modnom amíg nem volt PH! szó szerint elvonási tünetem vót , hogy nemtok mit olvasgatni . :) -
g@bo
nagyúr
sokat javult az tuti.
-
Elrood
őstag
-
BobMaster
senior tag
-
Elrood
őstag
Mindig nem tudtam meg, mi volt a régi vas, és mi most az új. Tudom ez nem a reklám helye, de akkor is kiváncsi vagyok rá.
-
Arhel
senior tag
Eddig jó :U
Maradjon is így :)) -
Ekváádor
őstag
Hasít mint az állat!;]
-
Elrood
őstag
Mostmár nekem is hasít, lehet, hogy a net kapcsolatommal volt a baj, vagy még reggel fél 7kor nem volt teljesen kész.
Új BME-s gép, szupi kis DELL, tök jó billentyűzete van. 1.8GHz P4, i845G+ICH4, 512mb ram, IEG:), bár az egér elég tré, 17'' moncsi, tökéletes gép az oktatásra:). -
Gismo
addikt
Na így kellene ennek a PROHARDVER!-nek mindig hasítani!!!
-
westlake
félisten
-
engusz
veterán
-
Mag
senior tag
Végre elkészült!
-
Yutani
nagyúr
-
Sidaries
őstag
Nekem megy minden frankón.
-
Elrood
őstag
Hmm, némi bugot vélek felfedezni.
Előző hsz-met 2x módosítottam, és az utolsó hsz-eimnél 3x jelenik meg a topic cím, ez normális?
Mód.: Most szóltam ebbe topicba 4x-re, és 4x jelenik meg a topic címe oldalt:).
Ha ezt is elküldöm, lesz 5:).
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Mi az új vas? (Mi volt a régi?)
Nálam nem lassú, inkább akadozik. Tölt, tölt, leáll, pár mp eltelik, kb 5-10, és újra tölt, és így tovább.
Szerk.: Hát tévedtem, hsz küldés dög lassú.
Remélem ez változni fog:).
[Szerkesztve] -
aurum
senior tag
-
Gregorius
őstag
-
Adi
senior tag
No, ez már az új vasról megy. :)
-
stpotty
tag
Ma eddig végig használhatatlan a PH!, ez a hsz kb 20 perce készül. :(
-
Draki
aktív tag
Jajj de várom már azt az új vasat! :U
Lassan minden éjszaka brutál szerverekről fogok álmodni dobostorta helyett! :Y Iszonyatos... mentsetek meg! :DDD
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
-
SAMYka
senior tag
Most is lasú. De nagyon.
-
twollah
nagyúr
-
vfo7
senior tag
-
F-ECT$
titán
De qrva késő van, és most de gyors a PH! :D
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
DonLeo
senior tag
-
divot
veterán
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
DonLeo
senior tag
Na most aztán über gáz...
Kihúztátok a ''dugót'' vagy mi? -
Atlantis
veterán
Kezdjetek valamit ezzel a szerverrel, mert rettenestes. :)
''Foltokban'' lassú, van, hogy gyorsabb, mint rendesen, de van olyan, hogy a modemes időket idézi.
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
már megint dög lassú
-
Loha
veterán
Emberek az a vicc, hogy Voda GPRS-el észrevettem, hogy lassú a PH! :))
Ez már tényleg gáz... :))
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Ma egész gyors volt kb. délig, azóta megint csak a fogával húzza magát a földön...
-
F-ECT$
titán
-
Calogero
addikt
-
Esmein
nagyúr
Tegnap egész nap pörgött a Ph! És most is hasít. Megvolt a szervercsere ?
-
erdoke
titán
-
F-ECT$
titán
-
erdoke
titán
-
_Volkovy_
nagyúr
Úgy látszik kezd gyorsulni.
-
karib
addikt
Nem kő felesleges hozzászólásokkal lassítani a rencert :DDD Mindenki legyen nyugodt, már csak be kell üzemelni az új vasat.
-
Sanya
nagyúr
papolhatnál, ha nem lenne mindenütt banner. pl a hírek közepén, a prohardver logó felett, és ha mi ezekre kattintunk, parciék kapnak egy kis alamizsnát(amúgy szoktam kattingatni)
+ vannak más fórumok is, és azok se haldokolnak
na bumm -
Flashy
veterán
nemtom mit tudtok ezen óbégatni. ez egy ingyenes használatú fórum, hadd csinálják má a dolgukat akik karbantartják. max 3 topikba nem írsz be ma hülyeséget. na bumm. megmonták hogy megcsinálják akkor megcsinálják.
-
Sanya
nagyúr
kb olyan a sebessége, mint élettan gyakorlaton, mikor egy 15 megás képet kéne elküldeni nyomtatóra. a nyomtatás maga kb 1 mp-ig tart. de míg elküldi a gép a cuccost, kb 20 perc :D
habár mostanra kicsit mintha javult volna
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Nem semmi ez a tempó.Parci biztos heggeszt valamit.
-
gado
tag
Nekem most felgyorsult :C
-
Gismo
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁ! Csináljatok valamiiit mert ez kurva lassúúúúú!!!!!
KIBÍRHATATLAN!!!!!! 17.00 óta fórumozok és 2-t tudtam hozzászólni eddig, pedig lett volna mihez!!! Na jó ez a 3.-dik! -
DonLeo
senior tag
-
törölt tag
Ez nagyon frankó 2perc alatt el is jutottam a főoldaltól a fórumig!:(:(:(:(
Komolyan mondom szombaton nyerek a lotton és kaptok egy kis sávszélességet:DD meg szervert mert ez így gáz! -
Cathfaern
nagyúr
Nem is igaz, a PH! nem lassú! Csak elérte az index sebességét :D
-
gege71.hu
addikt
-
gado
tag
Nálam is tetü lassú :(
-
F-ECT$
titán
-
Draki
aktív tag
Eljutottunk oda, hogy nyugodtan le lehetne állítani az egész PH! működését :O, mert jelen pillanatban teljesen használhatatlan az oldal. :( :O :(
-
MarKoo
addikt
Nekem gyors is, meg nem is. :O
-
bibimad
senior tag
-
DonLeo
senior tag
ennyire gáz rég volt :(
mire behozná a hozzászólás ablakot kiírja: az oldal nem megjeleníthető :DDD
aztán lehet frissíteni és újabb 1 perc kb :O -
burgatshow
veterán
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon lassú! :O
-
F-ECT$
titán
De mint az állat :(
-
Sanya
nagyúr
megint lassú a fene vigye el
-
Trak
addikt
-
horatio
tag
Nemcsak hogy lassú volt délelőtt/délben, de még a hírek sem jöttek be és néha az oldalak is hibásak voltak.
-
bibimad
senior tag
Csináljatok már valamit,néha iszonyú lassú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Trak
addikt
''Ha hazaértünk, átállunk.''
Csak nem kintről hoztok valami szerver prototípust??? :DD :DD :DD :DD :DD -
fokukac
nagyúr
na, késő, mind1. Szóval még azt is csinálja (csak Mozillában), hogy amikor benézek egy topicba, az első hozzászólásnak (ami nekem alul van) lekaszálja a felét vagy néha majdnem az egészet. Legalul a keret a legördülő menükkel az jó, felette meg majdnem egyből a #2 hsz van. Szóval pont a topikindítót nem látom, kivéve, ha rendzegetek. Akkor meg az utolsót nem.
MOD: most, hogy jobban megnéztem, nem az utolsó oszlop van elcsúszva, hanem az egész cuccos. Szóval a Fáradt Gőzben a topik címe nem ott tördelődik, ahol a többi, hanem több szó után kez új sort a topikcím, és ettől már az üzenet/lekérdezések is el van csusszanva.
[Szerkesztve]ez a hiba nekem is van, de ezt már megszoktam - szöveg-kijelöléssel húzom arra az egeret, amerre akarom, és akkor előjön a rejtett rész is... :D
-
chicken
senior tag
na, késő, mind1. Szóval még azt is csinálja (csak Mozillában), hogy amikor benézek egy topicba, az első hozzászólásnak (ami nekem alul van) lekaszálja a felét vagy néha majdnem az egészet. Legalul a keret a legördülő menükkel az jó, felette meg majdnem egyből a #2 hsz van. Szóval pont a topikindítót nem látom, kivéve, ha rendzegetek. Akkor meg az utolsót nem.
MOD: most, hogy jobban megnéztem, nem az utolsó oszlop van elcsúszva, hanem az egész cuccos. Szóval a Fáradt Gőzben a topik címe nem ott tördelődik, ahol a többi, hanem több szó után kez új sort a topikcím, és ettől már az üzenet/lekérdezések is el van csusszanva.
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
-
fokukac
nagyúr
Ezt lehet, hogy nem ide kéne írni, de valamiért a Fáradt gőz nekem Mozillában azt csinálja, hogy az utolsó hozzászólásos oszlop így alácsúszik annak az oszlopnak, amiben a Gyorskeresés meg ezek vannak, és ettől nem látszik rendesen a dátum, az idő meg egyáltalán nem (kábé két centi). IE-ben nem, ott teljesen jó.
Bocs, ha nem ide kellett volna írni, de egész nap ilyen volt.nekem is ez van, de csak úgy két napja. addig jó volt.
ja, eleve nem értem, hogy minden topic-csoportban más az oszlopok szélessége. ez miért van? a fáradt gőzben meg pár napja különösen széles lett... -
chicken
senior tag
Ezt lehet, hogy nem ide kéne írni, de valamiért a Fáradt gőz nekem Mozillában azt csinálja, hogy az utolsó hozzászólásos oszlop így alácsúszik annak az oszlopnak, amiben a Gyorskeresés meg ezek vannak, és ettől nem látszik rendesen a dátum, az idő meg egyáltalán nem (kábé két centi). IE-ben nem, ott teljesen jó.
Bocs, ha nem ide kellett volna írni, de egész nap ilyen volt. -
Parci
HÁZIGAZDA
Security okokból nem szokták megadni a pontos konfigot. Esetleg az adott alaplapnak van vmi bugja, amivel ki lehet akasztani, stb.
De, dual Xeon, sok RAM, RAID 10 SCSI, csak hogy párat említsünk. Ha hazaértünk, átállunk. -
karib
addikt
Amíg nem üti meg a plafont, addig hasít, de egyszer csak elfogy a sávszélesség (most főleg RAM, HDD), és akkor belassul. Én nem értek hozzá, de asszem most úgy van belőve a rendszer, hogy lassan, de biztosan mindent kiszolgáljon, hogy ne dobáljon állandóan szembe olyasmivel, hogy ''haggyábékén, nem érek rá!''
A pontos konfig pedig nem titok, csak nem beszélünk róla. Pontos okát én sem tudom, de így alakult, és leginkább Parci hatásköre ezen változtatni, ő pedig éppen a világ túlsó felén van és meglehetősen elfoglalt :) -
djtörök
senior tag
mostmár gyors.
-
Yaye
őstag
-
maszat
senior tag
A pontosba ugye még nem tartozik bele, pl. hogy Opteron?
Általában miért vannak ''inkognitóban'' a szerverek?
Hasít ezerrel:DD -
divot
veterán
-
Szőrös
veterán
-
fLeSs
nagyúr
Nálam most hasít.
-
Yaye
őstag
-
Lala6
addikt
Skacok! Van oka: túl van terhelve. Annyi lekérdezésünk van, ami megterheli a gépet. Ti vagytok az okai mindennek! :)
Nagyra nőttünk. De megoldjuk.Ez csak jó, nem?
-
Lala6
addikt
Ilyet sem hallottam még, hogy titkos egy konfiguráció :D
Miért? Van valami értelme? -
hobizoli
nagyúr
-
BobMaster
senior tag
Skacok! Van oka: túl van terhelve. Annyi lekérdezésünk van, ami megterheli a gépet. Ti vagytok az okai mindennek! :)
Nagyra nőttünk. De megoldjuk.Ja. A ''Lassú a prohardver'' nevű topic annyi apache-sessiont igényel, hogy befordult a masina :)
-
Don Vittorio
őstag
Nagyra nőttünk. De megoldjuk. -
Robaj
addikt
Tévedtem, most már tetű lassú!!!
Egy perce normális volt!!!
Mitől van ez? -
csoki
senior tag
egyetemi vonalon is lassú az pedig már valami :D
amúgy néha begyorsul néha meg 10-15 mp mire bejön ... :((( -
Robaj
addikt
Szerdán is tök lassú volt, de most már kezd jó lenni a helyzet...
Remélem így is marad! -
Don Vittorio
őstag
-
Yutani
nagyúr
Ma kb. reggel 10-ig volt jó sebességű a PH!, azóta megint csak a fogaival húzza magát a földön...
-
DonLeo
senior tag
Az nem a te sulis kapcsolatodtól függ hogy lassú-e, hanem a szerver lassú. Nekem is 768-as kábel-em van és mégis lassú, lehet neked bérelt vonalad is ha a prohardver szerverje nem bírja.
-
Sanya
nagyúr
már megint lassú. a szerver monnyon le!
-
sirály12
őstag
Akkor azért már 1 dologban hasonlít az én gépemre. Mégpadig abban, hogy hangos.:O :DDD
-
BobMaster
senior tag
A ''nagyvas'' pontos paraméterei nagy valószínűséggel soha nem lesznek publikusak. Kb olyan lesz, amit az ember már szervernek nevez: sok proci, nagy memória, SCSI háttértár, RAID, Gigabit, redundáns táp és nagyon hangos :P
-
sirály12
őstag
-
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
-
sirály12
őstag
A szerver monnyon le! :DDD
De nekem mondjuk innen a suliból 10M-el nem is oan lassú. ;]
És mien vas lessz az az új szerver? -
Vikthor
nagyúr
-
Lala6
addikt
-
bcs
aktív tag
-
Vikthor
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
Lala6
addikt
Most egész jó...
748973251 :DDD -
hobizoli
nagyúr
-
Keitaro
addikt
Az új szerver legalább egy, négy opteront, 32GB ramot és 15000-es SCSI vinyókat tartalmazó dobozka lesz? :DDD
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Mi lenne ha az oldal fizetosse valna?
Mondjuk evi 1ezer local credit lenne a beugro, es igy a tagok tudnak olvasni a hireket stb, lenne penz a folyamatos fejlesztesre. -
Arhel
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
inkab
aktív tag
Tuti az a gond, hogy sokan nyomolunk, mert most éjszaka meg hasít... Bízom én is a server csere áldásos hatásában...
-
Trak
addikt
Ma egész gyors volt...
Csak néha érdekesen működik.
Hozzászólás után, miért ugrik a főoldalra?
Vagy nálam van a gond?:)) -
djtörök
senior tag
nálam is lassul.
elég sokat kell várni, pedig a többi oldalt 1mp alatt behozza -
BobMaster
senior tag
-
gyga
senior tag
lassúúúúúúúúúúúú
-
iguana
őstag
-
fLeSs
nagyúr
Hm...hat nem tudom, de nekem -is?- ugy tunik/tunt, hogy ez egyik naprol a masikra lett ilyen_lassu, nem pedig fokozatosan, ahogy egyre tobben olvassuk az oldalt. Nem nagyon hiszem, hogy az egyik napon meg csak 16000-n, masnap mar 17000-n lennenk regisztralva, es hogy ettol az egyik nap meg csak ~400-n, am masnaptol mar 1000-n neznek egy_idoben a PH!-t...ez olyan kicsit hihetetlennek hangzana, bar lehet igaz is.
Mindenestre bizok benne, hogy tenyleg az uj szerver hozza majd a latvanyos(!) javulast.
hobizoliNem én üzemeltetem a szervert, én csak ennyit tudok: a vinyó sebessége meg a memória sebessége-mennyisége kevés.
Kifogyott a userek alól a RAM. :DD -
hobizoli
nagyúr
Hm...hat nem tudom, de nekem -is?- ugy tunik/tunt, hogy ez egyik naprol a masikra lett ilyen_lassu, nem pedig fokozatosan, ahogy egyre tobben olvassuk az oldalt. Nem nagyon hiszem, hogy az egyik napon meg csak 16000-n, masnap mar 17000-n lennenk regisztralva, es hogy ettol az egyik nap meg csak ~400-n, am masnaptol mar 1000-n neznek egy_idoben a PH!-t...ez olyan kicsit hihetetlennek hangzana, bar lehet igaz is.
Mindenestre bizok benne, hogy tenyleg az uj szerver hozza majd a latvanyos(!) javulast.
hobizoli -
divot
veterán
Gyötrelmes... :(
Fanatikus tagtól ''lefelé'' mindenki monnyon le! :D
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Lassú a prohardver
- (téma lezárva)
- Asus ROG Phone 1 (ZS600KL) 128GB + Hatalmas tartozékcsomag (Desktop Dock, Gamevice, Phone Case)
- Ryzen 5 3600X/ Radeon RX 6600XT/ 16GB DDR4 RAM/ 480GB NVMe SSD konfig eladó
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850HRTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Wiim Amp Vibelink Space Gray
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest