Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) adika4444 válasza nyuszi123456 (#1800) üzenetére


adika4444
addikt

Ezt az egyszerre tölt és dokkol dolgot te alkottad meg?
Mert nagyon érdekelne h hogyan csináltad, mert a rokonságban van egy ilyen tab, kisgyereknek lesz karácsonyra, és mivel én nem tudok érintőt használni, ezért kéne vmi billentyűzet... Meg hát ha a gyerkőc idősebb lesz, akkor neki se fog megártani.:)
U.I: Ha forrasztani kell, azt is megoldom de csak végső esetben:).

(#1850) togateam:
1 TB Micro SD-re gondolt ha jól jött le a dolog, de Árukeresőn én 128 GB-nál nagyobbat nem találtam. Mondjuk egy ilyen pici ketyerébe nem is nagyon hiszem hogy 32-64 GB-nál nagyobb tár kéne. Meg mellesleg túlzottan drága is egy lassú SDkártyáért, ilyen áron van már 1 TB hdd sokkal gyorsabb sebességekkel.

[ Szerkesztve ]

üdv, adika4444

(#1852) togateam válasza adika4444 (#1851) üzenetére


togateam
senior tag

Igazad van sd-röl volt szó. :)
Nekem azért jött a pendrájv mert láttam ma egy hirdetést hogy 9 $ az 1 TB pen,és akkor rémlett fel hogy a kolléga az e-bayröl rendel,de akkor nem lesz szerencséje,mert ezek nagyon kamuk.

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1853) pusihusi válasza indigen205 (#1762) üzenetére


pusihusi
addikt

Szia Alexet hogyan lehet eltüntetni?Már nem kérdés :( :(

[ Szerkesztve ]

Üdv. Feri!!

(#1854) Clipi


Clipi
csendes tag

Sziasztok !

Én most szeretnék ilyet venni de nem arra a célra amire kitalálták :-)

Egy szerszámköszörűn tönkrement a nagyító rendszer és mivel baromi pici alkatrészeket élezünk (pl 1.5-3 közötti fúrók is) szükség van SOS-ben a nagyításra.

Ami adott egy 500x-os USB microscope ami jól működik laptopon de nem lehet mindig ott a gép.

Nagyon sok próbálgatás(android teló, tablet) és keresgélés után derült ki hogy csak windows-os tablet lesz a nyerő az olcsó kategóriából... Ma tettem egy próbát és minden erölködés nélkül működik a kamera opciónál...

LÉNYEG:

OTG kábel és WEBKAMERA segítségével kipróbálná nekem valaki hogy kifejezetten ezen a típuson működik e a kivetítés/megjelenítés?

Amit a számtechboltban csinált a srác egy 40-50.000 es tableten az annyi volt hogy összedugdosás után rákattintott a kamera opcióra majd alúl a menüből váltogatta a megjelenítendő kamerákat. Előlapi-hátlapi és a végén beugrott a külső usb-s kamera kép is. HA MŰKÖDIK holnap rohanok és veszek 1 ilyet mert 18.000 a tescoban és sehol nem találok hasonló árban...

Köszönöm előre is !

Üdv mindnekinek!

(#1855) togateam válasza Clipi (#1854) üzenetére


togateam
senior tag

Nekem a nagyobb gép van de biztos hogy megy rajta külsö usb kamera.
De azt vedd figyelembe hogy a tab üzem ideje 2-3 óra max,és a töltése az usb-n keresztül van és a srácok szerint nem nagyon akar arámot felvenni ha usb hubban van (valakinek működik de másnak nem ).

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1856) Clipi válasza togateam (#1855) üzenetére


Clipi
csendes tag

Az a baj hogy a mostani tabletek között nagyon kevés a külön töltő csatlakozós ha van az méregdrága. Vagy nem windows-os.
Találtam egy fórumot ahol elvileg összehozták...

ELÉG MEREDEK, de elvileg működik

Legalábbi Google Translate szerint.

Garvesztés terhe mellett nem lehet közvetlen az akumulátor helyett megtáplálni stab IC közreműködésével és egy trafóval?

Fixen be lenne építve tehát nem rohangálunk vele a gép kölül...

(#1857) togateam válasza Clipi (#1856) üzenetére


togateam
senior tag

Egy műszerész biztos megtudja csinálni :)
Nem ördöngösség egy töltés vezérlő.

Lithium-Ion, Lithium-Polymer akkumulátor töltő

Nem tudom hogy a 7i-be milyen aksi van de ha a 8i 4000-esböl indulok ki akkor csak 1,5A-ra kell méretezni de majd a szaki kiszámolja a pontos adatokból,vagy meg kell nézni hogy mekkora a töltő :)
.

[ Szerkesztve ]

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1858) Slapy


Slapy
aktív tag

Sziasztok!
Délután munkába menet előtt 97%-os töltöttséggel és alvó állapotban hagytam itthon a kb 1 hetes 8i-m....hazaérve gondoltam megnézem mennyit merült ebben az állapotban...! Viszont nem reagált a bekapcsoló gombra, gondoltam akkor biztos teljesen lemerült. Töltőre raktam de látszólag nem veszi fel az áramot, nem világot a piros led ami szokott ilyenkor..kb 20 perce töltöm már de semmi változás, nem reagál....próbáltam másik kábellel és töltő fejjel is...van valakinek ötlete? Bár gyanítom kuka, mármint viszem vissza holnap....de hátha!

[ Szerkesztve ]

(#1859) Slapy válasza Slapy (#1858) üzenetére


Slapy
aktív tag

Közben nyomkodtam összevissza rajta a gombokat, plusz micro sd ki/be és egyszer csak elkezdett világítani a piros led és akkor már be tudtam kapcsolni. 38 százalékon volt ekkor az aksi....hát ez most mi volt vele ez egy talány számomra....

(#1860) adika4444


adika4444
addikt

Hali!

Ezeknél a 7I Win 8I Win és 10I Win gépeknél ha például lefagy a Win akkor a power gomb hosszan nyomva számít a gépen is lévő lefagyott állapotban leállító power gombnak?

üdv, adika4444

(#1861) nyuszi123456 válasza Slapy (#1859) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

Igen. Most ezt igyekszem megoldani. Kivettem, eltüntettem minden lehetőségét az alvó módnak, hogy mindenképp Leállítás következzen be. De nem ezt teszi. Így is alvó módba lép. Márpedig akkor nem tölt. Igaz, hogy lassan merül, de nem tölt.
Rákeresve főleg Windows 10 alatt írják a problémát.
Megoldjuk. Örülök, hogy más is ezt tapasztalja. A

USB hubról van szó. Ha a gép kikapcsolt, tölt az USB hubról, és világít a led. Ha be van kapcsolva, ideértve az alvó módot is, akkor megfordul az áramszolgáltatás, és a gép szolgáltatja az energiát a hub összes fogyasztójának.

Clipi: van itthon USB mikroszkópunk, ha vársz párnapot, kipróbálom. De kétségem sincs, hogy működik, mivel ez teljes értékű Windows laptop. Annyi jótanács, hogy saját fali töltővel ellátott USB hubot vegyél hozzá!

De lentebb írtam néhány dokkolóról is. Azok egyszem microUSB-ről töltenek és egyidejűleg használják az eszközöket data kapcsolattal (azazUSB dugóval). Némelyik HDMI-t is nyújt (8i problémája megoldódhat, illetve wifin küldheti a wifi tévékre Mirable programmal) Erre nincs érdeklődés?

Úgy látom, ebbe a fórumba az Android tabletek felől érkeztek a tagok. Ezért egyértelműsíteném: ez egy teljes laptop asztali rendszerrel. Nagyon értékes, semmi hátulütője nincs. Milliószor többre képes, mint az Android. Más lap. Kifejezetten csodálkozom, hogy ennyiért kapható. Nyugaton a termék nem létezik, de ezer-kétezer dolláros klónjai igen.

A dokkoló jó dolog egy laptophoz. Megsokszorozza a perifériákat. Ad plusz egy fülhallgatócsatlakozót, meg ilyenek. Persze van amúgy is, de a dokkolóval beledughatsz egy házimozirendszert is, amit nem kell szétszednek, ha elmész. Kiveszed a kis kütyüt (én tokkal, billentyűzettel), és elviszed magaddal. Aztán hazajössz, csatlakoztatod a dokkolót, és készen áll minden, a nyomtató, a mikroszkóp, a házimozi hangfal, az UHD óriástévé, minden, ami kell.

Igen, 1 terabájt (1000gb) microSD kártya kapható nem sokért ebayen. Az egyik eladó két és félmillió értékeléssel 99,6% fölött teljesített, szóval nem gagyiznám le élből az ilyen kártyákat. A laptopunk fullos készülék, jól el lesz vele.

[ Szerkesztve ]

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#1862) Ferling7 válasza adika4444 (#1860) üzenetére


Ferling7
tag

Igen.
10-15 másodpercig kell nyomva tartani a power gombot és kikapcsol.

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.

(#1863) adika4444 válasza Ferling7 (#1862) üzenetére


adika4444
addikt

Köszi!

üdv, adika4444

(#1864) Raziel.P


Raziel.P
csendes tag

Ezzel a kábellel lark 7i tökéletesen tölt és rá lehet dugni bármit. Egy ugynilyetépitettemtökéletessen müködik.A lényeg hogy host modban vaan alapon a tablet. Tehát ha külsö áramforrásról kap áramot akk tölt és müködik hub meg bill meg minden. Persze saját tápjával képes többet fogyasztani több eszközzel mint amennyit tölt >.< [link]

[ Szerkesztve ]

(#1865) Slapy válasza nyuszi123456 (#1861) üzenetére


Slapy
aktív tag

Én annyira nem őrültem :) azt hittem megadta magát!

"illetve wifin küldheti a wifi tévékre Mirable programmal) Erre nincs érdeklődés?"
De van ;) viszont nem wifi-s a tv-m úgyhogy előbb vennem kellene egy eszközt hozzá amin megy az androidos tükrözés is. Tudtok ajánlani ilyet, ami bevált ?

(#1866) nyuszi123456 válasza Slapy (#1865) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

Úgy néz ki, sikerült kikerülnöm az alvó mód akaratlan változatát. Te meg direkt azt állítottad be :)

A dokkoló HDMI is csak akkor segít, ha van HDMI a tévéden/képernyődön. Kemény világ ez: )

[ Szerkesztve ]

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#1867) togateam válasza nyuszi123456 (#1861) üzenetére


togateam
senior tag

Nem kötekedni akarok de mutass nekem linket valamelyik gyártónál 1Tb-s mikró sd kártyáról de elég lesz 512-es is,Sandisk,Lexar,Kingston stb.Nem kínai csalóktól.Nekem mindegy hogy téged hogy vernek át,de másokat ne bolondíts.

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1868) Slapy válasza nyuszi123456 (#1866) üzenetére


Slapy
aktív tag

Legközelebb már nem fogom :)
Szép nagy led tv-m van, annyi hogy nem smart :) volt is androidos mini pc-m hozzá de az nem jött be

[ Szerkesztve ]

(#1869) togateam válasza nyuszi123456 (#1866) üzenetére


togateam
senior tag

Mit szeretnétek miracastba átküldeni a tv-re? filmet? nincs értelme mert a [tv-m] pl otthon hálózatból simán játszik filmet de ha nem akkor meg jobb lejátszó van beépítve pl: 5.1 simán jön a tv-röl. Például tabrol nem tudom 3D-ben át küldeni a filmet csak 2D-ben. Youtubot?Az meg benne van a tv-ben ha már wifis tehát smart :).Nem mondom hogy könnyű kezelni de egy rádiós bill+egér pont tökéletes.k200 Nekem ez van bedugva,vagy ha nagyon lusta vagyok akkor ezt szoktam használni :)

Játszani meg az a baj hogy ha tapicskolsz akkor nem tudsz a tévére figyelni mert a tapicskolást nézed,meg igazán játékra inkább a pc-det kösd a tvre :) Valószínű hogy sokkal többet tud nyújtani .

Igazából ezért nem erőltetik annyira azt a miracast dolgot.Az 5let jó,de csak egyszer fogod kipróbálni.
De egy játékának jó móka.

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1870) Slapy válasza togateam (#1869) üzenetére


Slapy
aktív tag

Mivel nem smart a tv-m kell valami nekem hozzá :p telefonról, tabról a horizon go képét akarom átküldeni elsődlegesen

(#1871) nyuszi123456 válasza togateam (#1867) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

Higgadj le lehetőleg. Ha nem segíteni vagy itt, akkor minek? Csak mert téged nem zavar, ha valakit átvernek. Hát így állunk.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#1872) togateam válasza Slapy (#1870) üzenetére


togateam
senior tag

Na várjál,te tv műsort szeretnél nézni "mobilon" keresztül a tv-n ? Ez mire jó? :)

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1873) togateam válasza nyuszi123456 (#1871) üzenetére


togateam
senior tag

Igazad van.Azt csinálsz amit akarsz.

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1874) nyuszi123456 válasza Slapy (#1868) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

Tegnap láttam egy Windowsos mini pct. Sehogyan sem lehetett rájönni, milyen Windows rendszert van rajta. A dobozán csak a Windows logo látszott. Ha 49000volt, ki tudja, talán azt vettem volna, ha nem lett volna ilyen szerencsénk a kis tabletekkel.
A nyugati jóval drágább tabletekhez gyártott dokkolókat szívesen kipróbálnám. Szerintem az jelenti nekünk a megoldást. Van, amelyik csak húsz dollár. Azon csak töltés müködik és néhány USB hely van. Azt írja, ha ennyi USB hely nem elég, képes működtetni egy rá csatlakoztatott hubot is.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#1875) togateam


togateam
senior tag

Igaz hogy nem azért vagyok itt hogy segítsek de tegnap megkeresett egy "egyszerű" olvasó(email majd egész estés messenger) aki nem akar regisztrálni de sikeresen "tönkre vágta" a kis készülékét.Megadtam neki a "Lark_7i_Win_10_MSDN_TH2_32_HUN_Activated_Wimboot" munkámat,de mivel még nem publikus(holnaptól lesz az mikor feltöltődik az összes típushoz) így végrehajthattuk a tesztet.
Ma ezt a levelet kaptam tőle :
"Köszi szépen a segítséget !
Lark_7i_Win_10_MSDN_TH2_32_HUN_Activated_Wimboot
Tökéletesen működött az én i7emmel
Touchhoz és giróhoz nyúlni nem kellet maximum 20 perc alatt ha fent volt.
gyors egyszerű 100% működőképes "

[ Szerkesztve ]

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1877) Slapy válasza togateam (#1872) üzenetére


Slapy
aktív tag

Igen azt :) több csatorna és hd

(#1878) Slapy válasza Raziel.P (#1864) üzenetére


Slapy
aktív tag

Köszi, rendelek is ilyet

(#1879) togateam válasza nyuszi123456 (#1874) üzenetére


togateam
senior tag

Onnan lehet tudni hogy milyen Windows van a gépen hogy milyen színű a Windows Logo.
Ha színes akkor max win 7 ha Kék akkor win 8 fölötti.De ez evidens.

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1880) Clipi válasza nyuszi123456 (#1861) üzenetére


Clipi
csendes tag

Köszönöm a gyors válaszokat! Megpróbálom hatha kibontjak Tescoban a kedvemért, hisz a garancialevél miatt amúgy is ki kéne, viszek otg kábelt. Attól félek, ha elfogy nem lesz ebben az árban többet. Neten újonnan csa 33.000 től hozza.

Egyébként 2 éve váltottam Windows os telóra és nem bántam meg. Jobban tetszik egy androidosnal a tabletek terén is. Csak ugye az android baromira elterjedt anno az újdonsága miatt. De a veszte a gépigénye. E miatt tud ismét terjeszkedni a Windows minden téren. Bár a jobb programok fizetősek vagy nincsenek rendesen fejlesztve. Pl wazee mobilra...

[ Szerkesztve ]

(#1881) bigsee


bigsee
addikt

Annak, aki ilyen tablet/ek/et akar venni magának és veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a topikot, ide is beírom, hátha:

- arra kell csak figyelni, hogy amit Win 8.1 Bing-el adnak ki nem biztos hogy frissíthető Win10-re!

Ennek prózai okai vannak, t.k. a tárhely.

Vedd meg, használd, játssz vele, új telepítéshez töröld a régieket (ahogy eddig is, a mobileszközeiden ;)), de ne akarj rögtön 10-re frissíteni, mégha a M$ ezt is sugallja a direkt, erőszakos windows updateval...!

Once more: nem lebeszélni akarlak a vételről, ilyen jó áron, ilyen jó tabot nehéz felkutatni, ahogy olvastam a support is megfelelő (becsere újra, vagy pénzvissza :K ), úgyhogy sok örömet kívánok mindenkinek a tabjához...

p.s.: ami itt folyik az utolsó lapokon, az gáz... :(

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#1883) togateam válasza Slapy (#1877) üzenetére


togateam
senior tag

Kipróbálom.
Na jól kezdődik :)

[ Szerkesztve ]

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1884) togateam válasza togateam (#1883) üzenetére


togateam
senior tag

A folytatás se semmi :)

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1885) Slapy válasza togateam (#1884) üzenetére


Slapy
aktív tag

első kép: már elég régóta ilyen, én is gépről ie-ben nézem!
második kép: csak upc hálózatán lehet használni. Otthoni wifi, mobil net, upc wi-free, más hálózatokról nem engedi :)

(#1886) nyuszi123456 válasza Clipi (#1880) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

Eddig a Windows beépített kamera szolgáltatását használtam a mikroszkóphoz, mert ott a kép pixelméretét gyorsan lehetett váltogatni. Beépített kamera progit most nem találok a rendszeren. Pedig van rajta csetkamera, és hátlapi kamera, csak van hozzá valami sw, csak eddig nem izgatott. A mellékelt cd-n van kamera szoftver, amely segít a kontraszttal és próbálja imitálni a szövetfestéket. Dec. 25-26-án fel tudnám tenni. Ha jól emlékszem, a kamera progival nem is kellett feltétlenül telepíteni a mikroszkóp kamerát, egyszerűen megjelent a kiválasztható kamerák közt. Ha ma veszed, a három munkanap dec. 28-án telik le. Ha ezalatt van lehetőséged telepíteni a tiéteket, biztos választ kaphatsz. Az ünnepek alatt tuti felrakom. Szoktunk túrázni ilyenkor, és hozunk haza érdekes mintákat. Olyan jó ez a nyugalom, együtt nézegeti a család a természet csodáit :)

[ Szerkesztve ]

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#1887) Racecam


Racecam
MODERÁTOR

nyuszi123456!

Fejezd be a személyeskedést, több hozzászólást nem szeretnék törölni! :(((

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1888) User64476 válasza Raziel.P (#1864) üzenetére


User64476
őstag

Le tudnád írni pontosan lépésről lépésre, hogy miként építetted?

(#1889) pusihusi


pusihusi
addikt

Sziasztok ki tud valami olcsó billentyűzetes 8"tokot? Univerzálisat:

Üdv. Feri!!

(#1890) rico21


rico21
tag

Sziasztok!
Ismerősöm vett egy lark ultimate 7i win tabot és az a furcsa hogy első bekapcsolásra 1280x768p felbontáson van és nem is lehet állítani, pedig 1024x600p ír a dobozon, de látszik is rajta, hogy nem valami szép így a kép. Meg olyan picik az ikonok meg az ablakoknál is a bezárás lecsukás így nagyon pici!
Másnál is volt esetleg ilyen vagy esetleg a dobozon írták el és valóban ilyen kijelző van benne!
Bár Aida64-et fel rakva 1024x600p ír a megjelenítőre!!

Amilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?

(#1891) Ferling7 válasza rico21 (#1890) üzenetére


Ferling7
tag

Csinálj egy Helyreállítást teljes törléssel. Valószínűleg nem Ő az első aki nyomkodta már a tabot.
A kijelző ajánlott felbontása 1024x600p.

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.

(#1892) bodnar10261 válasza Ferling7 (#1891) üzenetére


bodnar10261
aktív tag

Alapjáratban nekem is ezt rakja ki a tab az emlitett felbontást. Nehezen de az ajánlottra vissza tudom tenni. A Defender meg észlel olyanokat ami valoban vagy csak amolyan vakkriasztás. Nálatok volt ilyen?

Bodnár Dávid

(#1893) Ferling7 válasza bodnar10261 (#1892) üzenetére


Ferling7
tag

Nálam még egyszer sem önállósította magát a rendszer.
Kipróbáltam, átállítottam a felbontást, kikapcsoltam a tabot és kis szünet után vissza. Gond nélkül tudom a felbontást állítani.
Furcsa kis jószágok ezek, rendesen önálló életet él egynémelyik. :DDD

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.

