Hirdetés
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Leszek este mindenképpen, de még nem tudom pontosan, hogy mikor. Inkább a 9 óra körüli (vagy az utáni) felbukkanásomat valószínűsítem.
Lehet, hogy nekem nem kéne warozni addig, amíg a fagyás gondomra valami megoldást nem találunk."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #5101 üzenetére
Kihagytad Dog!!!!!!!!!
10000!!! -
-conrad-
addikt
Hívjátok meg boszkót is péntballra. Addig postázok mindenkinek egy ilyet.
[link] -
retros
tag
én nem bántanám Robajt...
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tudjuk, Te csak leülnél egy pár sörrel, és élveznéd az előadást...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #5110 üzenetére
És közbe koordinálná a csapatot, h. ki hova lőjjön
-
törölt tag
Nekem meg egy ilyenre volna szükségem ha megyek Codozni.
[link] -
Robaj
addikt
Lehet örülni, hétfőtől nem lesz internetem, haver lemondta.
Az utóbbi időben úgyis csak baszogatás jött w és joe részéről.
Pl tegnap is
-sadi/Mejte kérdezett valamit és leugatott h. minek mondom.
- Zöldbe vagyok, és w leanyáz, h. mi a fasznak futok el előtte, miközben pirosban van, körül se néz...
A szerveren ezek a fájlok vannak, amiket lehet futtatni:
- pusi.cfg - csak puska/csipa/garand
- minden.cfg - újra van minden fegyver
- nyit.cfg - jelszó levesz, killcam on stb...
- zar.cfg - pam mód váltás
Ha kifagy vmi vmi gond van, ezen az oldalon: [link] az info@c4.hu alatti mobilszámon elérhetitek.
A szerverfizetés úgy legyen, h. most még nekem külditek, és majd átadom. Jövő hónaptól kezdve viszont a RG számlájára (ahova anno kellett küldeni, remélem megvan még a cím vkinek )
A szerver FTP címét zsaditól kérjétek a pass-al egyetemben. -
LJoE
senior tag
Robaj azért gondolkodjál is néha jó???
Akkor szóltam be elsősorban, hogy hallgass amikor már 1 órája a töketlenkedés zajlott és ti 6v6-ot találtatok ami csak úgy működhetett ha én játszok mejte helyett ha tiger van és az kell, hogy legyen az első pálya
és ez még mindig nem volt leszervezve
na ekkor állítottalak le és mondtam el FlasH-nek, hogy nyögje be a gyereknek a feltételeinket
mivel nem vagyok olyan időmilliomos mint te, ezért sajnos nekem még 5 percek is sokat számítanak az életemből
most is éppen melózok például
lehet, hogy ez neked esetleg akkor ott nem tetszett, de igazán nem fogok ezért bocsánatot kérni
ha nem fogod fel, nem fogod fel ez van
nem örülök, hogy nem leszel, én annak örülök, hogyha játszunk és normális vagy (csak sajnos az utóbbi időben nem voltál normális) a másik, hogy tudtad nagyon jól, hogy nyügös vagyok és szar kedvem van, eredendően nem is akartam warozni...
[w] nevében meg nem nyilatkozomHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát én speciel nem örülök.
Mondjuk a wifi nem áll meg a lakások falánál, hátha elcsorog hozzád valami nem védett hozzáférés...
ZsAdI: Csak nem viccel ilyennel, tudja, hogy akkor neki még a beígértnél is rosszabb lesz paintballon.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #5121 üzenetére
Én sem.
Ha nem mondta volna nekem 1-2 hete, akkor meg az Ápr. 1-re gondolnék. -
Robaj
addikt
Haver helyett is én töltöttem, ő meg tőlem átnyomta a cuccokat, ami kellett neki. Mivel nem használta netet, ezé szülei aszonták nincs net, kiköttették. Már 2 hete szólt, h. lehet nem lesz, és majd kiderül. Tegnap este szólt, h. szülei lemondták, elvileg már ma sem kellene lennie netnek...
2 órára el is ment... Sajna evvan -
Robaj
addikt
Találtam egy egész jót:
[link]
9K-ért 2 mbit, vagy 8K-ért 1 mbit (inkább már akkor 2mbit )
Kérdés:
Anno még matáv idején be lett vezetve telefon. De mivel ugye volt mobil, arról lett telózva -> le lett mondva szolgáltatás.
Lehet-e olyan, h. csak net teló nélkül? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Élnie kell a vonalnak, tehát sanszos, hogy kell a telefon is. Telefon nélkül valamilyen kábelnetben kellene gondolkodnod, nem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak felétek.
Mindenesetre valamit intézkedj, mert (bár bizonyára kisebbségben vagyok a véleményemmel, de) nekem hiányoznál. (Egye fene, a mikrofonodat tőkévé teheted a net bevezetése érdekében .)
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
retros
tag
válasz bLaCkDoGoNe #5128 üzenetére
tényleg..
volt h itt nyaggattuk h vegyen mikrofont. és mi lett a vége
mi barmok..''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Robaj
addikt
Háh kutya lehet szerencsém lesz
Van egy haver, aki meg tudja osztani a netet, pontosabban korlátozással, hétköznap dután 3-tól, és hétvégén egész nap.
Csak aza gáz, h. ezt nem 1 valaki fogja használni, hanem kb 50-en...
Reménykedni lehet, h. esténként senki sem lesz benn
Mivel ez egy állami épület
UI: sztem zsadi tudod melyik épületre gondolok
UI2: ugyanúgy wifi, csak közelebb van
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Na merre vagytok? Jáccunkmárjáccunkmár.
Itt van mc is -
Korcsii
őstag
két kérdés:
A 28960-as port az cod vagy cod2-es? (ha cod2-es, akkor miafenéért indul a cod(1)ha rákattintok)
és mostanáben mivel, mikor, melyik porton jácccotok? -
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #5135 üzenetére
^1/^3*^1Csillag^3Fiu'k^1*^3/ ^1Public & War server @ www.sYsonline.hu|374ms|62.112.194.28:28960
-
Robaj
addikt
Némmá...
[04.02.2006 00:37:47] VIOLATION (VIDEO DRIVER HACK) #90003: ^1Zene't^^0Hallgat^1ok (slot #9) Violation (VIDEO DRIVER HACK) #90003 [278898(UNKN) xx.xx.xx.xx:28960] -
törölt tag
Szasz!
Én nekem most ADSL 1megásom van de sokat adok fel itt Szfváron+telo 13.000ft körül.
Gondolkodtam a tvnet.hu oldalon ott ennyi lovéért 2.5mb kapok.Légyszi segitsetek benne.Mi melyik jó.Azt is vegyétek figyelembe Szfvár tehát nem minden szolgáltató érhető el számunkra. -
mejte
csendes tag
mér nem ír senki?
..:: member of [Lam[PH!]a] CoD team ::..
-
FlasH-BacK
senior tag
-
törölt tag
Este valaki lesz a Ph-s szerveren?22:50után??
-
tiv83us
veterán
Folytatas: [link]
Always Outnumbered, Never Outgunned
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest