Hirdetés
Aktív témák
-
retros
tag
sütök
Szerk.: Tökéletesen nemtom h mikortól érek rá.. elvileg 6-7-től, de lehet sehogyse, azt annyi bizonyos h irc-m sincs vagy mijaszösz, szal levagyok maradva mint a borravaló
Szerk. 2: eltünt a kisregényed Robaj
[Szerkesztve]''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
LJoE
senior tag
ez biztos Chrom
megvannak, hun-liga-ban is nyomják
V. csoport, 2 győzelem
honlapjuk
Bővebben: link
születési idők 1989-91
szerintem nem kéne velük foglalkoznunk
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
retros
tag
olvasgattam amiről idéztél..
lehet én vagyok naiív meg hülye, de h csíterekkel nem találkozom az is biztos
lehet másokat csodálatos látnoki képességgel áldotta meg az isten azt elsőre megmondják.. én különösebben lesz*arom
engem nemszoktak lecsiterezni, ellenben bagyát szinte mindig
én megtisztelésnek venném ha lecsalóznának, hiszen ezzel elismerné az illető h Ő azt a szintet amit én produkálnék, nem érheti el (tiszta eszközökkel)
sztem''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
FlasH-BacK
senior tag
A [Lam[PH!]a] klánban még tuti nem vagyok benne, mivel arról mindenkit meg kéne szavaztatni, meg még ''tesztelésen'' vagyok. Jelenleg egy iC.t34m nevű klánban vagyok, mert haverom hívott oda hogy várnak szeretettel, most alakult a klán. De mondtam már haveromnak, hogy nem sokáig leszek ott velük.
Ja csatlakozni vágyásom oka, hogy legyen egy normális klánom, ahol értelmes emberek játszanak, értelmes szinten. Ja és ahol értelmes a közösségi szellem is. (a fentebb irt klánban pl clan leader bejelenti war közben hogy sorry mennie kell, fejezzük be a wart 3vs4-ben meg ilyenek.
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Igen, de ezek jobbak voltak a Diwarenél, nem is kicsit.
Meg azért ezek a dolgok nem egyparaméteresek is, nyílván egy olyan ellenfél ellen, ahol sok a puskás és mondjuk 2 ember figyel B-t, nem csak egy, lazán elég ha 3 ember kiront. Ellenben 4 MP-s kemper ellen nem. Pláne ha jobb is ez a csapat. Remélem érthető mit akartam mondani.
De mégegyszer hangsúlyozom: Nem baj, hogy puskáztatok, sőt, szerintem 3 puskással is lehet itt támadni, de anno MC azt mondta, hogy ezen a mapon messze a legjobb támadásmód az A-rush, és én ezt elhiszem neki (Nem mellesleg a tapasztalatok is ezt mutatják...)
Mindemellett ha mégis puskázunk akkor puskázzunk, de egyszerre csak 1 taktikát játsszunk meg.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Feltünően nehezen haltak. De nagyon. Ennyire talán még sohasem éreztem ezt...
Biztos, hogy ez is belejátszott a végeredménybe, engem pl stalinon már a 2. körben kissé kiakasztott, hogy MP-vel 6 db!!! tiszta fejlövést adtam az egyik arcnak, de nem volt elég...
De azt mondom, hogy elsősorban magunkban keressük a hibát, végülis azon tudunk változtatni, az ellenfélen úgysem.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Robaj
addikt
-
Qorthral
őstag
Igen, és hol volt az ellen? Én csak rail létrásból csipáztam
És mi volt fura?
FlasH: Egyetértek, a lényeg a szórakozáson van, csak nehéz ezt akkor szem előtt tartani, amikor 6-1re vezet az ellenfél a saját mapján úgy, hogy az első 10 körből reálisan 7et, 8at kellene nyerni !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Robaj
addikt
cl_maxpackets 60-100 arra való, hogy a pingeket 1 szintre hozza, 48 körül
CB-n ez az ajánlott, mert vkinek lehet 8, vkinek meg 50-en a pingje....
Ez 48-azza...
Szal SZTEM szokjunk hozzá a 60-hoz, mert huncup szerveren annak kell lennie, ha meg a szerver szabad, akkó nincs kérdés, hogy kinek a szerverén...
Nekem a 60-as maxpackets 50-100-as pinget csinál...
Nektek 48-at... -
Qorthral
őstag
ZsAdI, Z, Bagya: Igazatok van szinte mindenben.
ZsAdI: Nem tartom rossznak a helyedet a tankon, csak néha máshol is lehetnél, mert így alig látsz valamit. Egyébként meg csak annyi a baj a dologgal, hogy Robajjal utánagondoltunk és megállapítottuk, hogy olyan eddig nem sokszor volt, hogy letettük A-ra a bombát és utána az ellen hozta vona a kört... Szal a kör nehéz része a bombalerakás. És az sokkal nehezebb 3 emberrel mint 5el.
Erre mondtam azt, hogy 4-en 5-en menjünk ki A-hoz, vagy senki, és akkor lassan támadjunk, de ne keverjük a két taktikát.
Ami tegnap kicsit kiakasztott, az az volt, hogy nem gyakoroltunk semmit rendesen Railre, így taktikánk sem volt. Megkérdeztük Robajjal war előtt, hogy na akkor mi legyen, hogy támadjunk? Mindenki qssol nagyban... Jó.
Akkor legyen A-rush PP-vel! Jó, senki nem ellenkezik. És ezekután 5ből csak 3an csináljuk ezt... Erre mondom azt w-nek, hogy lehet egyet nem érteni, de akkor tessék jobbat is javasolni, mert a mindenki megy amerre lát taktika az kb olyan mintha ventri nélkül pubon 5 ismeretlen ember játszana egy csapatban.
Szerintem.
Amúgy meg nem is baj, ha 1-2 kupából kiesünk, mert szerintem is túl sok lett a tétmeccs, ennél ideálisabban is el tudnám képzelni a tétwar - gyakwar - funolás arányát ...
Nah jó játékokat mindenkinek, újabb 8 napig nem zavarok senkit a jelenlétemmel!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Robaj
addikt
Merjem szerdára rakni?
1általán ki lenne 9 (ill. 8)?
zsadi, én,
talán ljoe, talán Z
elrood, dog???
A naptár kong az ürességtől, ha legalább 5 ember beírná magát 1ik napra....
De így foggalmam sincs...
Kedd, Szerda:
1 BeerWolf Nem érek rá
2 w nem érek rá
3 Robaj Ráérek
2vs5
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
ZsAdI én teljesen megértelek, nálam is hasonló a helyzet, úgyhogy 100% egyetértés van.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
ha valaki hajlandó volt végigolvasni az előző mondókát asszem kiderül belőle az is, hogy egyetértek veled
barátnő ugyan nem gátol, de a melóidő néha elég képlékeny bír lenni, úgyhogy nálam is hasonló a szitu
furcsa módon többnyire azért vagyunk, és játszunk ha kell, mint például tegnap
a tegnappal kapcsolatban sok mindent nem értettem szervezésügyileg, de hagyjuk mert csak tovább idegelem magam
azért emeltelek csak ki papa, mert ez a kis genyó most éppen rajtad élezte a smiley gyűjteményét, amit nem állhatok
6 ember az meg 6 ember, Robajjal én már nem számolok, ha van van, ha nincs nincs
akármikor elveszhete a süllyesztőben és akkor jön az unalomig ismételt sry az AP kifagyott
KEDVES ROBAJ ÉN EZT MÁR ROHADTUL UNOM!!!
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Űrgolyhók, muhahaha
Én leszek este, de hogy pontosan mikortól, azt még nem tudom."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszi. A golyóbisos Logitech-hez képest ég és föld, de még bőven kell barátkoznunk
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
én már régóta csak úgy tudok belépni, hogy a reg. levélben kaptam egy közvetlen linket is a belépésemhez, és azzal
id+jelszó nekem nem működik (bár azt sem tudom mit adhattam jelszónak )
na legyünk ma este, de tényleg nem nagyon fér bele nekem az éjszakázás
(nagyon oda kell figyelni itt bent, és az nem megy álmosan)
legfeljebb ha máshogy nem, akkor megoldjuk úgy, hogy amíg Z meg nem jön játszok én, és utána átpasszolom neki
csak jáccunkmár mer az ojjan jóóó
é sannyira rossz mikor senki nem van sehol és nem ér ráHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
retros
tag
délután 4-5-től leszek én is, szal jah
most nem szólnék Hozzá ZsAdI mondanivalójához me nincs mit..
ez van má pár hónapja.. nem fejlődünk
szépen összeálltunk.. egyénileg télleg sokat mutatunk.. de mint csapat közel nulla
bár sztálinon bárkivel felvesszük a versenyt, de az csak 1 pálya
mindegyiken legalább védeni megkéne tanulni..''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Robaj
addikt
Bővebben: link
''A szerényen csak Optimusnak, azaz „a legjobb”-nak nevezett periféria csupán prototípus, így gyártásáról, piacra kerüléséről az idő fog dönteni.''
Nem tudok bejelentkezni
Kijelentkeztem és azóta nem enged be -
LJoE
senior tag
néztem vonatot Kecsóra, valamikor hajnalban megyen 6:30kor és 8 előtt ér oda valamikor
úgyhogy részemről én megyek (ha egyedül akkor így, ha nem egyedül, akkor még kiderül)
össze kéne gyűjteni a csapatot valahogy mindenképpen
legalább veled meg ezzel a kajlabéla Robajjal találkoznom kéne
Robaj: grat, szép munka, majd leteszteljük
Legion elleni war?Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
retros
tag
nekem a feljutás lejutás az igazán problémás..
ZsAdI az igaz h a két nap programja egyezik ha jól tudom.
nekem vasárnap dolgoznom illene az a baj.
ill. vas este 9re program van.. ugye tod bagya?
szal csak szombat jöhet szóba.. mikor kezdődik a banzáj?
egybuszvan hajnalban egy délután nemsok minden visz az Afőd felé''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.