(#1894) rico21 válasza Ferling7 (#1891) üzenetére


rico21
tag

Meg volt az is, de az a vicc hogy az asztalon kattintva jobb gomb képernyő felbontásnál az 1280x768p az ajánlott és le se lehet nyitni a fület, sőt szürke az az opció!!
De meg nézem holnap!!
De az a lényeg hogy másnak is volt /van ilyen, akkor nem a készülékkel van a gond csak valami SW. hiba!!
Ha meg van a meg oldás akkor szólok!
Win 10 tiszta telepítés jó lehet ha nem megy az upgrade?

Amilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?

(#1895) Ferling7 válasza rico21 (#1894) üzenetére


Ferling7
tag

Kíváncsi lennék mi okozza.
WU-val inkább meg se próbáld a win10 frissítést, MCT-al sikerülni szokott különösebb gond nélkül. Vagy kapásból felteszed win10 wimboot-al.

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.

(#1896) rico21 válasza Ferling7 (#1895) üzenetére


rico21
tag

"MCT-al sikerülni szokott különösebb gond nélkül. Vagy kapásból felteszed win10 wimboot-al."
Mi az az MCT nem értem?
Gondoltam csinálok egy USB WIn10 telepítőt, aztán innen már letöltöttem a drivereket, aztán remélem be bootol usb ről! Azt már olvastam hogy kell aztán úgy jó lesz minden!

[ Szerkesztve ]

Amilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?

(#1897) Ferling7 válasza rico21 (#1896) üzenetére


Ferling7
tag

Hivatalos ms letöltő kliens: media creation tool
Persze, az is működik csak kevés tárhelyed marad. Asszem ~4-5GB körül.

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.

(#1898) togateam válasza Slapy (#1885) üzenetére


togateam
senior tag

Picit OFF.

Teszteltem a Lark tabot a Horizonttal.
Elnézést de nem "hittem" neked hogy csak upc neten lehet használni mivel akkor semmi értelme nem lenne :).
részlet a leírásból: "A Horizon Go szolgáltatással Ön számos digitális televízió csatornát nézhet helyhez kötöttség nélkül, "
Délelőtt nem volt sok időm és még külföldön voltam így épp csak rá pillantottan.(ez majd egy külön tesztet fog igényelni)
De este már itthon vagyok és nem upc területen,és tettem egy próbát. M3,RTL Klub,Viasat 3,Viasat 6,RTL II,
Super Tv2,Film+,RTL + ,Pro4,Fem 3,Docu, és a Muzsika tv kívül minden megy idegen nettel.Mobil nettel néha köhög :) A tab termesztésen szépen üzemel,semmi terhelést nem mutat.
Bátran ajánlom mindenkinek a program használatát.

ON

[ Szerkesztve ]

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1899) togateam válasza rico21 (#1896) üzenetére


togateam
senior tag

Ha szabad javasolni akkor a tabról először csinálj egy saját lemenést..majd kezd el a frissítést,nem fog sikerülni de arra jó hogy a win 10 aktivációd meglegyen.Majd egy wimbootos Lark telepítőt használj.

A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

(#1900) Slapy válasza togateam (#1898) üzenetére


Slapy
aktív tag

Még jó hogy nem hittél nekem, mert ezt én sem tudtam ... :D munkahelyen próbáltam, de ottani wifin nem engedte, de akkor azért mert az valahogy külföldi ip-n megy... :) tegnap kicsit utánaolvastam az mhl kábelnek! Telefonom tudja az mhl-t, 8i biztos tudja? Próbálta már valaki?
Szóval továbbra is olyan eszközt keresek amivel a win tab és az androidos telefon (s4) képét is a tévére tudom küldeni!
1. Lehetőség mhl kábel, ha a tab tudja akkor is problémás picit, mert a samsung nyomi és keresztbe kötött pár szálat így az elvileg hogy mindkét eszköz menjen vele kell egy átalakító is pluszba
2. Lehetőség pedig egy wifis megoldás amihez pl chromcast vagy valami hasonló kell
Nyugodtan javítson ki akárki ha butaságokat írok! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.