Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
Bagya, megjött lé, 1edül tiéd (tiétek) hiányzott még.
Zsadi: nekem nem lenne elnézve
, örülnétek mint majom a farkának
Mail 1-2 napon belül megy! -
zsiga667
addikt
Elnézést hogy szó nélkül leléptem, volt egy két órás áramszünetünk...

A játék viszont jó volt, és épp kezdtem volna belejönni.
-
Zsadi
őstag
Na ezaz kisköts!!!!!!!!
Ott vanna:
kedd-csütörtök sörnap??? honnan veszi ezeket...?...?...?
majd mint régen, szeptembertől, megint ha minden úgy alakul, akkor a hétfő az tuti az lesz...
Tehát: Csütörtök???????????????????????????????
És megint Q-nak lett igaza.......Robika a témaaaaaaaaaaaa
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Még egy régi beidegződés, ebbe nem fogsz belekötni

''Megyünk ám Bagya, megyünk! Ez a ma esti program! Meg nehogymá Robajnak legyen igaza a sörözéssel kapcsolatban.....kedd-csütörtök sörnap??? honnan veszi ezeket...?...?...? bornap van ma!!! ...majd mint régen, szeptembertől, megint ha minden úgy alakul, akkor a hétfő az tuti az lesz...
Zé: Maga meg ne generáljon itt nekem véletelnül semmit...! ''
És innen jött, h. nem kedd, hanem hétfő, itt ugattál le, h. kedd helyett hétfő.
Szal akkor még 1x kedd-csüt
utánna hétfő-csüt
Most meg ezek szerint csak hétfő.
Oka, megjegyeztem, de majd úgyis legközelebb is gyereknapozol, ha tegyük fel szerdánként mész haverokkal
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Hát a hét több napján ráér w papi mejte én 100%-ra (Az más kérdés, h. nem jönnek fel ventrire)
Ha lennél te, akkor akár 5vs5 is összejöhetne...
Főleg, h. akkor már flash is beindulna, hogy wár
-
LJoE
senior tag
sajnos egyik se, hogy rohadjon meg a világ

nyugodjál meg nem lesz sokszor ilyen, hogy melléd állunk
gyere vissza Q, kezdünk megint összeállogatni, ha nem is nagyon, jó lenne megint a régi mókázás
ma este talán leszek, úgy volt, hogy tegnap is, csak 17:30kor lefeküdtem aludni, és 21:40kor ébredtem fel -
Qorthral
őstag
No hali all!
Nem tüntem el nagyon, itt vagyok
Netem továbbra sincs, remélem most már tényleg csak néhány napig...
Addigis jó henteléseket ;) !
Látom a téma továbbra is a szokásos: Robaj
! -
[w]
őstag
nesztek: [link]

-
Zsadi
őstag
Na ettől feküdtem ma:
''Sziasztok! Vettem egy ilyen karit, és nagyon jó volt meg minden...csak egyik délután, amikoris támadt egy ötletem, hogy bövitem a hordozható médialejátszóm kapacitását!Le is szedtem késsel a memóriákat a kártyáról, felfeszitettem a lejátszó házát és belepotyogtattam a memóriadarabkákat a lejátszó házába...kapcsolom be...de a kapacitás nem lett nagyobb...mérges lettem...ezért visszaraktam a kártyára a memóriadarabkákat, hogy akkor a kártyán használom, de most már a kártya se akar müködni!! Mi a teendö?Lehet rossz sorrendbe tettem vissza őket? Előre is köszi! '' (GeForce 7800 GT/GTX topic)
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
ez igen, ez már valami

csatlakozom,
még én is kérdezősködtem a levelével kapcsolatban itt a topicban, hogy mi merre hány méter
aztán valamikor le lett torkolva Robaj, hogy nem kell állandóan pofázni a befizetésről (már nem rémlik, hogy ki hol mikor)
direkt nem szólogatott sűrűn csak amikor már majdnem lejárt a határidő
úgyhogy most tényleg Robajé az igazság (egyszer lehet gyereknap
) -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Nem szoktam ezt a ''kretént''
védeni, de most nem jogos a vazze....
Amikor csak teheti figyelmeztet.
Már illene tudni a 20-i határidőt.
Az utaláshoz/feladáshoz szükséges adatokat nem nagy dolog lementeni valahova.
Szal Flash, a felháborodásod nem igazán érthető.
Na ez csak azért volt, hogy ne csak mindig b@szogassam Robajt!
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Jan 20-án ment mail

-
FlasH-BacK
senior tag
+1 igen szavazat. Csak regizzen ph-ra is ha még nem tette meg!
Robaj: Megmondtam hogy küldj mailt pénz ügyben. És akkor nem felejtem el. És a szla számodat is órákig kutattam, legutóbb decemberben küldté levelet! Ha azt akarod h ne felejtsem el, akkor írjál wazze. -
Robaj
addikt
Joe 516 vmié lemaradt, biztos msn-be írtak mind1.
Felvetés:
Mejte majd' minden nap itt van és velünk jáccik. (sőt minden nap)
És az lenne a kérdés, hogy nem akarjuk-e megkérdezni tőle, h. akarna egy csatizni?
Ha nem akkor majd úgyis kiosztotok
-
e=mc²
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
ahh csak volt egy kis idom szorakozni
most lesz csak melom igazan...
term ez az elozo topic statja
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ritkán szólsz, de akkor legalább okosakat!!!!

Ellentétben, tudjátok...............................![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kemény őstag lettem, hála Neked Dog!!!!
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Azt a szószátyár mindenemet...
Emcé, Te meg nagyon unatkozhatsz...
-
e=mc²
őstag
mire nem bukkanok: [link]
na vajh ki szolta hozza a legtobbet eme topic sorozatban?
-
Robaj
addikt
''jók az új PB kikerülő csítek''
Te már csak tudod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyugi, W is anyázott, már nem is érdekelnek, mivel statom bizonyítja, h. ha laggolok halok, ennyi pont. Lehet 1-2x eltalálom + megölök vkit VÉLETLENÜL de annyi...
Sajnos evvan
Joe: Csak kuki néven nyomta a szerverünkön
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Csak néztem jobbra balra, és egyszer csak mintha a puskacső villant volna fel, és azért vártalak onnan. Lehet túl közel voltál a falhoz, és akkor a szokásos cod bug......
Railen is megkaptam, hogy minek nézek jobbra balra..... majd jöttél a puskás házból a vagonoknál.......
ui: Jah, jók az új PB kikerülő csítek...
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
nálad az volt az érdekes, hogy kiba módon látszott, ahogy a fal mögötti mozgásomat követed. egy-az-egyben ott voltam mindig, ahova a célkereszted nézett! ha nem látom kc-ben nem hiszem el.

szerk.: jah, és az hogy a PB nem ismerte fel még nem bizonyítja, hogy nem csíteltél
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
ilyen alapon az én nevem úgy kezdődik, hogy Idegezs akkor meg mijé csudálkoztok, hogy mindég idegezs vagyok e 
nem tudom, de tegnap az én chellom is csodákat művelt, hogy rohadjon meg
megint elkezdte ezt a 20percenként megállunk félpercre játékot
de ennek ellenére egész jó volt újra anyázni téged öreg, még ha nem is hallottad
néha nagyon fel tudtál idegesíteni
-
Zsadi
őstag
Madatlosz és a WH.

Csak egy egyszerű betűjáték volt a nevemmel, gyorsan váltottam is, mielőtt W bannolt volna..
Tegnap megintcsak bebizonyosodott, hogy mennyire nem hiányzik nekem ez a Robaj féle ugribugri, holitt/holott vagyok féle lagmóka...de hogy mi öröme van benne, azt elárulhatná valaki
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Ne szóljak pénzről mi?
4-en sem küldték be lét...
500 HUFOT minél előbb -
e=mc²
őstag
[link]
na melyikotok viselkedik igy, na melyikotok?
-
zsiga667
addikt
Látom most sokan itt vagytok, nincs kedvetek hentelni egyet mondjuk 8tól?

-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Én vagyok, de nektek nem vagyok elég
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Papi de eltűntél mostanság -
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
az iromány nyelvtani és stilisztikai színvonalát figyelembe véve (és itt most nem arra gondolok, hogy nincs benne b@zmeg pedig kéne
) én inkább nem jelentkezem a 7be
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
!{boosteR} Dez[$]e vagyok és a {boosteR} klán Cupot indít Call of Duty 1-ben, a meccsek 5v5-ös S&D mérkőzések
Ha be szeretnéd iratni a klánodat akkor légyszi a klánod leadere vegyen fel msn-en és küldjön 1 olyan txt-t nekem, amiben megnevezi a klánt és leír benne 7 tagot akik a klánban szerepelnek és az 5v5ös warokon belőlük fog játszani 5 ha érdekel bővebb információ írjj rám köszke: Csubxiii -
zsiga667
addikt
Belenéztem. Nem rossza (a másikhoz képest mindenképp), de az enyém azért jobb lesz.

Egy kis ízelítő az én leírásomból (nagyrészt fordítás, kisebb kiegészítésekkel):
''M1 Carbine:
Az M1 Carbine-t „Carbine” Williams, a Winchester Repeating Arms Co. egy korábbi alkalmazottja tervezte. A fegyver az M1 Garand kiváltására készült azon katonák számára, akiknek feladatkörük miatt a Garand túl nagy és nehéz lett volna, de az M1911-A1-nél erősebb és pontosabb fegyverre volt szükségük. Tárába 15 illetve 30db .30 Carbine (7.62 x 33mm) lőszer fért. A .30 Carbine lekerekített végű lövedéke miatt pisztolylőszernek tűnhet, de valójában az M1-hez fejlesztették ki, maximális, 275m-es hatótávolságát rövidebb csövű fegyverrel nem érte el. Az M1 Garandot és a BAR-t megközelítő erjeű lőszerével, kis méretével és mindössze 2,4kg súlyával ez a félautomata karabély nagyon hatásosnak bizonyult közelharcban, pontossága és nagy hatótávolsága miatt pedig univerzálisabban hasznáható mint például a Thompson vagy M3 Grease Gun géppisztolyok.
A játékban szereplő változata az M1A1, amit a visszahajtható, fémből készült puskatus különböztet meg az alapmodelltől. Ezt a változatot elsősorban ejtőernyősök használták.
M1 Garand:
A John Garand által a ’30-as évek második felében megalkotott fegyver a Springfield 1903-at váltotta a US Army és a USMC fő hadipuskájának szerepében. Egy „en bloc” tár 8db .30-06 Springfield (7.62x63mm) lőszert tartalmazott, amit az utolsó lövedék kilövése után egy rugó az utolsó hüvellyel együtt, jellegzetes hang kíséretében kilökött a fegyverből. A Garand volt a világ első tőmeggyártású félautomata puskája. Bár egyszerű, mondhatni durva felépítésű fegyverről van szó, a harctéren mégis bebizonyította hogy a 20.század egyik legjobban megtervezett puskája, ami jelentősen befolyásolta a későbbi fegyvertervezőket, többek között Mikhail Kalashnikovot is. Csak a második világháború alatt több mint 4millió darabot gyártottak ebből a fegyverből, összesen pedig közel 5,4 milliót.
Általánosan elterjedt tévhit, hogy a Garandok tárát csak a 8 lőszer kilovése után lehet eltávolítani a fegyverből. Bár a játékban ez valóban így van, a valóságban természetesen bármikor kivehető a fegyverből.
'' -
zsiga667
addikt
Na mindegy, majd kitalálok valamit, még az is lehet hogy marad en bloc és kész, úgyis tudja mindenki hogy miről van szó.

Ha kész van majd beírom ide is, kíváncsi leszek a véleményetekre.
Szerk.: Egyébként francia szó, kb. anyit jelent hogy ''tömbben'', tehát mondjuk tömbtárnak lehetne fordítani, de ez meg kicsit furán hangzik. Gondoltam hátha van rá valami katonai szakkifejezés amiről ne tudok.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
-
Elrood
őstag
Angol->magyar fordítás csodája: [link]
(Érdemes végigolvasni)
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Na nem szótam pézről régóta, ala', hogy úgyis mindenki tudja, majd most kiderül, h. kell-e emlékeztetni

Bagya, Z, W, Flash, remélem megjön hétfőn az 500 huf -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Pedig voltunk mejtével

-
FlasH-BacK
senior tag
Megoldás: teszkó gazdaságos micó, ~500huf, hogy lehessen robajt szidni.
Majd valamelyik nap (akkor pl szombaton) meg kéne beszélni, hogy aki tud az gyüjjön, mert ma én is játszogattam egy órát, de mivel saját üres volt ezér ventrire se mentem fel.. -
Bagya
csendes tag
Nekem az a baj, hogy nagyon esetlegesen vagyok otthon gép közelében, max annyira, hogy szól a zene. Este vagy dolgozok, vagy bulizok, bár most pl szombaton ráérnék kb 3/4 10ig. A másik meg, mostanság rászoktam UO BaseAssaultra (VPK BAS - szerveren).
Ja, és mindezek mellé a mikrofonom is meghalt... -
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
mostanaban estenkent ilyenkor gondolok arra, hogy kene kicsit codozni, de mar holtfaradtan nincs sok kedvem a jatekhoz, es most sem vagytok sajaton...
ventrire meg nem megyek fel, mert elfelejtettem a jelszot, es most nincs is micom... -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Kérdeztem, de még nem tudja, szervezőfázisban van, még webcím sincs
Leghamarabb márciusban indul. -
FlasH-BacK
senior tag
Tényleg nem bántásból mondom, de megkérdezhetted volna a srácot msn-en, hogy miféle cup ez. Vagy mondhattad volna hogy adjon webcímet.
Én meg azért nem nagyon vagyok, mert vagy meló vagy tanulás mindig közbeszól. De talán szombat/vas. este tudok lenni, péntek valszeg nem. -
Robaj
addikt

Átnéztem msn/gaim logot, nem ott kérdezted, hanem jól írtad, ventrin megkérdezted
Haggyuk francba.
Inkább kérdés:
Mejte ugye nem klántag, de ő mégis többet van, mint a klán legnagyobb része (1-2 ember kivételével)
Nem lehetne vhogy sűrűbben lenni?
Pl zsadi, w, flash esetleg...
Joe, dog tom munkafüggők
Z, bagya is csak dután
Q-nak meg már igazán beköthetnék azt a kib@szott netet
-
LJoE
senior tag
b@zmeg én lekarmolom magam

a kérdő mondatokat mi a szarra találták ki???
ez kb úgy néz ki, mintha egy hótidegen odament volna hozzád az utcán, hogy te jövő héten elmegyünk inni, elhozod a haverokat?
azt se tudod ki, azt se tudod mikor, azt se tudod hol
na ilyenkor szokás kérdezni baszki, mert valami 2 napos klán tizenévesekből álló csodagruppjának a nagy belelkesedésére kevesebb eséllyel szavazok igent, mint ha mondjuk a chimera hív meg minket
de hogy ezt így mind nem sikerült felfognod ezen sem lepődök meg
és talán ez az utolsó, hogy megpróbálok elmagyarázni neked valamit, mert rohadtul reménytelen vagy -
Robaj
addikt
Leírtam többször is, h. részleteket nemtok...
És még én vagyok a hülye mi? -
Robaj
addikt
.--------------------------------------------------------------------.
| Beszélgetés kezdete: 2006. február 12. |
| Résztvevők: |
| Robaj - [Lam[PH!]a] (mailcím) |
| !-< Eke >-! (mailcím) |
.--------------------------------------------------------------------.
[21:48:07] !-< Eke >-!: hali
[21:48:10] Robaj - [Lam: hi
[21:48:13] !-< Eke >-!: zavarhatlak egy kicsit
[21:48:20] Robaj - [Lam: mondd
[21:48:23] !-< Eke >-!: pár perc..
[21:48:34] Robaj - [Lam: írd
[21:48:51] !-< Eke >-!: majd szeretnék rendezni a clanommal egy cupot
a közeljövőbe
[21:49:00] !-< Eke >-!: ez egy meghívásos cup lesz
[21:49:10] !-< Eke >-!: és ezzenel titeket is meghívlak
[21:49:17] !-< Eke >-!: szeretném megtudni
[21:49:33] !-< Eke >-!: számíthatunk e arra h elindultok a cupon?
[21:49:41] Robaj - [Lam: meg kell kérdezni
[21:49:44] Robaj - [Lam: hány vs hány?
[21:49:45] !-< Eke >-!: nem kell most rögtön válaszolni...
[21:49:51] !-< Eke >-!: 5v5
[21:49:53] Robaj - [Lam: oksa
[21:50:00] !-< Eke >-!: érdekel?
[21:50:05] Robaj - [Lam: engem igen
, csapatot meg kell kérdezni
[21:50:08] !-< Eke >-!: okok
[21:50:10] !-< Eke >-!: thx
[21:50:15] !-< Eke >-!: cak ennyit akartam tudni
[21:50:26] !-< Eke >-!: majd még kereslek....
[21:50:42] !-< Eke >-!: ha már lehet 'nevezni'
[21:51:02] Robaj - [Lam: ok
[21:51:18] !-< Eke >-!: addig is bye
[21:51:25] !-< Eke >-!: és legyél többet msn-en!
[21:52:16] Robaj - [Lam: bye
Szted honnan tudjam???
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Pálinkás jó estét urak! A hétvégén úgy megalázott a sok makker WH-s csíter a HunFragfesten (ugye Robaj...
) hogy azóta fel se mentem a netre. De majd talán holnap este leszek megint, aztán élvezkedhettek hogy lesz kit lelőni. 
[w] : Az aláírásoddal vitatkoznék. Sokmindent csinálok itt a fórumon, de hogy értelmes hsz-eket nem, az biztos...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Q nemsoká, most húzzák be a netet

A kupáról én sem tok sokat...
Csak annyi, h. meg vagyunk hívva
5vs5 ennyi tuti -
LJoE
senior tag
hát meg a szabadidő is
tegnap is jó volt lövöldözgetni
de már annyira fáradt voltam, hogy csak nagy kínszenvedve vánszorogtam előre a hülye puskával a kezemben
aztán lőttem egy olyan makkerfejest beléd a hangárban, hogy majd leestem a székről röhögés közben
papi te is el vagy tűnve kicsit, Q meg végképp elveszte magát
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
hiányzik már a változatosság a csapatból, állandóan csak ennek a nyomorultnak a hülyeségeit kell eltűrni...
lehet tudni valamit pl. Q-ról, mc-ről? (szerk.: szigorúan a teljesség igénye nélkül, elnézést ha kihagytam volna valakit!)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Azonnali fotós kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)